Εγω και σιγουρα αλλος ενας εδω μεσα.Έχει πάει κανείς σέρβις για αυτό;;
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και εχω 5ετη public αντι να την συσκευασω και να την παραλαβει courier , να την πανε σε οτι σερβις θελουν και να την επιστρεψουν οποτε θελουν (επαρχια 60χλμ απο το κοντινοτερο public ) πηρα τηλεφωνο στην κοντινοτερη αντιπροσωπία ο τεχνικος με καθοδηγησε για να δει αν οντως αυτο ηταν το προβλημα (reset , δοκιμη αλλου το control κλπ) τσεκαρε ποιο ειναι το ανταλλακτικο . Κλεισαμε ραντεβου . Την πηγαμε μονοι μας την tv (55") και την παραλαβαμε σε 1 ωρα.Μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τη διαδικασία και τον χρόνο επισκευής;;
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος της 55xf90 εδώ και 3 εβδομάδες περίπου έχω να πω τα εξής:
Η εικόνα είναι εξαιρετική αλλά όταν πας σε γωνία χάνει αρκετά. Φαίνεται κάπως ξεθωριασμένη η εικόνα. Επίσης αυτό το συννεφάκι με τους υπότιτλους είναι αρκετά ενοχλητικό και μεγαλύτερο απ' ότι περίμενα.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τα εξής:
Α) Όταν βάζω ένα flashακι ή τον εξωτερικό σκληρό να δω ταινία μου δίνει κάποιες συγκεκριμένες επιλογές για να ανοίξω τα αρχεία όπως το άλμπουμ φωτογραφιών, το βίντεο κτλ. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ανοίγω τα αρχεία και να τα διαχειρίζομαι; Να βλέπω τους φακέλους δηλαδή και τι περιέχει ο καθένας...
Συμφωνώ, το ίδιο έχει τύχει και σε εμένα, ούτε εγώ ανησυχώ!!@sadako
Το 1 μου έχει τύχει 1-2 φορές και λύνεται με τον τρόπο που το έλυσες. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί.
Γ) Έχω δει κάποιες ρυθμίσεις για το cinema pro αλλά ρε παιδιά, η φωτεινότητα είναι λογικό να βρίσκεται στο 6,8,9 άντε 10; Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ σκοτεινό; Είναι λογικό αυτό;
Δ) Έχω πρόβλημα με το σήμα των καναλιών. Συνήθως κολλάνε τα κρατικά (πολλές φορές δεν τα πιάνει καν) κάποιες λίγες φορές κολλάνε και τα ιδιωτικά. BBC, DW και πολλά άλλα δεν τα πιάνει ποτέ. Κάποια λύση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.