Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το έφτιαξα με πρόσθετες ρυθμίσεις του madvr(σχεδόν). Η εικόνα κατεβάζει σαγόνια κυριολεκτικά

Εγώ εχτές το βράδυ είδα στο netflix την καινούργια ταινία "Η άκρη του κόσμου" σε dolby vision.Ενω υπάρχουν ακόμα θεματακια σε σκοτεινά πλάνα με artifacts και θόρυβο, γενικά η βελτίωση είναι πολύ μεγάλη. Επίσης η φωτεινότητα στο DV τουλάχιστον σε αυτήν την ταινία, είναι αδιανόητη. Λες και έχω άλλη τηλεόραση που ανεβάζει τα τριπλά nits.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση η συμπεριφορά της τηλεόρασης σε ότι αφορά τη φωτεινότητα.

Μόλις ανακάλυψα ότι θέμα με την φωτεινότητα προέρχεται λόγω υποτιτλων. Μόλις τους κλείσεις δια μαγείας όλα τέλεια. Οπότε Πάρη έχεις δίκιο για τις στατιστικές εικόνες που έλεγες πιο πριν.

Problem fixed κατέβασα το transparency των υποτίτλων και όλα πλέον τζάμι, επιτέλους

Μόλις ανακάλυψα ότι θέμα με την φωτεινότητα προέρχεται λόγω υποτιτλων. Μόλις τους κλείσεις δια μαγείας όλα τέλεια. Οπότε Πάρη έχεις δίκιο για τις στατιστικές εικόνες που έλεγες πιο πριν.

:). Βρήκες και λύση, μια χαρά. Εμένα πάντως σε ότι αφορά το update, το προβληματάκι με τον volume up down της ηχομπαρας μέσω arc επανήλθε. Ελπίζω να μην επιστρέψουν τα προβλήματα και σε όσους είχαν απώλεια ήχου.

Με την τωρινή αναβάθμιση θα το ξαναπώ παρόλο που δεν είμαι φαν του Android .
Έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα με την ARC που πραγματικά τώρα δείχνει τα δόντια της όσον αφορά την ποιότητα του ήχου .
Αρκεί ο κατασκευαστής και του AV -Ηχόμπαρας να ακολουθεί το πρωτόκολλο -προδιαγραφές να το αναβαθμίζει και γενικά να το υποστηρίζει δηλαδή με λίγα λόγια είναι συνδυασμός και των δυο κάποιες ευκολίες σίγουρα θα τις δίνει περισσότερο η Sony στα δικά της προϊόντα Av -ηχόμπαρα αλλά είναι ένας γενικός κανόνας που ισχύει για όλους τους κατασκευαστές .

Όσον αφορά την συμπεριφορά της σαν media player θεωρώ αδιανόητα να ασχολούμαστε με pc να ψαχνόμαστε με τα σωστά media dada -ρυθμίσεις όταν έχεις στην κατοχή σου αυτήν την τηλεόραση αφού η Sony με υλικό blu-Ray αφού είναι δικό της έχει επιτρέψει να διαχειρίζεσαι αυτό το υλικό ακόμη και στα βαριά με απαιτήσεις δηλ ultra 4Κ hevc με HDR της τάξης ακόμη των 100GB ναι υπάρχουν και αυτά τα αρχεία .

Η ακόμη να εγκαθιστάς apk εκτός google play store η να διαχειρίζεσαι όσους σκληρούς δίσκους θέλεις με pord Hub usb 3.

Άλλοι πάλι προτιμάμε πιο μαζεμένα πράγματα με ένα pc και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με λίγο παραπάνω ψάξιμο. Γούστα είναι αυτά

Σεβαστή η κάθε άποψη .
Όμως είμαι από αυτούς που γενικά από την φύση μου το ψάχνω όσο δεν πάει .
Ταυτόχρονα δουλεύω Android, iOS,win 10 και την πλατφόρμα του Xbox x.
Είναι γεγονός ότι πολλά αλλάζουν με τις λεγόμενες αναβαθμίσεις .

Αν αναφέρεσαι για οπτικό αποτέλεσμα δηλ τα απαιτητικά αρχεία 4 hevc με HDR είναι καλό να τα δεις με το ενσωματωμένο player της τηλεόρασης το kodi -arc heos έχω αναφέρει για πιο λόγο ...έχουμε σωστή διαχείρηση των media dada αλλά και του HDR.

Αν πάλι θέλεις να στείλεις την εικόνα σου στις μεγάλες ίντσες πχ προβολέα ,netflix με Dolby vision -HDR-Dolby Atmos ακόμη και στις παραγωγές 1080P η ακόμη και αν είσαι συνδρομητής HD -kodi αλλά και παιχνίδια με ποιότητα γραφικών αλλά και να διαβάζει δισκάκια ultra blu Ray ένα Xbox X θα σε καλύψει και το σημαντικότερο δεν ψάχνεσαι .

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σημερα δεν μπαινει με τπτ στο wifi.. ενω το "βλέπει" δεν συνδέεται με τίποτα...

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάνε μια επανεκκίνηση της τηλεόρασης .

Εμένα μου το έκανε την Κυριακή αυτό!!!! Έκανα τρία ρισετ για να στρώσει.

Αν για οποιοδήποτε λόγο πχ επανεκκίνηση σας πετάξει μήνυμα ότι η τηλεόραση δεν είναι συνδεδεμένη με το WiFi περιμένετε ένα λεπτό ... Θα συνδεθεί από μόνη της .
Είναι αυτονόητο ότι κατά την εγκατάσταση έχουμε επιλέξει το δίκτυο μας .
Θέματα αποσύνδεσης δεν παρουσιάζονται τουλάχιστον για το δείγμα -τηλεόραση που δουλεύω .
Είναι κάτι όμως που θα παρακολουθώ και θα επανέλθω αν και εφόσον χρειαστεί .

Μπραβο παντως στην sony που υποστηριζει αναβαθμισεις για αρκετο καιρο και οχι οπως στα κινητα μονο 2 χρονια

Έχει βγει καινούργια. Μπαίνεις στο ελληνικό σαιτ την κατεβάζεις την βάζεις σε στικακι και την περνάς κύριος. 66510 το όνομα της.

Καθε ποτε κανει update στις εφαρμογες ξερουμε? Καθε φορα που μπαινω στο store βρισκω και μια ενημέρωση