Sony KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με το δορυφορικο ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω 2-3 Lnb με τον καταλληλο ανταπτορα ?
εχει επιλογη diseqc αλλα εχει κατι A D , toneburst a b,εγω ξερω για 1 , 2, 1.1 κλπ.
απλα πιανει μονο εναν δορυφορο αυτην την στιγμη,ενω με τον αλλο,ξεχωριστο δεκτη,που ειχα επιανε και αλλον εναν δορυφορο παρολο που εχω 1 Lnb.
μπορει να βοηθησει καποιος περι αυτου?

Re: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sony KDL-60W605B SM PNL:ND4S600DNX0101

sub pixel panel structure KDL-60W605B
kdl-60w605b_panel_pixel_structure-png.495285

source:[avforums.com]

Καλημέρα,
Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της 60αρας (605Β) η οποία έχει διαφορετικό πάνελ απο τα άλλα μοντέλα της 605 στις μικρότερες ίντσες (εκτός απο τα 100Hz, διάβασα ότι έχει και πάνελ sharp)
Θα ήθελα να μου πει κάποιος που την έχει αν το μαύρο της σε σκοτεινό δωμάτιο είναι ΚΑΛΟ.
Γενικά αν για 60αρα αξίζει τα λεφτά της , η να πάω άλλου...

Ευχαριστώ

SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με το δορυφορικο ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω 2-3 Lnb με τον καταλληλο ανταπτορα ?
εχει επιλογη diseqc αλλα εχει κατι A D , toneburst a b,εγω ξερω για 1 , 2, 1.1 κλπ.
απλα πιανει μονο εναν δορυφορο αυτην την στιγμη,ενω με τον αλλο,ξεχωριστο δεκτη,που ειχα επιανε και αλλον εναν δορυφορο παρολο που εχω 1 Lnb.
μπορει να βοηθησει καποιος περι αυτου?

Δες εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.p...ματωμένου-δορυφορικού-δέκτη-σε-τηλεόραση-Sony

Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος που την έχει, αν υποστηρίζει PLEX;

Ναι υποστηρίζει μέσω DLNA (δεν έχει ξεχωριστή εφαρμογή PLEX) απλά θα πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις του Plex Server για να εμφανίσει εξωτερικούς υπότιτλους (πρεπει να κάνει transcode το βίντεο για να συμπεριλάβει και τους εξωτερικούς υπότιλους). Αλλιώς mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους (muxed).

Last edited:

καλημερα κ απο μενα,κατοχος της 40W605b εδω κ μια βδομαδα στα 399Ε,η αισθηση π εχω ειναι οτι πραγματικα εκανα μια value for money αγορα ομως στο ψητο:media player θα αναφερθω σε μερικες μερεσ καθως δεν εχω ουτε σκληρο ουτε φλασακι,το football mode π ειδαμε σε mundial κ σαν 1στ screensaver στο ιντερνετ στις περισσοτερες φωτο της tv δε καταλαβα τη παραμικρη διαφορα,enable k disable 40 φορες σε hd εικονα τπτ,τωρα η ωρα της ΒΟΗΘΕΙΑΣ:παιδες tunein δε βρηκα,flash δεν εχεθ οποτε σε browser ραδιοφωνο δε μπορεσα ν'ασκουσω,δοκιμασα τον ibiza global radio π παιζει κ html κ ξερετε τη πηρα,πως θ'ακουσω ραδιοφωνο σ'αυτην τη tv η εστω ενα ΣΩΣΤΟ APP ME LIVE RADIO plz?

Μέσω κινητού ή tablet μόνο. Κατέβασε το tunein πρώτα και μετά την εφαρμογή Songpal της Sony. Μέσα από την εφαρμογή προσθέτεις σαν πηγή εισόδου το tunein και μετά κάνεις streaming τον ήχο μέσω wifi στη tv.

ρε παιδια μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να ακυρωσουμε τελειως την επιλογη αναλογικων καναλιων?
επειδη εχω συνδεση επανω και δορυφορικη κεραια και εγιναν τωρα και τα ψηφιακα καναλια,στην ενναλαγη μεταξυ ψηφιακων καναλιων και δορυφορικου υπαρχει ακομα και η επιλογη αναλογικων καναλιων οταν πατας το analog digital κουμπι.
με το ιδιο κουμπι ομως μπαινω και στα δορυφορικα καναλια αλλα παντα περναω και απο τα αναλογικα.

μετα απο μια ανβαθμιση λογισμικου που εκανε μονη της η sony ,παρατηρησα πως η ενναλαγη καναλιων ειναι πολυ αργη οπως επισης χανεις συχνα την επικοινωνια με το usb flash και ταινιες Mp4 δεν της παιζει καλα.κολλαει σε τυχαιες στιγμες και λεει δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη.
πως μπορω να γυρισω στην εργοστασιακη firmware εκδοση?

Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μετα απο μια ανβαθμιση λογισμικου που εκανε μονη της η sony ,παρατηρησα πως η ενναλαγη καναλιων ειναι πολυ αργη οπως επισης χανεις συχνα την επικοινωνια με το usb flash και ταινιες Mp4 δεν της παιζει καλα.κολλαει σε τυχαιες στιγμες και λεει δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη.
πως μπορω να γυρισω στην εργοστασιακη firmware εκδοση?
Δεν μπορείς.
Δες όμως μήπως για αυτά που λες έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Δοκίμασε να τη βγάλεις εντελώς από το ρεύμα για καμιά ώρα ή κάνε μια επαναφορά των πάντων σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά ξαναφτιάξτα όλα, αν δε βαριέσαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W605B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μπορείς.
Δες όμως μήπως για αυτά που λες έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Δοκίμασε να τη βγάλεις εντελώς από το ρεύμα για καμιά ώρα ή κάνε μια επαναφορά των πάντων σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά ξαναφτιάξτα όλα, αν δε βαριέσαι.

ωχ παναγια μου....
αν και ειναι ζορι ξανα ολα απο την αρχη,μαλλον εχεις δικιο και αυτο θα κανω.
θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια - αποφαση και θα πω τα αποτελεσματα.

Έχω την τηλεόραση εδώ και λίγα 24ωρα. Η εντύπωσή μου είναι άριστη ως προς την ποιότητα της εικόνας. Οι ρυθμίσεις είναι άπειρες και σχετικά εύκολα μπορεί να βρει κάποιος σημείο ισορροπίας. Προσωπικά προτιμώ την ουδέτερη προς ελαφρά θερμή εικόνα, οξύτητα και κοντράστ αρκετά αλλά όχι φουλ, και δεν βλέπω ιδιαίτερα τα σπορ. Ακόμα και στην ψηφιακή τηλεόραση η εικόνα είναι πολύ καλή, σε Alpha, Skai, Nerit SD (πολιτικό μπλιάχ). To 720p είναι εξαίρετο, τόσο από αρχεία, όσο και από HD κανάλια της δορυφορικής. Η Νεριτ HD είναι πολύ κάτω, δεν ξέρω πόσο φταίει η ανάλυση 1080i ή υπάρχει θέμα bitrate ή κάτι άλλο.
Ο ήχος δεν ενθουσιάζει, όμως είναι καλύτερος απ' ό,τι περίμενα με βάση όσα είχα διαβάσει.
Τα μενού δεν με ενθουσίασαν, είναι όμως αρκετά καλά δομημένα. Τα διάφορα δικτυακά της δεν μ' ενδιαφέρουν, άλλωστε θεωρώ τα tweets έκπτωση της ανταλλαγής απόψεων και του διαλόγου. Ο ήχος "football" φαίνεται ότι κατεβάζει την ένταση του εκφωνητή και ανεβάζει την εξέδρα. Αλλάζοντας κανάλι, η ρύθμιση χάνεται αυτόματα. Το τηλεχειριστήριο καλό, μου λείπουν μερικά shortcuts για γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες που χρειάζονται αρκετά κλικ. Δεν τα βρήκα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν τα έχει.
Βιβλιαράκι ΔΕΝ υπάρχει, ΟΥΤΕ και στο διαδίκτυο. Πέρα από τις πολύ βασικές οδηγίες τοποθέτησης, υπάρχει το ηλεκτρονικό manual με πρόσβαση από το πληκτρολόγιο του τηλεχειριστηρίου (κάτι σαν pdf δηλαδή).
Στο δίκτυο συνδέθηκα μόνον ασύρματα. Πολύ καλές οι ρυθμίσεις, υπάρχει ακόμα και η Mac address της κάρτας WiFi για όσους χρησιμοποιούν hardware κλείδωμα στο modem-router.
Τα δυο πράγματα που με ενόχλησαν είναι:
1. Αρκετά αργή σε αλλαγές καναλιών. Η εικόνα εμφανίζεται σε 2 δευτερόλεπτα περίπου, σε HD περισσότερο. Μου φάνηκε πιο αργή και από τους εξωτερικούς δέκτες Edision, FlyTv κλπ
2. Αν το προηγούμενο είναι και θέμα συνήθειας, η ιδιοτροπία στο είδος των αρχείων που γράφει κάποιος σε σκληρό δίσκο, δεν παίζεται. Τα αρχεία είναι m2ts και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις πρώτες εγγραφές, αλλά πέρα από το ότι δεν ανοίγουν ούτε σε Windows ούτε σε Ubuntu, πήρα και μήνυμα λάθους όταν προσπάθησα να τα μετατρέψω μέσα από τα προγράμματα m2ts-converter και ezr8-videolab. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως στην τηλεόραση παίζουν και με πολύ καλή εικόνα.
Γρήγορη και παραμετροποιήσιμη είναι η επιλογή των εξωτερικών εισόδων. Μπορεί να παραλείψει κάποιος όποιες δεν χρησιμοποιεί, χωρίς όμως να τις χάσει τελείως, αν επιλέξει να εμφανίζονται μόνον όταν συνδεθεί μια συσκευή πάνω τους. Το HDMI παραμετροποιείται από την εξωτερική συσκευή και μπορεί κάποιος να επιλέξει πώς θα ανταποκρίνεται το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Στη δική μου περίπτωση, ρύθμισα τον VU+ Duo έτσι ώστε να χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά το χειριστήριο της τηλεόρασης. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατος ο χειρισμός παραμέτρων της τηλεόρασης (π.χ. εικόνα), που επανέρχεται, πατώντας το κατάλληλο πλήκτρο και επιλέγοντας να γυρίσει το χειριστήριο στην TV.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η υποστήριξη των υποτίτλων στα εκτελέσιμα αρχεία βίντεο. Παίζει UTF-8, UTF-16 και πολλά άλλα, ανάμεσα και τα παλιότερα ελληνικά (δεν θυμάμαι την κωδικοσελίδα τους, τελειώνει σε -7). Δεν βρήκα όμως δυνατότητα στην αυξομείωση των χαρακτήρων, στην τοποθέτησή τους στο κάδρο κλπ.
Στα 490 που την πήρα, είναι μια καλή αγορά, ήδη η τιμή της είναι στα 470. Πιστεύω ότι στα 420-450 (αν φτάσει ως τον χειμώνα) είναι άριστη αγορά, αν κάποιος θέλει την φυσικότητα και την λεπτομέρεια της εικόνας που μας έχει συνηθίσει η Sony. Βέβαια, όλα είναι ζήτημα γούστου.
Όλα αυτά, είναι οι πρώτες εντυπώσεις, και διευκρινίζω ότι μιλώ συγκριτικά με παλιότερη Sony και χωρίς εμπειρία από άλλες σύγχρονες τηλεοράσεις. Αν έχω κάποιο νεότερο για τα αρχεία βίντερο που δημιουργούν οι εγγραφές της, ή για κάποιο άλλο θέμα, θα επανέλθω.

σχεδον με επεισε.....

Δεν πάμε καλά... Ταυτόχρονα Κωτσο & Παμπλικ στις 10/1/2015 πηγαν τη 40W 605B απο 399 στα 499 Ε !! 100 Ευρώ πάνω!
Δεν μπορεί, κάποιο τέχνασμα στις εκπτώσεις θα ετοιμάζουν...
Ευτυχώς πρόλαβα κ την παρήγγειλα στα 399...

η 60W605B έχει 100ΗΖ πανελ της SHARP, και φωτισμό Direct,αντί edge... Δηλαδή καμιά σχέση με τις 605 μικρότερων ιντζών.... μήπως θα πρέπει η 60W605B να έχει δικό της νήμα?

Κανένας με την 60αρα να μας πει εντυπώσεις??????

παιδιά για να μην ψάχνω το i με τις ώρες ξέρετε εν συντομία πως ανοίγω το διαδύκτιο με το ethernet επάνω? Κι επίσης για την εικόνα τα contrast κλπ? απο το options δεν βγαζει κάτι...

Προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων εικόνας (π.χ. φωτεινότητα/χρώμα εικόνας)...http://pdf.crse.com/manuals/14HM154111/GR/index_613_334.html

[Options],[Εικόνα]

koumar για να μπεις στην ελεύθερη περιήγηση ιντερνέτ , κουμπί SEN/APPS , όλες οι εφαρμογές , τέρμα δεξιά θα βρεις το εικονίδιο www , το κάνεις αγαπημένο ,οπότε θα σου βγαίνει στη κεντρική σελίδα ...post #251

Προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων εικόνας (π.χ. φωτεινότητα/χρώμα εικόνας)...http://pdf.crse.com/manuals/14HM154111/GR/index_613_334.html

[Options],[Εικόνα]

koumar για να μπεις στην ελεύθερη περιήγηση ιντερνέτ , κουμπί SEN/APPS , όλες οι εφαρμογές , τέρμα δεξιά θα βρεις το εικονίδιο www , το κάνεις αγαπημένο ,οπότε θα σου βγαίνει στη κεντρική σελίδα ...post #251
:grinning-smiley-043
σ ευχαριστώ φίλε!
1) Μήπως υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης επάνω σε σελίδα ή έστω οπτικό zoom στις ιστοσελίδες? Μερικές παρά τις 40' φαίνονται πολύ μικρές.
2)κατα την πλοήγηση, οταν γυρνάω σε θέαση καναλιών με πχ prog+- , το διαδύκτιο εξακολουθει να "τρέχει"? 'Η πρέπει κάπως να κλείνω τον browser ή κάτι άλλο?
3)Απ οτι κατάλαβα δυνατότητα για download απο πχ tube στον usb σκληρό μου δεν έχει? πάτησα το "download" & δεν έκανε κάτι.

1)Πατώντας το κουμπί Options ,Εμφάνιση...(για zoom in/out) .Υπάρχει και μεγένθυση/σμύκρινση χαρακτήρων.

2)Όχι.Όχι.

3)Σωστά.

Δες και αυτό...Παρακολούθηση Βίντεο στο Internet...http://pdf.crse.com/manuals/14HM154111/GR/brivideo.html

...Για να αποτρέψετε τη διακοπή της εικόνας/του ήχου

Ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου ή το μέγεθος των δεδομένων του περιεχομένου, ενδέχεται να προκύψει διακοπή κατά την αναπαραγωγή της εικόνας ή του ήχου.

Μπορείτε να αποτρέψετε τη διακοπή αποθηκεύοντας προσωρινά το περιεχόμενο σε μια συσκευή USB (δεν παρέχεται) και να απολαύσετε την ομαλή αναπαραγωγή της εικόνας. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε υπηρεσίες που υποδεικνύονται με το εικονίδιο
S_USB_cache.icon.png
, όταν τις επιλέγετε....

σ ευχαριστώ!
το (3) έτσι όπως το λέει η sony πρέπει να ναι μουφα. Οποιο βίντεο άνοιξα σε δίαφορες σελίδες, δεν εμφανίζεται πουθενα το σύμβολο που λέει.
Εκτός και πρέπει όπως γράφει να ακολουθήσω όλη τη διαδικασία με τον usb δίσκο μου, δηλ την καταχώρηση και το φορμάρισμα του? :twoguns:Αν είναι δυνατόν.
Πάντως τον βλέπει και παίζει τα περιεχόμενα χωρίς να κάνω καταχώρηση.
Κάτι άλλο, το register προιόντος συμβουλεύετε να το κάνουμε όπως θέλει η sony? φαντάζομαι όχι οτι θα έχει και πολύ σημασία...

Last edited:

Size and form subtitles Sony KDL-60W605B
2000576881.jpeg

Connections KDL-60W605B
2000576672.jpeg

source photos:[tweakers.net]

--------------------------------------------------------

[forums.hdtvtest.co.uk]...KDL-60W605B calibration member...http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=9300.0
.

Last edited: