Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια τα 4κ βιντεο απο το youtube γιατι δε τα παιζει απευθειας σε 2160p ? πρεπει να παω στα settings του βιντεο και να το διαλεξω εγω , απο 1440 σε 2160!

Έκανα στο Netflix αυτό με τους υπότιτλους αλλά δουλεύει μόνο στα hd έργα, στα Dolby vision τους δείχνει ακόμη λευκούς κ όχι διαφανούς

Παρέλαβα κι εγώ την XF9005.

Κοίταξα στο menu μήπως υπάρχει κάποιο update (γιατί διάβασα στο internet για ενα πρόσφατο firmware update που έφερε το Dolby Vision) και μου έβγαλε μήνυμα πώς φοράει ήδη το latest firmware.
Συμβαίνει το ίδιο και με τις δικές σας? Έχετε κάνει update?

Πως καταλαβαίνω αν υφίσταται Dolby Vision? Μόνο αν της δώσω τέτοιο υλικό θα το καταλάβω?

οσοι εχετε παραλαβει τα Panel σας πως ειναι?εμενα εχει καποιο bleeding σε καποια σημεια

Μέχρι τη ήχο περνάει η tv στον ενίσχυτη?. Μέχρι dts να φανταστώ?
Εμένα ο κωτσος μου είπε αποστολή από Δευτέρα 3 του μήνα. (65xf9005)

Παρέλαβα κι εγώ την XF9005.

Κοίταξα στο menu μήπως υπάρχει κάποιο update (γιατί διάβασα στο internet για ενα πρόσφατο firmware update που έφερε το Dolby Vision) και μου έβγαλε μήνυμα πώς φοράει ήδη το latest firmware.
Συμβαίνει το ίδιο και με τις δικές σας? Έχετε κάνει update?

Πως καταλαβαίνω αν υφίσταται Dolby Vision? Μόνο αν της δώσω τέτοιο υλικό θα το καταλάβω?

Ναι μόνο αν έχεις τέτοιο υλικό πχ Netflix

οσοι εχετε παραλαβει τα Panel σας πως ειναι?εμενα εχει καποιο bleeding σε καποια σημεια

Εμένα μια χαρά είναι. Βλέπεις ευθεία? Δες από την γωνία που σου το κανει, αν ακόμη το βλέπεις τότε ίσως έχει θεμα. Κοίτα τέλειο πάνελ δεν θα βρεις. Που να πας από Samsung μεριά εκεί να δεις γελια

Μέχρι τη ήχο περνάει η tv στον ενίσχυτη?. Μέχρι dts να φανταστώ?
Εμένα ο κωτσος μου είπε αποστολή από Δευτέρα 3 του μήνα. (65xf9005)

Ναι μέχρι dts μετά θέλεις blue ray . Καλοριζικη καλή επιλογη

Με το τελευταίο firmware ήρθε κι εμένα.Εχει το dolby vision και θα σου εμφανιστεί πχ στο netflix σε σειρές που το υποστηρίζουν.

Ναι μέχρι dts μετά θέλεις blue ray . Καλοριζικη καλή επιλογη
Το θέμα είναι ότι έχω blue ray (Xbox one x)
Απλά ο ενίσχυτης μου δεν είναι hdr για αυτό έλεγα να το ρίχνω με τη μαντω σ στη τβ και από εκεί στον av

τελικά ο player του παίζει υπότιτλους? έχω ξενερώσει απίστευτα.. βάζω kodi παίζει dolby to dts και μετά από λίγο κολλάει ο ήχος σπάει η εικόνα.. ότι νάνε.. από τον player του παίζει dts αλλά αν είναι 4κ ταινία μετά από λίγο πάλι κολλάει....

4 ταινίες 4κ.δοκιμασα και παίζουν άψογα με τον player της τιβι

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 ταινίες 4κ.δοκιμασα και παίζουν άψογα με τον player της τιβι

υποτίτλους είχαν ξεχωριστούς; το πρόβλημα μου είναι όταν παίζει ο ήχος από τον ενισχυτή. όταν παίζει από την τβ είναι οκ απλά δεν έχω υπότιτλους

υποτίτλους είχαν ξεχωριστούς; το πρόβλημα μου είναι όταν παίζει ο ήχος από τον ενισχυτή. όταν παίζει από την τβ είναι οκ απλά δεν έχω υπότιτλους
Οι υπότιτλοι ήταν ενσωματωμένοι αλλά να πω εδώ ότι βλέπω την ταινία χωρίς υπότιτλους.