Sony HX800 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο λογος αποσταση/ιντσες μαζι, με το ποσο καλη ειναι η τηλεοραση και την τιμη ειναι τα κριτηρια της επιλογης τηλεορασης.Μπορει η τιμη να ειναι σταθερος λογος αλλα εγω θα επαιρνα μια "χορταστικη" tv και λιγο χειροτερη, απο μια κορυφαια και μικροτερη σε μεγεθος.Καλη επιλογη σαν tv αλλα μικρη και δεν μιλαω για 3D (εκει ειναι πολυ μικρη ακομα και για τα 3μ,ποσο μαλλον για τα 4μ).

Και εγω υπεκυψα στην ιδια προσφορα και να φανταστεις οτι εχω πλειστεισιον 3. Οσον αφορα τις ιντσες. Εχω αποσταση δυομιση μετρα. Μεχρι προχτες εβλεπα σε 50αρα πλασμα και πηρα 46αρα.ολα ειναι σχετικα. Εχουμε γινει πλεονεκτες.παλια πως βλεπαμε σε 32αρες;

Βλέπαμε σε 32άρες γιατί δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε μεγαλύτερες, λόγω τιμής...

χα χα σωστοοος! Παντως ειμαστε υπερκαταναλωτικοι πρεπει να το παραδεχθεις.

Για να δουμε τωρα που αρχισαν τα οικονομικα ζορια...ευτυχως αγορασαμε!

Εψαχνα μια tv με τα εξής χαρακτηριστικά:
Γύρω στις 50"
LED
3D
24p
FullHD αν κι αυτό εννοείται φυσικά

Τελικά παράγγειλα την συγκεκριμένη (αυριο έρχεται)
Και το μοναδικό που με φοβίζει οτι θα το μετανιώσω είναι οι ιντσες.
Με απόσταση θέασης 2,5 με 4 μέτρα, η 42αρα Sharp πού έχω τα τελευταία δυο χρόνια, πλέον μου φαίνεται μικρή.
Το ps3 ήταν κράχτης για μένα που με έκανε να καταλήξω σε αυτή αλλά από την άλλη φοβάμαι οτι μια αναβάθμιση από τις 42 στις 46 ιντσες δεν είναι και μεγάλη υπόθεση.
Ελπίζω να έχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων και μαύρου από την Sharp τουλάχιστον και να δω διαφορές στα 720p με τα 1080p γιατί στην Sharp πρέπει να πάω στο 1 μέτρο για να δω την διαφορά.
Η tv θα είναι μόνιμα συνδεμένη στο pc, θα παίζει ματρόσκες, παιχνίδια (έχω ήδη 360 και wii, μόνο το ps3 έλειπε) και δεν θα είναι του σαλονιού...κάτι σαν ιδιωτικός χώρος με γραφείο, κρεβάτι θα είναι ο χώρος της.
Ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή αν εξαιρέσουμε τις ίντσες.

Είναι πολύ καλή τηλεόραση, την έχω δεί απο κοντά..Όσο για τις ίντσες έχεις δίκιο, είναι λίγες..Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στις 55", αλλά νομίζω οτι η HX800 δυστυχώς δε βγαίνει μεγαλύτερη απο 46", μόνο η HX900 σε 52" αλλά η τιμή ξεφεύγει..

Παιδια καλημερα!Βρηκα την 46ΗΧ800 1500ευρώ μαζι με δυο γυαλια δωρο και τον πομπο. Να την τσιμπησω η οχι?????

Παιδια καλημερα!Βρηκα την 46ΗΧ800 1500ευρώ μαζι με δυο γυαλια δωρο και τον πομπο. Να την τσιμπησω η οχι?????

Σαν τιμη φαινεται πολυ καλη!! αν φανταστεις οτι το "πακετο" με 2 ζευγαρια γιαλια + τον πομπο τον δινουν ξεχωριστα 250ευρω.
Αν επιτρεπεται που την βρηκες σε αυτην την τιμη γιατι ενδιαφερομαι και εγω?!

Εφτασε χθες η τηλεόραση.
Δεν είμαι ειδικός για να γράψω κάποιο review, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Οι 4 hdmi θύρες έπιασαν αμέσως δουλειά. (pc, connextv, ps3, xbox360)
Τα ελληνικά ψηφιακά και αναλογικά κανάλια παίζουν πολύ καλύτερα από την Sharp με πολύ καλό μαύρο. Για τις ματρόσκες δεν το συζητάμε, μου έπεσε το σαγόνι...ειδικά στα 1080p είναι το κάτι άλλο.
Την σύνδεσα στο Internet με ethernet και έχει πολύ καλές δικτυακές επιλογές.
Youtube, Dailymotion και πολά καλούδια είναι έτοιμα για σερφάρισμα.
Πάρα πολλές επιλογές που θέλουν πολύ χρόνο για να τις μάθω

Δεν ασχολήθηκα και πολύ με την tv γιατί με το που άνοιξα το Ps3 άρχισα να ξεχνιεμαι με τις online επιλογές του και μας πήραν τα μεσάνυχτα....
Βέβαια έκανα τα updates γιατί δεν έχω σκοπό να "κάνω" αντίγραφα προς το παρών.

Τα προβληματάκια τώρα...
Παράγγειλα μαζί με την tv τα γυαλιά που δεν ήρθαν γιατί ξαφνικά έχουν έλλειψη μας είπαν...
Για τα 3 games δεν υπήρχε ίχνος απο αυτά, αν και μετά από πολλά τηλέφωνα μας είπαν οτι έπρεπε να υπήρχαν κάπου redeem codes για να τα κατεβάσουμε τσάμπα, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα και μας στέλνουν στην sony τώρα για να συννενοηθούμε πως θα τα λάβουμε.
Οι ιντσες πράγματι δεν με ικανοποίησαν, αλλά η ποιότητα της tv είναι τέτοια που δεν με πολυπειράζει.

. Για τις ματρόσκες δεν το συζητάμε, μου έπεσε το σαγόνι...ειδικά στα 1080p είναι το κάτι άλλο.

Υπότιτλους σε εξωτερικό αρχείο (srt), εμφανίζει ?

Εφτασε χθες η τηλεόραση.
Δεν είμαι ειδικός για να γράψω κάποιο review, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Οι 4 hdmi θύρες έπιασαν αμέσως δουλειά. (pc, connextv, ps3, xbox360)
Τα ελληνικά ψηφιακά και αναλογικά κανάλια παίζουν πολύ καλύτερα από την Sharp με πολύ καλό μαύρο. Για τις ματρόσκες δεν το συζητάμε, μου έπεσε το σαγόνι...ειδικά στα 1080p είναι το κάτι άλλο.
Την σύνδεσα στο Internet με ethernet και έχει πολύ καλές δικτυακές επιλογές.
Youtube, Dailymotion και πολά καλούδια είναι έτοιμα για σερφάρισμα.
Πάρα πολλές επιλογές που θέλουν πολύ χρόνο για να τις μάθω

Δεν ασχολήθηκα και πολύ με την tv γιατί με το που άνοιξα το Ps3 άρχισα να ξεχνιεμαι με τις online επιλογές του και μας πήραν τα μεσάνυχτα....
Βέβαια έκανα τα updates γιατί δεν έχω σκοπό να "κάνω" αντίγραφα προς το παρών.

Τα προβληματάκια τώρα...
Παράγγειλα μαζί με την tv τα γυαλιά που δεν ήρθαν γιατί ξαφνικά έχουν έλλειψη μας είπαν...
Για τα 3 games δεν υπήρχε ίχνος απο αυτά, αν και μετά από πολλά τηλέφωνα μας είπαν οτι έπρεπε να υπήρχαν κάπου redeem codes για να τα κατεβάσουμε τσάμπα, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα και μας στέλνουν στην sony τώρα για να συννενοηθούμε πως θα τα λάβουμε.
Οι ιντσες πράγματι δεν με ικανοποίησαν, αλλά η ποιότητα της tv είναι τέτοια που δεν με πολυπειράζει.

Κανε εγγραφή στη σελιδα της Sony το σν της τελεορασης και στο ε-μαιλ θα σου ερθει ο κωδικός να τα κατεβασεις.

Υπότιτλους σε εξωτερικό αρχείο (srt), εμφανίζει ?

Τα mkv τα παίζω από το pc. Δεν γνωρίζω αν τα παίζει η tv αυτόνομα...χλωμό το βλέπω.

Κανε εγγραφή στη σελιδα της Sony το σν της τελεορασης και στο ε-μαιλ θα σου ερθει ο κωδικός να τα κατεβασεις.

Ναι...το μάθαμε μετά απο 5-6 τηλέφωνα.
Απαράδεκτο που δεν το ήξεραν να μας το πουν από την αρχή στο πλαίσιο και οι πρώτοι που μιλήσαμε στη Sony.

Σε πόσο καιρό έρχονται οι κωδικοί από την εγγραφή?

Την ίδια μέρα πρόσεξα οτι ήρθαν..μπορεί και αμέσως να τους στέλνουν

Την ίδια μέρα πρόσεξα οτι ήρθαν..μπορεί και αμέσως να τους στέλνουν

Ο κωδικος για τα παιχνιδια ειναι ενας. Μολις ολοκληρωσεις την εγγραφη με τα στοιχεια που σου δινει στον εμφανιζει αμεσως.

Ο κωδικος για τα παιχνιδια ειναι ενας. Μολις ολοκληρωσεις την εγγραφη με τα στοιχεια που σου δινει στον εμφανιζει αμεσως.

Ναι, ένας κωδικός που μόλις τον έβαλα στο ps3 με έβγαλε τις επιλογές για 4 downloads, τα 3 games και ενα demo του Motortorm...περιμένω τα γυαλιά για να δω τα games και σε 3d!

Απο εκεί που μας υποσχοταν οτι σε 2 μέρες θα έχουμε τα γυαλιά, το έκαναν Ιανουάριο τώρα...ακόμα περιμένω να δω 3d.
Πάντως η αλήθεια είναι οτι είμαι υπερευχαριστημένος από την ποιότητα της tv σε σημείο που να μη το συζητάω για αλλαγή της με 55αρα (αν και έχω το δικαίωμα να την αλλάξω έτσι και δηλώσω οτι δεν είμαι ευχαριστημένος)
Ματρόσκες στα 1080p και 24h παίζουν τόσο τέλεια που θα κέρδιζαν στην σύγκριση πολλές tv με blue ray players πιστεύω...

Χρονια πολλα! Εβαλα χθες το καινουργιο λογισμικο και η τηλεοραση βελτιωθηκε θεαματικα! Την ειχα με το εργοστασιακο...