Επανέρχομαι κι εγώ και θα ήθελα βοήθεια αν κάποιος ξέρει.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελικά με την λειτουργία της τηλεόρασης.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει ο δέκτης ή η κεραία.
Κάποια κανάλια χάνονται και μου δείχνει ένδειξη «Απουσία σήματος, παρακαλώ, ελέγξτε τη σύνδεση της κεραίας σας». Άλλοτε φτιάχνει.
Σε συγκεκριμένα κανάλια πάντα.
SKAI HD
ANT1 HD
STAR HD
Θυμίζω ότι πιο παλιά είχα πρόβλημα με τα HD κανάλια γενικά. Μετά έστρωσε.
Αν κάποιος μπορεί να δώσει κάποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! Μπορεί να φταίει όντως η κεραία; Τα υπόλοιπα κανάλια είναι ΟΚ.
Ως κινήσεις σκέφτομαι να ρίξω μια ματιά στην κεραία και μετά να καλέσω την SONY. Αν από εκεί δεν βγάλω άκρη τότε θα φέρω ηλεκτρονικό για την κεραία και θα τους ξανακαλέσω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το app της callman για το καλιμπράρισμα της που το βρίσκουμε και πως το κάνουμε install?
Είναι θέμα λήψης της κεραίας,τζάμπα βασανίζεσαι,αν ήταν θέμα της τηλεόρασης δεν θα έπιανε κανένα κανάλι.Ο ειδικός να είναι εγκαταστάτης κεραιών και όχι ένας οποιοσδήποτε ηλεκρολόγος/ηλεκτρονικός.
Έχω παρόμοιο θέμα με την κεραία, όταν συμβαίνει είναι σε όλα τα κανάλια. Άλλαξα και καλώδιο μες στο σπίτι και το ξαναέκανε. Με 2-3 power reset της τβ στρώνει συνήθως.
Την ίδια στιγμή παλιότερη σονυ σε άλλο δωμάτιο παίζει κανονικά...
Μήπως κατά την εγκατάσταση των καναλιών δηλώνεται εσωτερική αντί εξωτερική κεραία η το αντίστροφο ;
Και δημιουργείτε αυτό το πρόβλημα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.