Sony KDL-32D3000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: sony 32 D3000 στις 10/06

Παιδιά μόλις πήρα την 32d3000 και ειμαι ενθουσιασμενος.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που να μπορώ για να βελτιώσω την εικόνα από τα χάλια ελλήνικα κανάλια;

Τις έβγαλε και το perfectshop.gr!1299E(32"),1689E(40"),2450(46")

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

Όλοι με την ίδια τιμή :frown: .Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει η πτώση :rolleyes:

Μια ερώτηση στον nilo που έχει την 40".Μπορείς σε παρακαλώ το βράδυ να τσεκάρεις για clouding?Αν γίνεται και στην 40" της γνωστής σου!Αρχίζω και ανησυχώ για το θέμα μετά από αυτά που διάβασα στο avforums.Please!!!!

Μια ερώτηση στον nilo που έχει την 40".Μπορείς σε παρακαλώ το βράδυ να τσεκάρεις για clouding?Αν γίνεται και στην 40" της γνωστής σου!Αρχίζω και ανησυχώ για το θέμα μετά από αυτά που διάβασα στο avforums.Please!!!!

Τι γραφουν εκει περα ? Εχει και αυτή το ίδιο πρόβλημα ?

Ένας κάτοχος 40" είχε πρόβλημα και την επέστρεψε.Όμως όσοι κάτοχοι 32" έλενξαν δεν είχαν!Οπότε το πρόβλημα μπορεί να είναι μόνο σε 40"

Αυτος που υποτειθεται οτι ειχε προβλημα ομως δεν εχει δειξει φωτογραφιες ετσι δεν ειναι? Κατι μου βρωμαει με αυτη την υποθεση.
Αν δεν βγουν και αλλοι να πουν το ιδιο δεν το πιστευω.

Ναι δεν έδειξε φωτο αλλά γιατί να πεί ψέματα?

Ναι δεν έδειξε φωτο αλλά γιατί να πεί ψέματα?

Αυτο δεν το ξερω αλλα ο καθενας μπορει να μπει (ουσιαστικα ανωνυμα) σε ενα φορουμ και να λεει αρλουμπες.

Πριν καποια χρονια σε ενα φορουμ με αυτοκινητα που ημουν μελος μας ειχε ζαλισει ενα μελος απο την Αμερικη οτι εχει μια Mercedes S class. Μετα αρχισαν να ζητανε καποιοι να δουνε φωτογραφιες και εκανε την παπια εως οτου αποδειχθηκε οτι ηταν ψευτης.

Γι' αυτο και εγω λεω να κραταμε μικρο καλαθι εως οτου αναφερουν παρομοιο προβλημα και αλλοι.

Τεσπα αφου κανένας άλλος δεν ανέφερε τότε ας ελπίζω

Παντως παιδιά εγώ που την πήρα και είδα 2 dvd δεν παρατήρησα τίποτα ύποπτο πάντως έχω την 32αρα!!Πάντως Joseph η αλήθεια είναι ότι η κεραία μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση εννοώ για την θολούρα που έχουν τα κανάλια αλλά πρέπει να φταίνε τα κανάλια και όχι η τηλεόραση γιατί στα dvd είναι σούπερ.Να υποθέσω ότι και το ίχνος που φαίνεται κατα την κίνηση των ηθποιών στην τηλεόραση οφείλεται στους σταθμούς γιατί στις ταινίες δεν φάνηκε τίποτα!Τι λέτε εσείς;

Darknest δεν αναφέρθηκε τίποτα για την 32!Μόνο για την 40"

Απάντηση: sony 32 D3000 στις 10/06

darknest83 πες μας λίγα λόγια για την εγκατάσταση της κεραίας ( πόσο παλιά , κεντρική ή όχι , καλώδια ) Πιθανόν να είναι από ανακλάσεις και από πατημένο καλώδιο ...

Κοιταξε να δεις Joseph η κεραία πρεπει να είναι πάνω από 6 ετών και κεντρική.Τώρα όσο αναφορά το καλώδιο αυτο είναι αρκετά παλιό που χρησιμοποιώ γιατί αυτο που είχαν μέσα ήταν και τα 2 βύσματα θηλυκά και χρησιμοποιώ το καλώδιο την παλιάς crt που είχα.Το σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι από το καλώδιο ή από την κεραία για αυτο κιόλας αρχισα διαδικασίες αντικατάστασης της και να πάρω κανένα καινούριο καλώδιο!Μόλις γίνουν όλα αυτά θα δω τι θα γίνει!Πάντως η τηλεόραση δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί σε dvd πυ είδα ήταν κάτι το τρομερό έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αφού αντι να προσέχω την ταινία έβλεπα πόσο κρυστάλλινη εικόνα είχε και τι τρομερή απόδοση χρωμάτων είχε.Απλά τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα στον οποιοδήποτε και να φανταστείτε ότι ήθελα να περιμένω την νέα 32αρα φιλιπς
αλλά μάλλον πατάτα θα έκανα γιατί θα έδινα 300 ευρώ και βάλε για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερη εικόνα μπορεί να έχει τηλεόραση.Ίσως να είναι ο ενθουσιασμός της νέας τηλεόρασης,πάντως για μένα έχει καλύτερη εικόνα από την 32pf9731 γιατί τις είδα δίπλα στο μαγαζί ενός γνωστού μου από όπου την πήρα κιόλας!!!

Μεγεια.:ernaehrung004:

Αντε πλησιαζει και η σειρα μου. Επειδη βλεπω οτι αργει το Multirama θα ακυρωσω και θα την παραγγειλω απο το πλαισιο τη Δευτερα.

Εδώ και καιρό το σκέφτομαι!Απλά τώρα είμαι σίγουρος για αυτό!