Τρία πραγματάκια παιδιά, λίγο info plzzz:
1). Αν μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος...
Στην Sony KDL-W605B όντως δεν υπάρχει ρύθμιση για το motion interpolation (to MotionFlow) στα settings της TV; Το έψαχνα σε καινούρια TV φίλου χτες και δεν το βρήκα πουθενά. Και κάτι τέτοιο διάβασα googl-άροντας.
2). Επίσης, έχει κάποιος συγκεκριμένες ρυθμίσεις για βελτίωση της εικόνας; Είτε calibrated είτε όχι, δεν ενδιαφέρει...
Απλά έβλεπα χτες την TV και ήταν αρκετά κατώτερη η εικόνα από την δική μου Samsung EH6030. Ok ήταν στα defaults της η TV (δεν το 'χει και πολύ με την τεχνολογία και τα πειράγματα ο φίλος)... Και ok στο τηλεοπτικό είμασταν (που εκεί λογικό να μην είναι ωραία η ποιότητα, μέχρι ενός σημείου όμως)... Αλλά πάλι πολύ χάλι μου φάνηκε ακόμα και με δεδομένο αυτά τα 2.
3). Ενδιαφέρεται ο φίλος να βλέπει σειρές κλπ μέσω δικτύου. Του συνέδεσα την TV ασύρματα (wireless LAN). Έχει η Sony κανένα πρόγραμμα για media server για να περάσει στο laptop του; Π.χ. στη Samsung μας δίνει η μαμά εταιρία software (Samsung Allshare, ή Samsung Link πλέον) οπότε δε χρειαζόμαστε software τρίτου. Ή δουλεύετε με seviio κλπ; Προτείνετε κάτι για καλό streaming με απροβλημάτιστους υπότιτλους για Sony plz...