Sony KDL-46X3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY Bravia 46X3500

όχι οι Χ4 σειρά θα ναι πάλι στα μεγάλα μεγέθη από ότι φαίνεται και απλά στην ευρωπη δεν θα παρουμε τις 32,37 XBR6

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Να σου πώ το απίστευτο...:bang:
επικοινώνησα σήμερα με το κατάστημα (μία εβδομάδα μετά την παραγγελία) και με ενημέρωσε οτι θα παραλάβει την τηλεόραση στις 7 Απριλίου...
Αν όμως έκανα σήμερα την παραγγελία τότε θα την είχα σε 2 ημέρες!
Τί να πώ??:nounder:
Θά πρέπει να συνηθήσω την ιδέα...:furious3:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ.....:BDGBGDB55:
έρχεται σήμερα το απόγευμα και δεν 'κρατιέμαι'....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ.....:BDGBGDB55:
έρχεται σήμερα το απόγευμα και δεν 'κρατιέμαι'....

Αλλος ενας με συπτωματα προωρης εκσπερματωσης..........καλοριζικη και να προσεχεις -bye-

Re: Απάντηση: Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Πές τα που όταν μπαίνει ένας καινούργιος εδώ μέσα και τους λέει οτι έχει 2.5 μέτρα απόσταση, του λένε πως χρειάζεται τουλάχιστον 46 ίντσες.

Για την ακριβεια στα 2.5 μετρα ειναι μεταξυ 37 και 40".

Στα 3.5 μετρα ειναι 46"-50".

Υπαρχουν αλλωστε τα αντιστοιχα διαγραμματα τα οποια ειναι διαφορετικα για θεαση SD και ΗD.

Re: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Δεν διαφωνώ πως χρειάζεται μεγάλη οθόνη για να βλέπεις ταινίες. Τι γίνεται όμως όταν το 80% είναι απλό σήμα τηλεόρασης που παρακολουθείς αδιάφορος 3ώρες το βράδυ; Δεν πέφτεις στο κρεββάτι μετά με ναυτία;

Εγώ στα 5 μέτρα απόστασης για να βλέπω τηλεόραση θα ήθελα μια 40-42. Εντάξει σε ταινίες και ειδικά Blu-Ray ακόμα και 52 είναι μια χαρά.

Last edited:
Απάντηση: Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

Μην υπερβάλεις ρεσυ

Δεν υπάρχει καμμία ναυτία ... αυτά όλα που λες τα λες λόγω άγνοιας, και δεν σε κατηγορώ για αυτό αλλά έχεις ακούσει κανέναν εδώ μέσα να παίρνει δραμαμίνες μετά απο 3 ώρες παρακολούθηση σε μεγάλη TV???

Το αναλογικό μια χαρά φαίνεται όταν τηρούντε οι αποστάσεις ... απλά δεν έχεις την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ οταν βλέπεις BLU-RAY!

να ρωτήσω κάτι,υπάρχουν πουθενά drivers της τηλεορασης για τον υπολογιστή? Τώρα ην έχω σαν "οθόνη τοποθέτησης και αμεσης λειτουργείας" στο pc μου...

να ρωτήσω κάτι,υπάρχουν πουθενά drivers της τηλεορασης για τον υπολογιστή? Τώρα ην έχω σαν "οθόνη τοποθέτησης και αμεσης λειτουργείας" στο pc μου...

Στο Display Properties-->Settings των WinXP Pro και μένα έτσι την αναφέρει αλλά οι drivers της nvidia 6600GT στο Nvidia Control Panel την αναγνωρισαν σαν τηλεόραση Sony TV XV και στη σωστή ανάλυση (1920χ1080). Είναι συνδεμένη με DVI-->HDMI αντάπτορα.

Last edited:

Εγώ στα 5 μέτρα απόστασης για να βλέπω τηλεόραση θα ήθελα μια 40-42.

Απο οτι καταλαβα δεν εχεις αγορασει ακομα τηλεοραση?

Οπως θα διαπιστωσεις και μονος σου αργοτερα απο τα 5 μετρα η 40" φαινεται σαν κουτσουλια...τοτε ομως θα ειναι αργα...

Μην κανεις τα ιδια λαθη που καναμε και καποιοι αλλοι παλιοτερα , απο τα 3.5 μετρα μου ειχαν προτεινει οι πωλητες 32" και τους ακουσα σαν βλακας. Περυσι πηρα 40" και ειναι και αυτη μικρη.

Κοιταξε και υπολογισε μονος σου...

http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html

Φιλικα παντα , εγω δεν εχω τιποτα να κερδισω (εκτος ισως απο ενα ευχαριστω).:ernaehrung004:

Σώστα, δεν εχω πάρει τηλεόραση ακόμα, είμαι και εγω στους αναποφάσιστους... Αλλά σιγά-σιγά καταλήγω, εχω αποκλείσει τις plasma και τις 40 ίντσες... Μάλλον για 46 το βλέπω.
Εχεις δίκιο για τις ίντσες, στα 5+ μέτρα που έχω τον καναπέ μου θα χρειαζόταν μια 52άρα τουλάχιστον, και το ξέρω οτι θα είναι ωραία οταν βλέπω DVD και HD. Φοβάμαι όμως οτι η κανονική τηλεόραση (στην δική μου περίπτωση μέσω nova λόγω κακής λήψης στην περιοχή μου) θα φαίνεται χάλια και αυτό με χαλάει γιατί θα είναι το 80% της χρήσης.

Σώστα, δεν εχω πάρει τηλεόραση ακόμα, είμαι και εγω στους αναποφάσιστους... Αλλά σιγά-σιγά καταλήγω, εχω αποκλείσει τις plasma και τις 40 ίντσες... Μάλλον για 46 το βλέπω.
Εχεις δίκιο για τις ίντσες, στα 5+ μέτρα που έχω τον καναπέ μου θα χρειαζόταν μια 52άρα τουλάχιστον, και το ξέρω οτι θα είναι ωραία οταν βλέπω DVD και HD. Φοβάμαι όμως οτι η κανονική τηλεόραση (στην δική μου περίπτωση μέσω nova λόγω κακής λήψης στην περιοχή μου) θα φαίνεται χάλια και αυτό με χαλάει γιατί θα είναι το 80% της χρήσης.

:damnyou: :rifle: :FSGSFGS4:Αυτά κάνετε και μετά βλέπετε τρεις μπάλες....θέλεις και 80% αναλογικό σήμα....

Γιατι εχεις αποκλεισει τις πλασμα?

Βεβαια θελουν το "νταντεμα" τους , και εχουν και το προβλημα με τις ανακλασεις αλλα για την χρηση που θελεις την τηλεοραση μια 50αρα πλασμα θα ηταν οτι πρεπει και σε πολυ λογικη τιμη.

Πχ. LG 50PG6000 , Panasonic 50PX80 θα κανουν αψογα την δουλεια τους και δεν θα επιβαρυνουν και την τσεπη σου.

Παιδιά ο χώρος που θα μπεί η τηλεόραση είναι ενα πατάρι με τους 3 απο τους 4 τοίχους κουφώματα . Τα 2 δεν έχουν καν πατζούρια, οπότε καταλαβαίνετε... Οταν είναι μέρα δεν θα φαίνεται τίποτα σε plasma. Επίσης έχω αποκλείσει τις Samsung LCD γιατί το film που έχουν μπροστά έχει τα ίδια δυσάρεστα αποτελέσματα με το φώς.

Εντάξει το βράδυ, την ημέρα όμως που δεν θα φαίνεται τίποτα;

Προφανως εχει λεφτα για ξοδεμα mezzanine .
Εχει και παταρι δικο του , πριβε και θελει να το LCDωσει ...............βαζοντας μισο αυτοκινητο στον τοιχο .
Τι θα δεις την μερα ? να δωσεις 3 + χιλιαρικα για την Τατιανα και την Καραβατου ?

Δεν έχω λεφτά για ξοδέμα, αλλα και να είχα το θεώρω χαζό έξοδο να αγοράσω μια κορυφαία τηλεόραση που σε 6 μήνες δεν θα πιάνει μπάζα.
Περιμένω υπομονετικά να δώ που θα φτάσουν οι 46W3000 και 46X3500, και μόλις πάνε πάτο θα κάνω κίνηση.
Αν την ήθελα μόνο για να παρακολουθώ ταίνιες το βράδυ θα έπαιρνα κατευθείαν την 50PZ85 (μόλις βγεί).

Edit: Θα ήθελα πολύ μια 46X3500 αλλα στις τιμές που είναι τώρα, δεν παέι το χέρι στην τσέπη. Μου κάνει εντύπωση που τώρα έχει μόλις 300 ευρώ διαφορά απο την W3000.

Last edited:

Περιμένω υπομονετικά να δώ που θα φτάσουν οι 46W3000 και 46X3500, και μόλις πάνε πάτο θα κάνω κίνηση

Με αλλα λογια θες ......... το θες και ..........:flipout: