birbilis
Established Member
Re: SONY Bravia 46X3500
Η σειρά Ζ όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όσον αφορά την Ευρώπη.:chinscratch:
Η σειρά Ζ όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όσον αφορά την Ευρώπη.:chinscratch:
Να σου πώ το απίστευτο...:bang:
επικοινώνησα σήμερα με το κατάστημα (μία εβδομάδα μετά την παραγγελία) και με ενημέρωσε οτι θα παραλάβει την τηλεόραση στις 7 Απριλίου...
Αν όμως έκανα σήμερα την παραγγελία τότε θα την είχα σε 2 ημέρες!
Τί να πώ??:nounder:
Θά πρέπει να συνηθήσω την ιδέα...:furious3:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ.....:BDGBGDB55:
έρχεται σήμερα το απόγευμα και δεν 'κρατιέμαι'....
Πές τα που όταν μπαίνει ένας καινούργιος εδώ μέσα και τους λέει οτι έχει 2.5 μέτρα απόσταση, του λένε πως χρειάζεται τουλάχιστον 46 ίντσες.
να ρωτήσω κάτι,υπάρχουν πουθενά drivers της τηλεορασης για τον υπολογιστή? Τώρα ην έχω σαν "οθόνη τοποθέτησης και αμεσης λειτουργείας" στο pc μου...
Εγώ στα 5 μέτρα απόστασης για να βλέπω τηλεόραση θα ήθελα μια 40-42.
Σώστα, δεν εχω πάρει τηλεόραση ακόμα, είμαι και εγω στους αναποφάσιστους... Αλλά σιγά-σιγά καταλήγω, εχω αποκλείσει τις plasma και τις 40 ίντσες... Μάλλον για 46 το βλέπω.
Εχεις δίκιο για τις ίντσες, στα 5+ μέτρα που έχω τον καναπέ μου θα χρειαζόταν μια 52άρα τουλάχιστον, και το ξέρω οτι θα είναι ωραία οταν βλέπω DVD και HD. Φοβάμαι όμως οτι η κανονική τηλεόραση (στην δική μου περίπτωση μέσω nova λόγω κακής λήψης στην περιοχή μου) θα φαίνεται χάλια και αυτό με χαλάει γιατί θα είναι το 80% της χρήσης.
Σώστα, δεν εχω πάρει τηλεόραση ακόμα, είμαι και εγω στους αναποφάσιστους... Αλλά σιγά-σιγά καταλήγω, εχω αποκλείσει τις plasma και τις 40 ίντσες... Μάλλον για 46 το βλέπω.
Εχεις δίκιο για τις ίντσες, στα 5+ μέτρα που έχω τον καναπέ μου θα χρειαζόταν μια 52άρα τουλάχιστον, και το ξέρω οτι θα είναι ωραία οταν βλέπω DVD και HD. Φοβάμαι όμως οτι η κανονική τηλεόραση (στην δική μου περίπτωση μέσω nova λόγω κακής λήψης στην περιοχή μου) θα φαίνεται χάλια και αυτό με χαλάει γιατί θα είναι το 80% της χρήσης.
Περιμένω υπομονετικά να δώ που θα φτάσουν οι 46W3000 και 46X3500, και μόλις πάνε πάτο θα κάνω κίνηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.