Ξέρουμε αν είναι Bluetooth όλες οι λειτουργίες η μόνο η φωνητική αναζήτηση όπως στο μαμά;
Καλησπέρα σας, ήθελα να μου πειτε αν έχει τύχει σε κάποιον ιδιοκτήτη της AF8. Τις προάλλες πηγα να την ανοίξω αλλά δυστυχώς δεν αναταποκρινοταν με το τηλεχειριστήριο, κατόπιν πηγα να την ανοίξω από το κουμπί που υπάρχει πίσω της και κάτω στη γωνία της tv αλλά και πάλι τίποτα. Την αποσύνδεσα από το ρεύμα και κατόπιν λειτούργησε κανονικά, αφού εννοείται την επανασύνδεσα! Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει συμβεί καρμπόν 2 φορές τον τελευταίο μήνα μετά από 7 μήνες χρήσης.
Δεν γνωρίζω! Ξέρω μόνο ότι το δοκίμασα κι όλες οι βασικές λειτουργίες ανταποκρίνονται!
Όχι βέβαια. Για ποιο λόγο να ειναι στο ρεύμα. Ίσα ίσα το αντίθετο. Κάποιος κεραυνός ή κάποια αυξομείωσης τάσης μπορεί να στην κάνει τη ζημιά.Τώρα το καλοκαίρι που θα ειμαστε διακοπές καλό είναι να είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα ή όχι; Μιλάω για χρονικό διάστημα 20 ημερων.
Επειδή έχω το pc σε πολύπριζο ασφαλείας ,πολλές φορές λόγω διακοπής ρεύματος έκλεινε και έπρεπε να το ξανά ανοίξω από τον διακόπτη .Το μονο θεμα πλεον με την τηλεοραση το handshake του HDMI. Πολλες φορες κατα το ανοιγμα δεν δινει εικονα(ηχο εχει κανονικα) απο PS4 και PC με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις restart το android.
Επειδή έχω το pc σε πολύπριζο ασφαλείας ,πολλές φορές λόγω διακοπής ρεύματος έκλεινε και έπρεπε να το ξανά ανοίξω από τον διακόπτη .
Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές δεν μπορούσα να συνδεθώ με την AF8 ,χωρίς να έχω κάποιο άλλο θέμα ,οπότε μου το έχει κάνει και μένα μερικές φορές .
Με επανεκκίνηση του pc λυνόταν το πρόβλημα .
Με το Xbox One Χ δεν είχα ποτέ πρόβλημα .
Επειδή το έγραψες είπα σήμερα ,που δεν έδωσε εικόνα, να κάνω επανεκκίνηση της τηλεόρασης, δεν "δούλεψε" .
Έκανα και δεύτερη ,πάλι τίποτα .
Τελικά έκανα επανεκκίνηση του pc .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.