Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα τυχαία μου το έκανε πρώτη φορά κι εμένα αυτό που περιγράφεις.Το θεώρησα κόλλημα του ανδροιντ και έκανα επανεκκίνηση.Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση στην τηλεόραση.Είναι όπως την έβγαλα από το κουτί.

Same Sh1t...Different Day

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ την έχω ενάμισυ χρόνο τωρα και ποτέ δεν μου το είχε κάνει αυτό..ίσως κάποιος που είχε κι αυτός τέτοιο κόλλημα να μπορέσει να μας καθοδηγήσει...έχω πολύ δυνατό ίντερνετ , αλλά εκτός τούτου και στα επίγεια κανάλια αυτη η μαυρίλα δεν δικαιολογείται με τίποτα για πρόβλημα δικτύου..

Δεν έχει να κάνει με το δίκτυο σε καμία περίπτωση.Το έκανε σε επίγεια κανάλια σε μένα.Στα καλά των καθουμενων...

Same Sh1t...Different Day

Εντελώς ξαφνικά, σταμάτησε και η δική μου να ακούει στο τηλεχειριστήριο.
Τι ξενερα αγορα έκανα. Κλαίω τα λεφτά που έδωσα.
Edit: με την 2η αλλαγή μπαταριών και μετά απο κανένα λεπτό ευτυχώς έπιασε πάλι!

Εντελώς ξαφνικά, σταμάτησε και η δική μου να ακούει στο τηλεχειριστήριο.
Τι ξενερα αγορα έκανα. Κλαίω τα λεφτά που έδωσα.
Edit: με την 2η αλλαγή μπαταριών και μετά απο κανένα λεπτό ευτυχώς έπιασε πάλι!

Το ειχα παθει και εγω οταν την πρωτοπηρα.Αλλα τελικα τα ειχαν φτυσει η μπαταριες
Μια χαρα ειναι η τηλεοραση(εγω ειμαι φουλ ευχαριστημενος)

Μια χαρά είναι, αλλά στην μια χαρά τιμή που την βρίσκεις τώρα..
Για τα διπλάσια λεφτά που έκανε πέρυσι όταν την πήρα θεωρώ ότι είναι μια υλοποίηση με πολύ ενοχλητικά bugs.

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν πατάω pause στο Netflix μόλις πατήσω play χάνεται η φωνή,και πρέπει να βγω και να ξαναμπώ για να παίξει η φωνή,γιατί συμβαίνει αυτό?

Σήμερα βγήκε η ενημέρωση v6.6555 .μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Sony

Έχει changelog ή μονο security update? Την πέρασες μήπως;

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα δικτύου με συγκεκριμένους δρομολογητές
Βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα του συνολικού περιβάλλοντος χρήσης
Βελτιώνει τη συμβατότητα με συγκεκριμένες μονάδες CAM και επιλύει προβλήματα αποθήκευσης του καναλιού (Μόνο Ρωσία)
Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα Wi-Fi με ορισμένους δρομολογητές
Βελτιώνει την αναγνωσιμότητας των μενού επί της οθόνης σε συγκεκριμένα μοντέλα
Για τους χρήστες που έχουν ήδη κατεβάσει το υλικολογισμικό v6.5830 (Android 8.0 Oreo):

Βελτιώνει την εμπειρία χρήσης της λίστας προσυντονισμένων καναλιών
Επιλύει τα προβλήματα ήχου - μέσω της θύρας ARC που είναι συνδεδεμένη στην μπάρα ήχου, σε δέκτη A/V ή σύστημα οικιακού κινηματογράφου - όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση από την κατάσταση αναμονής
Επιλύει τα προβλήματα ήχου με την αναπαραγωγή ορισμένων συγκεκριμένων μορφών αρχείου με την εσωτερική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο
Βελτιωμένη απόδοση συστήματος κατά την ακολουθία εκκίνησης της τηλεόρασης
Επαναφέρει τη λειτουργία αναζήτησης ανά τίτλο του Οδηγού προγράμματος

Ευχαριστώ, ελπιδοφόρο οτι ασχολούνται ακόμη!
Δεν μου την βγάζει στην ενημέρωση λογισμικού, θα περιμένω λίγο.
Την περάσατε;

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα δικτύου με συγκεκριμένους δρομολογητές
Βελτιώνει την απόδοση και τη σταθερότητα του συνολικού περιβάλλοντος χρήσης
Βελτιώνει τη συμβατότητα με συγκεκριμένες μονάδες CAM και επιλύει προβλήματα αποθήκευσης του καναλιού (Μόνο Ρωσία)
Βελτιώνει τη συνδεσιμότητα Wi-Fi με ορισμένους δρομολογητές
Βελτιώνει την αναγνωσιμότητας των μενού επί της οθόνης σε συγκεκριμένα μοντέλα
Για τους χρήστες που έχουν ήδη κατεβάσει το υλικολογισμικό v6.5830 (Android 8.0 Oreo):

Βελτιώνει την εμπειρία χρήσης της λίστας προσυντονισμένων καναλιών
Επιλύει τα προβλήματα ήχου - μέσω της θύρας ARC που είναι συνδεδεμένη στην μπάρα ήχου, σε δέκτη A/V ή σύστημα οικιακού κινηματογράφου - όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση από την κατάσταση αναμονής
Επιλύει τα προβλήματα ήχου με την αναπαραγωγή ορισμένων συγκεκριμένων μορφών αρχείου με την εσωτερική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο
Βελτιωμένη απόδοση συστήματος κατά την ακολουθία εκκίνησης της τηλεόρασης
Επαναφέρει τη λειτουργία αναζήτησης ανά τίτλο του Οδηγού προγράμματος

Αυτά που γράφεις είναι τα παλαιότερα πλεονεκτήματα και βελτιώσεις
Η ερώτηση εδώ του tsak8 ρώταγε για την v6.6555
Μπορεί κάποιος να τα δει όλα εδώ στα Ελληνικά ή εδώ στα Αγγλικά

Πρέπει τώρα να υπερασπίσω το προφανές;
ΠΑΝΤΑ στο software και firmware όταν λέμε changelog εννοούμε τις αλλαγές που ενσωματώνονται στην τρέχουσα έκδοση σε σχέση με την προηγούμενη.
Εσύ παρέθεσες το changelog των προηγούμενων εκδόσεων, το οποίο χρήσιμο είναι ΜΟΝΟ για όποιον έχει μείνει πίσω στις ενημερώσεις, πράγμα μη συνιστώμενο στα προϊόντα τεχνολογίας.
Εν κατακλείδι, changelog είναι οι αλλαγές στην τρέχουσα έκδοση, και αυτή η μια γραμμή ήταν. Αν θες να επιμείνεις στο αντίθετο, μείνε στην λάθος θέση σου.

Improves the TV’s responsiveness when switching on from standby

Παντως ειναι ον λιγο ξενερωμα(να βλεπεις κατι τουρμπο χ τηλεορασεις)να ερχονται με αντροιντ 9 λειτουργικο.
Και εμεις να παραμενουμε μονο στην 8 εκδοση

Απάντηση: Re: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως ειναι ον λιγο ξενερωμα(να βλεπεις κατι τουρμπο χ τηλεορασεις)να ερχονται με αντροιντ 9 λειτουργικο.
Και εμεις να παραμενουμε μονο στην 8 εκδοση
Εχεις δει πως το τρεχουν αυτες οι turbo x το 9;
Εγω εχω μια thomson με 8 και αν μπορουσα θα την εκανα downgrade σε 7.
Καλυτερα να ειναι σταθερη και ας μεινει στο 8 απο το να μην αντεχει το hardware.

Καλησπέρα. Κάποιο Calibration για μετά το πρόσφατο update με το dolby vision υπάρχει;

Επίσης γνωρίζω πως η Sony έχει την πιο φυσική εικόνα από τους ανταγωνιστές της αλλά εάν κάποιος θέλει να πετύχει εικόνα αντίστοιχη της Samsung (πιο φτιαχτά χρώματα) σε ταινίες/σειρές τι ρυθμίσεις πρέπει να κανει;