Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξέρουμε αν είναι Bluetooth όλες οι λειτουργίες η μόνο η φωνητική αναζήτηση όπως στο μαμά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξέρουμε αν είναι Bluetooth όλες οι λειτουργίες η μόνο η φωνητική αναζήτηση όπως στο μαμά;

Δεν γνωρίζω! Ξέρω μόνο ότι το δοκίμασα κι όλες οι βασικές λειτουργίες ανταποκρίνονται!

Καλησπέρα σας, ήθελα να μου πειτε αν έχει τύχει σε κάποιον ιδιοκτήτη της AF8. Τις προάλλες πηγα να την ανοίξω αλλά δυστυχώς δεν αναταποκρινοταν με το τηλεχειριστήριο, κατόπιν πηγα να την ανοίξω από το κουμπί που υπάρχει πίσω της και κάτω στη γωνία της tv αλλά και πάλι τίποτα. Την αποσύνδεσα από το ρεύμα και κατόπιν λειτούργησε κανονικά, αφού εννοείται την επανασύνδεσα! Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί καρμπόν 2 φορές τον τελευταίο μήνα μετά από 7 μήνες χρήσης.

μην ξεχνατε πως δεν ειναι απλα μια τηλεοραση αλλα ενα μεγαλο ταμπλετ που φοραει android με οτι κι αν σημαινει αυτο....και η τιβι ναι μεν εσεις την κλεινετε απο το off αλλα αυτη λειτουργει στο παρασκκηνιο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γνωρίζω! Ξέρω μόνο ότι το δοκίμασα κι όλες οι βασικές λειτουργίες ανταποκρίνονται!

Πολυ καλη τιμη αν ειναι πλήρως λειτουργικο.

Καλησπέρα στην παρέα, θέλω τη γνώμη σας για την κίνηση της τηλεόρασης. Όταν βάζω στο full της ρυθμίσεις motionflow δηλαδή ομαλότητα στο μέγιστο και λειτουργία ταινίας στο υψηλό, έχω την πιο ομαλή κίνηση αλλά παίρνω artifacts στα περίγραμμα τα των ανθρώπων. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι στο fifa, που με αυτές τις ρυθμίσεις η κίνηση στο παιχνίδι είναι βούτυρο αλλά στα replay που ειναι πιο μεγάλοι οι παίχτες περιμετρικά του σώματος τους φαίνονται τα τεχνουργηματα. Επειδή δεν το είχα προσέξει ποτέ σε άλλη τηλεόραση ούτε καν στην πρώτη af8 που άλλαξα, αυτό που βλέπω είναι soe; Εσείς το βλέπετε στις δικές σας;

Aυτο ειναι το halo artifact και ναι, λιγοτερο ή περισσοτερο υπαρχει σε ολες τις tv/projectors που χρησιμοποιουν frame interpolation.
Συνηθως το halo artifact θα εμφανιστει οταν βαλεις το ρυθμιστικο στο μεγιστο, οπως και εκανες.
Δεν ειναι θεμα της τηλεορασης σου.

Γειά σου φίλε Werewolf. Όλα καλά;Επειδή έχω καιρό να γκρινιαξω, νομίζω πως σήμερα είναι η μέρα μου :). Οκ με αυτό το θέμα, αλλά πρέπει να πω επίσης ότι τα forza horizon δυστυχώς δεν παίζονται στην τηλεόραση μου, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Στη Samsung δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως κάθε φορά που στριβω το τιμόνι όλα στο τοπίο θολώνουν.Ειδικά κάτι πινακίδες σου βγάζουν τα μάτια.Τοfh3 το είχα λιώσει στην παλιά tv, το 4 που το πήρα για τρεις μήνες με ένα ευρω με την προσφορά που είχε δεν το έχω αγγίξει. Judder;

Επειδη δεν μιλαμε για εικονα ταινιας 24p, οπου θα αναλαβει το frame interpolation, ωστε να πω οτι τις samsung ηταν καλυτερο, μου κανει λιγο εντυπωση.
Ως γνωστον, οι Oled εχουν ταχυτερη αποκριση πανελ, που σημαινει λιγοτερη εισαγωγη artifacts (Motion blur)
Αν π.χ. η pc καρτα γραφικων ή η κονσολα, συνδεθει στα 60hz και στελνει 60 καρε (fps) τοτε θεωρητικα το Motion blur που αφορα το πανελ, ειναι μικροτερο στην Oled.

Μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης στο παιχνιδι/tv/κονσολα/pc κλπ ? Αν η samsung ηταν plasma εχει βαση αυτο που λες. Αν ηταν lcd δεν εχει. Τα γραφικα θα επρεπε να απεικονιστουν με λιγοτερο motion blur λογω ταχυτερου πανελ.

(δεν ξερω και τι ρυθμισεις εχεις στα μηχανηματα κι αν απο εκει κατι μπορει να φταιει, ισως καποιος αλλος πιο σχετικος απο μενα στα games να μπορεσει να σε βοηθησει)

Αν η σαμσουνγκ ηταν lcd, ψαξου λιγο με τις ρυθμισεις στο Pc/κονσολα, στο παιχνιδι, στην Tv κλπ.

Τώρα το καλοκαίρι που θα ειμαστε διακοπές καλό είναι να είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα ή όχι; Μιλάω για χρονικό διάστημα 20 ημερων.

Τώρα το καλοκαίρι που θα ειμαστε διακοπές καλό είναι να είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα ή όχι; Μιλάω για χρονικό διάστημα 20 ημερων.
Όχι βέβαια. Για ποιο λόγο να ειναι στο ρεύμα. Ίσα ίσα το αντίθετο. Κάποιος κεραυνός ή κάποια αυξομείωσης τάσης μπορεί να στην κάνει τη ζημιά.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετέφερα την TV σε άλλο δωμάτιο και την έχω σε πολύπριζο που την κλείνεις και κλείνουν όλες οι άλλες συσκευές
Πως την κλείνουμε όμως εντελώς ;

Νόμιζα δεν κλείνει εντελώς όπως κάποια android tv box .
Αν την κλείσεις από το κουμπί, μετά από λίγα λεπτά κλείνει εντελώς .

Ψάχνοντας τις καλύτερες ρυθμίσεις για 4Κ Netflix ,είδα ότι από το Xbox One Χ με Dolby Vision αν αλλάξεις σε 24 bits ,δείχνει τα χρώματα καλύτερα .

Το μονο θεμα πλεον με την τηλεοραση το handshake του HDMI. Πολλες φορες κατα το ανοιγμα δεν δινει εικονα(ηχο εχει κανονικα) απο PS4 και PC με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις restart το android.

Όταν σκεφτόμουν να αγοράσω την AF8 είχα διαβάσει για αυτό το θέμα με το PC .
Εγώ την έχω και σαν οθόνη γιατί δουλεύω συνέχεια από το PC συνδεδεμένο με hdmi με την TV ,όλη μέρα .
Δεν μου έχει παρουσιάσει το παρά μικρό .

Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το μονο θεμα πλεον με την τηλεοραση το handshake του HDMI. Πολλες φορες κατα το ανοιγμα δεν δινει εικονα(ηχο εχει κανονικα) απο PS4 και PC με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις restart το android.
Επειδή έχω το pc σε πολύπριζο ασφαλείας ,πολλές φορές λόγω διακοπής ρεύματος έκλεινε και έπρεπε να το ξανά ανοίξω από τον διακόπτη .
Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές δεν μπορούσα να συνδεθώ με την AF8 ,χωρίς να έχω κάποιο άλλο θέμα ,οπότε μου το έχει κάνει και μένα μερικές φορές .
Με επανεκκίνηση του pc λυνόταν το πρόβλημα .
Με το Xbox One Χ δεν είχα ποτέ πρόβλημα .

Re: Απάντηση: Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή έχω το pc σε πολύπριζο ασφαλείας ,πολλές φορές λόγω διακοπής ρεύματος έκλεινε και έπρεπε να το ξανά ανοίξω από τον διακόπτη .
Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές δεν μπορούσα να συνδεθώ με την AF8 ,χωρίς να έχω κάποιο άλλο θέμα ,οπότε μου το έχει κάνει και μένα μερικές φορές .
Με επανεκκίνηση του pc λυνόταν το πρόβλημα .
Με το Xbox One Χ δεν είχα ποτέ πρόβλημα .

Εμενα παλι με επανεκκινηση της τηλεορασης επανερχεται η εικονα, με του pc και του ενισχυτη οχι. Ή αν βγαλω το πολυπριζο απο το ρευμα για λιγο. Προσπαθω να βγαλω μια ακρη τι το προκαλει

Επειδή το έγραψες είπα σήμερα ,που δεν έδωσε εικόνα, να κάνω επανεκκίνηση της τηλεόρασης, δεν "δούλεψε" .
Έκανα και δεύτερη ,πάλι τίποτα .
Τελικά έκανα επανεκκίνηση του pc .

Re: Απάντηση: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή το έγραψες είπα σήμερα ,που δεν έδωσε εικόνα, να κάνω επανεκκίνηση της τηλεόρασης, δεν "δούλεψε" .
Έκανα και δεύτερη ,πάλι τίποτα .
Τελικά έκανα επανεκκίνηση του pc .

Πολλες φορες θελει και παραπανω απο δυο. Με το pc δεν το πιεζω γιατι δεν ειναι σωστος τροπος να κλεινει απο το κουμπι και δεν εχω καμια ορεξη για κανα φορματ απο το πουθενα. Παντως ειναι πολυ πολυ εκνευριστικο το θεμα

Πήγα να καθαρίσω την AF8 και την έκανα χειρότερα .
Αγόρασα ένα τζελ που είχε και το πανάκι της (ειδικό για οθόνες) και την καθάρισε πολύ καλά .