Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σας. Μια ερώτηση. Θα πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός ότι η χιλίων ευρώ τηλεόρασή μου τις μισές φορές δεν μπορεί να ανοίξει και πρέπει να την βγάζω από την πρίζα και να την ξανά βάζω; Πήρα στο service, κάναμε κάποια πραγματάκια αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δηλαδή αν είναι δυνατόν... Κάποια οριστική λύση υπάρχει;

Όταν πατάς παρατεταμένα το home σου δίνει την δυνατότητα να δεις ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, κλείστε οποίες δεν χρειάζεστε εκείνη την ώρα γιατί τρώνε μνήμη, επίσης αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί που κλείνει η τηλεόραση κάνει πλήρη επανεκκίνηση (η συσκευή μπαίνει σε αναμονή όταν την κλείνουμε δεν κάνει shut down). Όταν την κλείσετε κανόνικα(με παρατεταμένη πίεση του πρασίνου κουμπιου)ισως όταν πατάτε το κουμπί να ανοίξει να κάνει μισό λεπτό να ανοίξει, αυτό μπορεί να συμβαίνει σε όσους δεν ανοίγει (αμεσως) κάποιες φορές. Είναι Android, σαν να εχεις ένα κινητό που δεν έχει πολύ μνήμη. Αν βάζετε 100 εφαρμογές που δεν χρειάζεστε θα κρασαρει, θα κάνει επανεκκίνηση όταν μπορεί (όταν την θέσετε σε αναμονή δλδ) ώστε να κλείσει τις εφαρμογές που τρώνε όλη τη μνήμη. Η τηλεόραση αν της φερθεις σωστά δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Εντάξει ίσως χρειαζόταν 1 gb ram παραπάνω, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι χάλια.

Αυτό με το κλείσιμο εφαρμογων δεν ισχύει στο τελευταίο Android.
Ναι πολύ καλή εικόνα, αλλά το γεγονός των bugs σε τετοια κλάση τιμής, που δεν φτιάχνονται κιόλας είναι απαράδεκτο

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν πατάς παρατεταμένα το home σου δίνει την δυνατότητα να δεις ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές, κλείστε οποίες δεν χρειάζεστε εκείνη την ώρα γιατί τρώνε μνήμη, επίσης αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί που κλείνει η τηλεόραση κάνει πλήρη επανεκκίνηση (η συσκευή μπαίνει σε αναμονή όταν την κλείνουμε δεν κάνει shut down). Όταν την κλείσετε κανόνικα(με παρατεταμένη πίεση του πρασίνου κουμπιου)ισως όταν πατάτε το κουμπί να ανοίξει να κάνει μισό λεπτό να ανοίξει, αυτό μπορεί να συμβαίνει σε όσους δεν ανοίγει (αμεσως) κάποιες φορές. Είναι Android, σαν να εχεις ένα κινητό που δεν έχει πολύ μνήμη. Αν βάζετε 100 εφαρμογές που δεν χρειάζεστε θα κρασαρει, θα κάνει επανεκκίνηση όταν μπορεί (όταν την θέσετε σε αναμονή δλδ) ώστε να κλείσει τις εφαρμογές που τρώνε όλη τη μνήμη. Η τηλεόραση αν της φερθεις σωστά δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Εντάξει ίσως χρειαζόταν 1 gb ram παραπάνω, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι χάλια.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά... Πρώτον δεν ισχύει πλέον αυτό με το κουμπί home. Δεύτερον για το παρατεταμένο κλείσιμο επίσης το γνωρίζω και το κάνω κατά διαστήματα. Τρίτον έχω ελάχιστες εφαρμογές, στην ουσία εγώ μόνο μία κατέβασα (το Archos), άρα δεν είναι φορτωμένη. Τέταρτον δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν ανοίγει αμέσως ή καθυστερεί αλλά δεν ανοίγει καθόλου. Πέμπτον της τηλεόρασης της φέρομαι με πολλή αγάπη γιατί είμαι πολύ ψείρας με τα πράγματά μου, οπότε δεν είναι ούτε αυτό! Έκτον δεν είπα ποτέ ότι είναι χάλια η τηλεόραση αλλά ότι είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να ανοίξει μια τέτοιου κόστους και τέτοιας τεχνολογίας τηλεόραση. Όπως και να το κάνουμε είναι πρόβλημα μεγάλο...

Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά... Πρώτον δεν ισχύει πλέον αυτό με το κουμπί home. Δεύτερον για το παρατεταμένο κλείσιμο επίσης το γνωρίζω και το κάνω κατά διαστήματα. Τρίτον έχω ελάχιστες εφαρμογές, στην ουσία εγώ μόνο μία κατέβασα (το Archos), άρα δεν είναι φορτωμένη. Τέταρτον δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν ανοίγει αμέσως ή καθυστερεί αλλά δεν ανοίγει καθόλου. Πέμπτον της τηλεόρασης της φέρομαι με πολλή αγάπη γιατί είμαι πολύ ψείρας με τα πράγματά μου, οπότε δεν είναι ούτε αυτό! Έκτον δεν είπα ποτέ ότι είναι χάλια η τηλεόραση αλλά ότι είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να ανοίξει μια τέτοιου κόστους και τέτοιας τεχνολογίας τηλεόραση. Όπως και να το κάνουμε είναι πρόβλημα μεγάλο...

Ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης εδω και 4 μηνες. Την χρησιμοποιω καθημερινα και δεν μου εκανε ποτε επανεκινηση.
Το πρωτο πραγμα που εκανα με το που την αγορασα ητανε να κανω εγκατασταση το τελευταιο firmware και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα εκλεισα αχρειαστες λειτουργιες wifi bluetooth και εκανα disable το bloatware.
Χρησιμοποιω κανονικα με ethernet της smart λειτουργιες οπως cast youtube netflix kodi και ολα λειτουργουν ρολοι.

Εμένα προχθές για κάποιο λόγο τα τρία πρώτα κανάλια έφυγαν από την θέση τους και μεταφέρθηκαν στο τέλος της λίστας μου...Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο..

Same Sh1t...Different Day

Εμένα προχθές για κάποιο λόγο τα τρία πρώτα κανάλια έφυγαν από την θέση τους και μεταφέρθηκαν στο τέλος της λίστας μου...Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο..

Same Sh1t...Different Day

Άλλαξε συχνότητα(κανάλι) εκπομπής η Ε.Ρ.Τ.

Για την ακρίβεια δεν άλλαξε η συχνότητα, αλλά οι παράμετροι της εκπομπής και της ψηφιοποίησης , οπότε οι τηλεοράσεις (οι Sony τουλάχιστον) τα είδαν σαν καινούρια κανάλια

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι λίγο off topic, ας με συγχωρέσετε οι συμφορουμίτες. Τι ακριβώς άλλαξε AnDas, ξέρεις;

Αυτό από το Satleo forum από τεχνικό της Ερτ στις 4 Μαρτίου "*8-) Από τις 01:00 σήμερα το 1mux παίζει από το καινούργιο headend με δυνατότητες multistream , T2 hvc multi" και οι ονομασίες των καναλιών εκεί που ο αριθμός ήταν κολλημένος στο ΕΡΤ , τώρα αφήνει ένα κενό μεταξύ τους

Στάλθηκε από το J9210 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Σα νέος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Στον ενσωματωμενο video player οι υποτιτλοι έχουν μαυρο backround, αυτό μπορεί να αλλάξει; Επίσης όταν το υπάρχει Α κεφαλαίο και τονίζεται στην αρχη της φράσης, δείχνει μόνο τον τόνο. Με ποιον/ποιους player διορθώνονται αυτά τα 2;

https://vimeo.com/396549428

Ανεβασα ενα μικρο βιντεο σχετικα με το clouding και το εφερα στα μετρα οπως εβλεπα εκεινη την στιγμη με τα ματια μου.Εχω κλεισει επιτηδες το local dimming-τοπικη εξασθένιση.Ειναι φυσιολογικό αυτο;

Κάποια άποψη για την τελευταία έκδοση από εσας που τη κατεβάσατε;
Κάτι ιδιαίτερο;

Όχι φίλε μου, όχι κάτι άξιο αναφοράς.

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας. Μια ερώτηση. Θα πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός ότι η χιλίων ευρώ τηλεόρασή μου τις μισές φορές δεν μπορεί να ανοίξει και πρέπει να την βγάζω από την πρίζα και να την ξανά βάζω; Πήρα στο service, κάναμε κάποια πραγματάκια αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δηλαδή αν είναι δυνατόν... Κάποια οριστική λύση υπάρχει;

Αν έχεις βάλει κάποιο USB dongle για mouse/keyboard, δοκίμασε να το αφαιρέσεις. Εμένα αυτό μου προκαλούσε τα ίδια προβλήματα.

Με ποιο κουμπι τωρα μπορουμε να κλεινουμε εφαρμογες(που τρεχουν στο παρασκηνιο)Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποιες εφαρμογές δεν μπορείτε να κλείσετε ?

Από =>[Home] => Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => κλείνω όποια εφαρμογή θέλω, είτε την έχω εγκαταστήσει εγώ είτε είναι εφαρμογή συστήματος.