Καλησπέρα, κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μου πει πόσο απέχουν τα ποδαράκια της βάσης, γιατί στην πρώτη σελίδα διάβασα ότι μπορεί να μικρύνει η απόσταση. Ισχύει ή είναι fix και πόσο?
Ευχαριστώ, απλά αν κάποιος μπορεί να μετρήσει την απόσταση που έχουν οι βίδες της βάσης στο πίσω μέρος.Απλώς τα βάζεις ανάποδα όπως φαίνεται στην από πάνω φωτογραφία.
Καλησπέρα.
Οποίος μπορει ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα παρακάτω γραφόμενα.
1. Η τηλεοραση πριν δεχθεί το update (Oreo 8) ειχε μονο HDR 10 το οποιο ηταν άκρως ικανοποιητικό. Απο το Oreo και μετα ενεργοποιήθηκε το Dolby vision του οποίου η υλοποίηση ειναι τραγική καθώς ειναι πολυ σκοτεινή. Επιπλέον ειναι αναγκαστική η χρήση του καθώς δε μπορει να απενεργοποιηθεί ουτε υπαρχει επιλογή στον χρήστη να επιλέξει έστω μεταξύ HDR10 και DOLBY VISION.
2. Παναργη σε ολους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική και ενοχλητική την αλλαγή εντασης ήχου όπου μπορει να παρει μέχρι και 10 δευτερολεπτα να την αντιληφθεί και να κανει την αλλαγή.
3. Με το update αλλαξε η υλοποίηση του αλγορίθμου blooming με χειρότερα αποτελέσματα/υλοποίηση συγκριτικά με πριν.
Ευχάριστω.
Τελικά είναι κανέας που δοκίμασε το update που βγήκε πριν 1-2 μήνες να μας πει αν είδε διαφορές;
Μου το πετάει συνέχεια αλλά το σκέφτομαι να το βάλω...
Ευχαριστώ, απλά αν κάποιος μπορεί να μετρήσει την απόσταση που έχουν οι βίδες της βάσης στο πίσω μέρος.
75cm είναι φίλε μου.
metalmike μήπως έχεις την 65XF90;
55XF9005
![]()
Το VESA mount είναι 30 x 30cm στην 55XF90.Υπολογίζω ότι η απόσταση της βάσης με τα πόδια προς τα μέσα να είναι γύρω στα 65cm.
Ναι, συγνώμη, αφηρημένος εντελώς, δε σκέφτηκα καν το μέγεθος.
Καλημέρα,
Και το βασικότερο όλων, δεν θέλω σε καμία περίπτωση πίσω απο τους υπότιτλους να ασπρίζει, κάπως λέγετε αυτό το φαινόμενο αλλά αυτη τη στιγμή μου διαφεύγει. Πριν λίγο καιρό αγόρασα την sony KD-55XF9005 και ξενέωσα πολύ άσχημα με αυτό, τόσο που δεν θέλω να δω ταινία, τραγικότατο.
αν απενεργοποιήσεις local dimming , black enhancer κλπ αναλογα πως τα ονομαζουν σε καθε μοντελο , τότε δεν φευγει το προβλημα;
θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν ένα πάνελ με κοντραστ κάπου 1:4000 χωρίς αυξομειώσεις
Ποιο το νοημα να απενεργοποιησει το καλυτερο χαρακτηριστικο της τηλεορασης? Ας αγοραζε μια q60r ή μια υποδιαιστερη led. @tonyM βαλτο low και ξανατσεκαρε.
Ποιο το νοημα να απενεργοποιησει το καλυτερο χαρακτηριστικο της τηλεορασης? Ας αγοραζε μια q60r ή μια υποδιαιστερη led. @tonyM βαλτο low και ξανατσεκαρε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.