minaspit
Senior Member
Γύρισε λίγες σελίδες πίσω έχω προτείνει κάποιες ρυθμίσεις, βάλε τις κ μετά προσάρμοσε τις στα γούστα σου με μικρές αλλαγές.
Παρεμπιπτόντως η 9005 και η 9505 είναι από τις κορυφαίες out of the box Τηλεοράσεις. Οπότε μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Ρυθμίσεις θα βρεις και στο rtings.
Είναι ενεργοποιημένη, ναι. Βασικά default ρυθμίσεις έχω απ' όσο θυμάμαι. Θα κοιτάξω και τις υπόλοιπες από κοντά.
Όταν λέω ότι είναι τονισμένα τα μπάσα δεν εννοώ ότι ακούω συνεχώς υπερβολικές χαμηλές. Απλά όταν παίζει κάποιο μπάσο στο background έχω την αίσθηση ότι το ακούω πιο έντονα. Βέβαια συγκρίνω με την προηγούμενη τηλεόραση (μια Panasonic Plasma του 11), δηλαδή πιθανόν τα προηγούμενα μπάσα να ήταν απλά ανύπαρκτα. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ηχεία τηλεόρασης...
Παρακατω ενα πατερνακι για να το τρεξετε με κλειστα φωτα, δοκιμαζοντας το local dimming σε ολες του τις θεσεις low-mid-high)
Eιναι σε HDR οποτε καταλαβαινετε πως ο οπισθιος φωτισμος θα ανοιξει εντελως και η τηλεοραση θα δοκιμαστει για αποδοση σε HDR mode.
Tρεξτε το pattern στο youtube απο το Pc σας και υστερα μπειτε απο το youtube της tv και κοιταξτε να το βρειτε στο ιστορικο του youtube για να το ξανατρεξετε. (αν εχετε εισαγει τον λογαριασμο google στο youtube της Tv για να κραταει ιστορικο βεβαια)
https://www.youtube.com/watch?v=AYtvehF9-Z8&list=WL&index=12&t=0s
Το έκανα στην tv μου και παρατηρησα πως όπου περνάει η άσπρη γραμμή ασπρίζει σχεδόν ολόκληρη η οθόνη ακόμα και με το LD στο off,είναι φισιολογικο αυτό?
Καλησπερα παιδια
Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο καλωδιο κανει για την τηλεοραση που εχουμε?
Αν ναι ,αξιζει να παρω και αλλο ενα για συνδεση με την ηχομπαρα μου?(εχω την
Sony HT-XF9000 )μαζι με την τιβι.Απλα ειμαι σε καλωδιο παλαιοτερης τεχνολογιας) και στον ηχο,αλλα και σε συνδεση τηλεορασης(δεν ξεω αν το καλωδιο του ps4 pro ειναι αξιολογο)
[/URL]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.