Re: sony 32 D3000 στις 10/06
Κοιταξε να δεις Joseph η κεραία πρεπει να είναι πάνω από 6 ετών και κεντρική.Τώρα όσο αναφορά το καλώδιο αυτο είναι αρκετά παλιό που χρησιμοποιώ γιατί αυτο που είχαν μέσα ήταν και τα 2 βύσματα θηλυκά και χρησιμοποιώ το καλώδιο την παλιάς crt που είχα.Το σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι από το καλώδιο ή από την κεραία για αυτο κιόλας αρχισα διαδικασίες αντικατάστασης της και να πάρω κανένα καινούριο καλώδιο!Μόλις γίνουν όλα αυτά θα δω τι θα γίνει!Πάντως η τηλεόραση δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί σε dvd πυ είδα ήταν κάτι το τρομερό έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αφού αντι να προσέχω την ταινία έβλεπα πόσο κρυστάλλινη εικόνα είχε και τι τρομερή απόδοση χρωμάτων είχε.Απλά τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα στον οποιοδήποτε και να φανταστείτε ότι ήθελα να περιμένω την νέα 32αρα φιλιπς
αλλά μάλλον πατάτα θα έκανα γιατί θα έδινα 300 ευρώ και βάλε για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερη εικόνα μπορεί να έχει τηλεόραση.Ίσως να είναι ο ενθουσιασμός της νέας τηλεόρασης,πάντως για μένα έχει καλύτερη εικόνα από την 32pf9731 γιατί τις είδα δίπλα στο μαγαζί ενός γνωστού μου από όπου την πήρα κιόλας!!!