Στην ουσια:
Αν περασες ρυθμισεις απο π.χ. rtings, ενδεχεται για τους λογους που εξηγησα πριν, οχι μονο να μην την εφερες πιο κοντα στην αναφορά, αλλα να την χαλασες χειροτερα απο οτι δειχνει στο Preset custom.
Έχω αγοράσει την 49XG9005 από τον Σεπτέμβρη. Η προηγούμενη που είχα είναι μία της σειράς 9000 της Phillips του 2009. Μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής η εικόνα της συγκεκριμένης μου φαίνεται χειρότερη από αυτή της Phillips παρόλο που τις χωρίζουν 10 χρόνια!! Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι σχετικό? Οφείλεται μήπως στις ρυθμίσεις και στο καλιμπραρισμα? Έχει κανείς κάποια συμβουλή??
Επίσης στο netflix στα προγράμματα με dolbyvision η εικόνα είναι πολύ σκούρη, ενώ δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του.
Για περιεχόμενο Standard δυναμικού εύρους (digea,dvd,bluray)
Calibration settings:
Profile : Cinema Pro
To profile Cinema Pro μπορείτε να μου πείτε πως το επιλέγετε; Όσες φορές έχω ψάξει δεν το έχω βρει
Κουμπί Action menu>Εικόνα>Λειτουργία Εικόνας>Σινεμά pro.
Δεν υπάρχει πουθενά το Cinema Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα κάτοχος μιας 9505. Η ερώτηση αφορά τον καθαρισμό της οθόνης. Υπήρχε μια δαχτυλια πήρε η γυναίκα το ειδικό πανακι κ υγρό που είχαμε αγοράσει ( αρκετά παλιά) και @@ έχει γεμίσει γραμμές στιγμάτων. Αν γνωρίζει κάποιος ας δοσει μια απάντηση. Ξανά δοκίμασα κ εγώ δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα χαχα.
Καλησπερα στην παρεα.Κατοχος 49xg9005.Θελω να ρυθμισω το backlight, για netflix hdr,ομως δεν βρισκω τη ρυθμιση.Πως ρυθμιζουμε τον οπισθιο φωτισμο?Ευχαριστω εκ τον προτερον....
καλημερα στην παρεα . Κατοχος απο εχτες και εγω της Sony KD XG9505 55" και προσπαθω να την ρυθμισω . Γενικα τα παω καλα αλλα εχω και πολλες αποριες μια απο αυτες ειναι οτι δεν μπορω να βρω αν γινετε να την ανοιγω η να αλλαζω καναλια μονο με την φωνη μου χωρις να χρησιμοποιω το remote control της . Καπου διαβασα οτι για γινει αυτο πρεπει να αγορασω Google Home Mini Charcoal για να δινω εντολες μεσω αυτου .
Ευχαριστω για τον χρονο σας και οποιο παιδι γνωριζει θα ηθελα μια απαντηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.