Η βελτιωμένηhttps://ibb.co/g72Zrvg
Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή?
Η βελτιωμένηhttps://ibb.co/g72Zrvg
Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή?
Αν βάλω την βελτιωμένη θα ζοριζεται πιο πολύ ο υπολογιστής μου?Η βελτιωμένη
ΌχιΑν βάλω την βελτιωμένη θα ζοριζεται πιο πολύ ο υπολογιστής μου?
Καλησπέρα σε όλους. Νέος χρήστης εδώ μέσα και εγώ.
Ειμαι κάτοχος της KD-65xf9005 εδω και περίπου 9 μήνες.
στα + η ποιότητα της εικόνας και για έμενα το adroid
στα - η ελειψη eARC καθώς και το γεγονός οτι στους 7 μήνες χάλασε το "ματι" των IR. Βέβαια η SONY αποκρίθηκε άμεσα και το αντικατεστησε σε λιγότερο από 5 μέρες.
Έχω μια ερώτηση
Σκέφτομαι να αγοράσω έναν AV receiver με σκοπό να τον χρησιμοποιήσω μελλοντικά για DOLBY ATMOS ήχο.
η τηλεόραση ως τώρα χρησιμοποιείται κυρίως για NETFLIX και ταινίες από KODI.
θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την έξοδο HDMI ARC για να περάσω dolby atmos ήχο στο AV receiver?
Ξέρω οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση περνάει atmos ηχο σε κάποιες ηχομπαρες της σονυ.
έχει κανείς εμπειρία?
Αλλη αδικημενη τηλεοραση η AF8.Στην AF8 που εχω περναει αλλα νομιζω ειναι συμπιεσμενη μορφη
Αλλη αδικημενη τηλεοραση η AF8.
και εκει η SONY δεν εχει βγαλει καποιο update ωστε να υποστιριζει eARC.
Παντως ακομα και σε συμπιεσμενη μορφη κατι ειναι και αυτο!
Στο νετφλιξ εχει κανονικα την ενδειξη atmos, τωρα καπου ειχα δει οτι ειναι με συμπιεση.
Οταν δηλαδη λεμε συμπιεσμενη μορφη αυτο εννοει η sony DD+ ?
κριμα παντως.
ηλπιζα σε κατι παραπανω.
Oταν παιζω απο pc παιρνω κανονικα atmos και δεν χρησιμοποιώ το app της τηλεορασης. Αλλα ετσι χανω το vision που δεν υπαρχει ακομη στα windows
Καλησπέρα και πάλι.
Σκοπεύω να αγοράσω το ηχοσύστημα jbl 5.1 για ηχομπαρα.
Θα πρέπει να προσέξω κατι;
Γιατί διάβασα σχόλια ότι δεν υπάρχει καλή συνεργασία κτλ.
συνδεεις το pc με τον AVreceiver.
δεν συνδεεις κατευθειαν στην τηλεοραση σωστα ?
ακριβώς φίλε μουΌταν αποσυνδέουμε έναν εξωτερικό σκληρό από την τηλεόραση (η οποία είναι stand-by, όχι απενεργοποιημένη), πρέπει πρώτα να τον κάνουμε ''Εξαγωγή'' μέσω του μενού της τηλεόρασης;
Κάτι ανάλογο δηλαδή με την ''Ασφαλή κατάργηση'' από το pc; Για το καλό του δίσκου ρωτάω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.