Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY 46X3500

Εγώ κάτι άκουσα ότι μαζεύει η Sony Europe όλα τα καμμένα pixels σε μία Tv για να τη στείλει κάπου στην Ελλάδα,στα Γιάννενα δεν θυμάμαι καλά!!:flipout::BDGBGDB55:

ετσι οπως παμε απο αναβολη σε αναβολη, ας την στειλει την γα@@@νη καποτε και ας εχει μονο καμμενα pixel! (κοιτα να δεις,την βρισια την εβγαλε ως link!) :flipout::flipout::flipout:

Το μόνο που με "χάλασε" είναι ότι είχα πρόβλημα με το HTPC. Ενώ στην παλιά μου έπαιζε καρφί με το που το συνέδεσα σ' αυτή δεν μπορούσε να απεικονίσει το σήμα (το είχα στα 1360x768). Αναγκάστηκα να ξαναφέρω την S2030 και να συνδέσω το HTPC για να αλλάξω ανάλυση και μετά να το συνδέσω στην X3500 γιατί ούτε από safe mode που γύριζα την ανάλυση δεν την κρατούσε. Δεν μπορώ να βγάλω 1080p με το HTPC κι έχω ψιλοσπαστεί. Κάτι παίζει με τα Hz και το ψάχνω. Όταν το βάζω 1920x1080@60Hz χάνει το σήμα η τηλεόραση. Δουλεύει μόνο τα 1080@30Hz (interlaced) και βγαίνει λίγο εκτός ορίων θέασης (πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά). Μάλλον πρέπει να το γυρίσω σε 50Hz για να δουλέψει στα 1080p αλλά ακόμη δεν έχω βρει την άκρη. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα ποστάρω άμα βρω άκρη.Η κάρτα που έχω είναι η Ati X1950Pro. Αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει ή τι πρέπει να κάνω ας ρίξει ένα ποστ.
Καταρχην καλοριζικη και καλες θεασεις!
Για το προβλημα με το HTPC.Eγω πηρα ενα ανταπτορα DVI σε HDMI και η τηλεοραση κλειδωσε αμεσως σε 1080p και απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα.Απο οτι εχω διαβασει η vga ειναι πολυ φτωχη σε ποιοτητα γι αυτην την αναλυση (1920x1080).Εσυ πως το συνδεσες;

Καταρχην καλοριζικη και καλες θεασεις!
Για το προβλημα με το HTPC.Eγω πηρα ενα ανταπτορα DVI σε HDMI και η τηλεοραση κλειδωσε αμεσως σε 1080p και απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα.Απο οτι εχω διαβασει η vga ειναι πολυ φτωχη σε ποιοτητα γι αυτην την αναλυση (1920x1080).Εσυ πως το συνδεσες;
DVI to HDMI καλώδιο έχω που το χρησιμοποιούσα για να συνδέσω το HTPC με την 32S2030. Μπορεί να φταίει και το καλώδιο αλλά θέλω να εξαντλήσω πρώτα όλες τις πιθανότητες ρύθμισης από πλευράς της κάρτας πριν πάω να αγοράσω κανένα πιο ακριβό. Το Θέμα είναι ότι όταν ξεκινάει η τηλεόραση και ανοίγω το HTPC στο boot screen κλειδώνει στα 1080p. Μόλις πάει να δείξει το desktop μου κάνει τις βλακείες γιαυτό θεωρώ ότι είναι θέμα ρυθμίσεων κι όχι θέμα καλωδίου. Τώρα έχει κλειδώσει στα 1080i και την κάρτα την έχω 1920x1080@30 (interlaced). Δείχνει λίγο χάλια και βγαίνει εκτός πλαισίου θέασης.

Απάντηση: SONY 46X3500

Μηπως φταιει η καρτα γραφικων σου (drivers για παραδειγμα)?? Για ριξε μια ερωτηση στα παιδια που ασχολουνται με HTPC, εκει πιστευω οτι θα βρεις πολυ ευκολα τη λυση, για να μην ταλαιπωριεσαι αδικα. -bye-

Re: Απάντηση: SONY 46X3500

Μηπως φταιει η καρτα γραφικων σου (drivers για παραδειγμα)?? Για ριξε μια ερωτηση στα παιδια που ασχολουνται με HTPC, εκει πιστευω οτι θα βρεις πολυ ευκολα τη λυση, για να μην ταλαιπωριεσαι αδικα. -bye-
Drivers ή καλώδιο είναι αυτό είναι το σίγουρο. Το βασικό είναι ότι δουλεύουν τα πάντα ΟΚ στο μηχάνημα που μου κόστισε 2600 (τηλεόραση :flipout:) και το πρόβλημα προσεγγίζεται στο τμήμα του υπολογιστή που μου κόστισε 135 (κάρτα οθόνης) ή στο καλώδιο-ανταπτοράκι που κάνει μέχρι 30 . Θα βρεθεί η άκρη δεν μασάω. Θα μασούσα αν δεν δουλεύανε πχ τα HDMI κι έπρεπε να αντικατασταθεί (λόγω και του ότι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα). Θα έκλαιγα αν έπρεπε να μου την πάρουν πίσω και ήταν άγνωστο πότε θα παραλάμβανα την αντικαταστάτρια :silly:

Τις ώρες στο service menu δεν τις έχει στη πρώτη σελίδα όπως η 32S2030. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τις δούμε;

sorry για το offtopic αλλα αν εχετε κανενα site με ομορφα επιπλα(γυαλι-μαυρο ξυλο) ας βοηθησετε γιατι στην ακραια και απιθανη περιπτωση που η τηλεοραση ερθει τελικα θα χρειαστει καπου να την ακουμπησω

Drivers ή καλώδιο είναι αυτό είναι το σίγουρο. Το βασικό είναι ότι δουλεύουν τα πάντα ΟΚ στο μηχάνημα που μου κόστισε 2600 (τηλεόραση :flipout:) και το πρόβλημα προσεγγίζεται στο τμήμα του υπολογιστή που μου κόστισε 135 (κάρτα οθόνης) ή στο καλώδιο-ανταπτοράκι που κάνει μέχρι 30 . Θα βρεθεί η άκρη δεν μασάω. Θα μασούσα αν δεν δουλεύανε πχ τα HDMI κι έπρεπε να αντικατασταθεί (λόγω και του ότι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα). Θα έκλαιγα αν έπρεπε να μου την πάρουν πίσω και ήταν άγνωστο πότε θα παραλάμβανα την αντικαταστάτρια :silly:

Πιθανοτατα καρτα οπως λες.Εγω εχω μια Nvidia 8800.

Τις ώρες λειτουργίας που τις βλέπουμε ρε Άρη; Εμένα στην πρώτη σελίδα του Service Menu στα τρία νούμερα πάνω πάνω που θα μπορούσαν να είναι οι ώρες λειτουργίας 000 μου δείχνει μετά από περισσότερες από 9 ώρες λειτουργίας.

Τις ώρες λειτουργίας που τις βλέπουμε ρε Άρη; Εμένα στην πρώτη σελίδα του Service Menu στα τρία νούμερα πάνω πάνω που θα μπορούσαν να είναι οι ώρες λειτουργίας 000 μου δείχνει μετά από περισσότερες από 9 ώρες λειτουργίας.
Μπορεί να είναι όπως ο Epson 700 που άρχιζε να δείχνει τις ώρες στο menu του μετά τις πρώτες 20! Δηλαδή ξεκίναγε από 21 και μετά προχωρούσε κανονικά ανά μία ώρα...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Η TV και καλές θεάσεις τυχερούλη! :ernaehrung004:

Mόλις είδα το BD δισκάκι από το τελευταίο τεύχος του hitech και εντυπωσιάστηκα.Μόλις εμφανίστηκαν κάποια τροπικά λουλούδια,ορχιδέες κλπ έπαθα την πλάκα μου με την ομορφιά τους. Τελικά όντως οι νέες tv είναι φοβερές στα hi-def προγράμματα.Και παρόλα αυτά που λέγονται για το όχι τόσο βαθύ μαύρο, στα δικά μου μάτια μού φάνηκε υπέροχο (μιας και το συγκεκριμένο δισκάκι περιλαμβάνει αρκετά νυκτερινά πλάνα).:smash:

Πιθανοτατα καρτα οπως λες.Εγω εχω μια Nvidia 8800.
Τελικά ήταν θέμα drivers και ATI. Διορθώνεται με την χρήση του Powerstrip και κλειδώνει 1080p σε 60Hz, 50Hz και 24Hz. Όλα ΟΚ πλέον. Μόνο τις ώρες λειτουργίας δεν κατάφερα να δω ακόμη.:ernaehrung004:

Πως κοιταμε ρε παδια για καμμενα pixels? AΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ:afro:
Υπάρχει προγραμματάκι που εναλλάσσει τα χρώματα σε όλη την οθόνη και τα κάνει να φαίνονται με την μία. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το dpt http://www.dataproductservices.com/dpt

Απάντηση: SONY 46X3500

Έχω το εξής πρόβλημα και με έχει φρικάρει . έχω συνδέσει στη τηλεόραση το pc με hdmi και με το καλώδιο τις sony που είναι για το pc δουλεύει και στα δυο μια χαρά αλλά όταν αλλάξω έξοδο να πάω στο δορυφορικό η στα απλά κανάλια δηλαδή σε οιαδήποτε άλλη έξοδο και μετά γυρίσω στο pc δεν ανοίγει η οθόνη λέει ότι δεν έχει σήμα και πρέπει να κάνω ρεσετ για να ξαναδεί η τηλεόραση το pc. Γίνετε τίποτα να φτιαχτή αυτή η κατάσταση η πρέπει να κάνω συνέχεια ρεσετ

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Καλησπέρα σε όλους,

Σαν ίσως ο πιό ¨ηλικιωμένος¨ θα ήθελα να σας ρωτήσω γιά την SONY KDL-26P 3000E. Υποθέτω θα σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα ...... αλλά έχω σκοπό να παίζω με το FSX, οπότε θα πρέπει να είμαι σχετικά κοντά στην οθόνη.

Η 1η ερώτηση είναι για το περίφημο καί ενσωματωμένο DVB-T: θα μπορέσω να βλέπω το Prisma της ΕΡΤ?

Πάμε παρακάτω: Το αναλογικό σήμα εδώ που μένω είναι πολύ κακό (περιτριγυρισμένος από τον Υμηττό), οπότε θα πρέπει να επενδύσω και σε δορυφορική?

Αυτά σαν αρχή ........... καί πριν σας καληνυκτίσω ....... να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρω για τις απαντήσεις σας.

Χρήστος (καί Λάκωνας)

Έχω το εξής πρόβλημα και με έχει φρικάρει . έχω συνδέσει στη τηλεόραση το pc με hdmi και με το καλώδιο τις sony που είναι για το pc δουλεύει και στα δυο μια χαρά αλλά όταν αλλάξω έξοδο να πάω στο δορυφορικό η στα απλά κανάλια δηλαδή σε οιαδήποτε άλλη έξοδο και μετά γυρίσω στο pc δεν ανοίγει η οθόνη λέει ότι δεν έχει σήμα και πρέπει να κάνω ρεσετ για να ξαναδεί η τηλεόραση το pc. Γίνετε τίποτα να φτιαχτή αυτή η κατάσταση η πρέπει να κάνω συνέχεια ρεσετ
Τι κάρτα έχεις, ποιους drivers έχεις, και σε τι ανάλυση/Hz δουλεύεις. Εμένα μου το έκανε μια φορά που είχα γυρίσει κανάλι και άργησα να το ξαναγυρίσω και μπήκε ο screensaver του HTPC αλλά αυτό πριν βάλω το Powerstrip που δούλευα σε λάθος ανάλυση/συχνότητα τότε (1920x1080/30Hz(interlaced) (1080i)) και χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το pixel to pixel mapping από το menu (γιαυτό και τα έβλεπα ξεχειλωμένα όπως ανέφερα παραπάνω). Από τότε που κατάφερα με το Powerstrip να δω τις σωστές συχνότητες/αναλύσεις 1920x1080/50Hz (1080p) 1920x1080/60Hz (1080p) 1920x1080/24Hz (1080/24p) δεν παρατήρησα να μου έκανε κάτι όποτε το γύριζα ακόμη κι αν έμπαινε ο screensaver. Γενικά το EDID της τηλεόρασης που δίνει τις αναλύσεις/συχνότητες λειτουργίας μου φαίνεται ότι είναι εντελώς off αλλά το Powerstrip έρχεται να σώσει την κατάσταση. Δες στο τμήμα HTPC κατέβασέ το, κάν' το εγκατάσταση, ακολούθησε τις οδηγίες και μάλλον το πρόβλημά σου θα λυθεί.
Α και προτίμησε το DVI to HDMI.

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

:chinscratch:Τωρα αν εγω ρωτησω τι ειναι το FSX να υποθεσω οτι θα σκασουνε και τα πρωτα γελια;;;;