Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι εννοουσα συγκεκριμενα αν πουλαει εδω επέκταση εγγύησης (2-5 χρόνια) η ίδια η Sony δηλαδή αν πάθει κάτι μιλάω κατευθείαν με αντιπροσωπεια και όχι μέσω καταστήματος που μπορεί να έχει σύμβαση με άλλη τεχνική εταιρία και όχι την επίσημη.

Εχεις δικιο τα Sony Center δεν τα σκεφτηκα, θα παρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι εννοουσα συγκεκριμενα αν πουλαει εδω επέκταση εγγύησης (2-5 χρόνια) η ίδια η Sony δηλαδή αν πάθει κάτι μιλάω κατευθείαν με αντιπροσωπεια και όχι μέσω καταστήματος που μπορεί να έχει σύμβαση με άλλη τεχνική εταιρία και όχι την επίσημη.

Εχεις δικιο τα Sony Center δεν τα σκεφτηκα, θα παρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

+1

Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα παιδια. εχω μια sony kdl 32w705,και εβαλα να δω μια ταινια μεσω usb.Την ταινια την μετετρεψα απο mp4 σε mpeg (δοκιμαστικα)και οι ενσωματωσα υποτιτλους srt.Το αποτελεσμα ηταν να εχω μεν εικονα,αλλα καθε φορα που εμφανιζοτανε οι υποτιτλοι ηταν ολο με ερωτιματικα του τυπου ?????? ???????????? ????? ??????????.Την εσβησα και την ξαναπερασα σαν mp4 χωρις να ενσωματωσω τους υποτιτλους,εβρισκε την ταινια αλλα οχι τους υποτιτλους.μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο;βασικα το πρωτο κοματι με ενδειαφερει.

Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα παιδια. εχω μια sony kdl 32w705,και εβαλα να δω μια ταινια μεσω usb.Την ταινια την μετετρεψα απο mp4 σε mpeg (δοκιμαστικα)και οι ενσωματωσα υποτιτλους srt.Το αποτελεσμα ηταν να εχω μεν εικονα,αλλα καθε φορα που εμφανιζοτανε οι υποτιτλοι ηταν ολο με ερωτιματικα του τυπου ?????? ???????????? ????? ??????????.Την εσβησα και την ξαναπερασα σαν mp4 χωρις να ενσωματωσω τους υποτιτλους,εβρισκε την ταινια αλλα οχι τους υποτιτλους.μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο;βασικα το πρωτο κοματι με ενδειαφερει.

Για δοκιμασε να σωσεις το .srt με κωδικοποιηση unicode (αντι ansi /utf-8).Στην 905 παιζουν τελεια χωρις να χρειαζεται καμια ρυθμιση απο το menu της TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καντο μου λιγο πιο λιανα φιλε χαραμπε γιατι απο καινουργιες τηλεορασεις δεν κατεχω.

SONY KDL 50W706B

Καλημερα σε ολους,αφου σας επρηξα (Leonid) τελικα κατεληξα στην sony kdl 50w 706b(b=silver) σας παραθετω μερικες παρατηρησεις 4 ωρων σε σχεση με την προηγουμενη lg 42pq 2000 plasma.
Η ποιοτητα κατασκευης χειροτερη απο προχειρο οπτικο και αφης ελεγχο (πλαισιο βιδες αρμοσεις) η lg ποιο dura σε απλα ελληνικα και καλυτερο φινιρισμα. Η sony ειναι λεπτεπιλεπτη και με ποιο ελαφρα υλικα (δεν γνωριζω εαν ειναι λογω αλλης τεχνολογιας)-led- γαρ, αλλα και παλι δεν θα επρεπε να ειναι 'μη μου απτου',η sony εχει ενα ωραιο αλουνινενιο πλαισιο με ανοδιωση,εδω υπερτερει αλλα.... πολυ 'χαρτινο',το μενου πολυ ευχρηστο και πολυ πολυ γρηγορο 'σφαιρα'σε 10" βρηκε τον router και ολα καλα επισεις και οι υπολοιπες ρυθμισεις ευκολα και γρηγορα.
Στο ζουμι τωρα ΕΙΚΟΝΑ απο πολυ προχειρες ρυθμισεις η πλασμα ηταν καλυτερη Ο.Κ ειπαμε προχειρα,δεν παρατηρησα συνεφο,αλλα οχι με ενδελεχη ελεγχο,η αποσταση ειναι 2.80-3.00μ,ολα αυτα με τηλεοπτικο προγραμμα(μη βαρατε ειπαμε προχειρα),εικονα απο dvd ειλθε στα ισα της πολυ καλη. Σιγουρα χρειαζεται ρυθμιση απο ειδικο-Leonid-ακους!!! Ο ηχος απλα καλος.
Θα ειθελα να μου προτεινατε καποιο bd player εως 100,οο ευρω max κυριο χαρακτηριστικο την εικονα.Παρακαλω οποια βοηθεια δεκτη,θα ενημερωνω με οτι παρατηρω. Επισεις οποιος ειναι υποψηφιος αγοραστης οτι θελει εδω ειμαστε.

Θα σου πρότεινα Panasonic σε αυτή τη τιμή αλλά εκτός του ότι δεν έχει 3d υποστήριξη (που δεν τη χρειάζεσαι νομίζω), δεν έχει και ενσωματωμένο wifi για updates και bd-live (αγοράζεις extra adaptor). Διαφερετικά πάει αρκετά παραπάνω.

Sony bdp-s5200
https://www.skroutz.gr/s/4440576/Sony-BDP-S5200.html

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα

Αισθητήρας φωτός :όχι,Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2/θερμό 1,αν έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις με μπλεδίζουσα απόχρωση προς ψυχρό.
Καθαρότητα[sharpness]:55

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:Αυτόμ

Δημιουργία ρεαλισμού:Χειροκ
Ανάλυση:40
Φιλτ/σμα θορύβ:5
Ομαλή διαβάθμιση:μικρή
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:0,-1

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:μικρή
Βελτίωση περιγραμμάτων:μεσαία
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

Ρυθμίσεις για HD/blu ray

Options/Επιλογή Σκηνικού/Σινεμά

Options/Εικόνα/Λειτουργία Εικόνας/Σινεμά 1 ή Σινεμά 2

Αλλιώς

Αισθητήρας φωτός :όχι, Home,Ρυθμίσεις,Ρυθμίσεις συστήματος,ECO

Ευκρίνεια[backlight]:[0-max],ανάλογα που σου αρέσει,ρυθμίζει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού των led.
Αντίθεση:93
Φωτεινότητα:50
Χρώμα:52
Απόχρωση:0
Θερμοκρ Χρώματος:θερμό2
Καθαρότητα[sharpness]:50

Μείωση Θορύβου:όχι
Μείωση θορύβ MPEG:όχι
Μείωση θορύβου κουκκίδων:όχι

Δημιουργία ρεαλισμού:όχι
Ανάλυση:-
Φιλτ/σμα θορύβ:-
Ομαλή διαβάθμιση:όχι
Λειτουργία Ταινίας:Αυτόμ

Προηγμ Ρυθμίσεις

Διόρθωση Μαύρου:όχι
Προηγμ βελτ αντίθεσης:όχι
Προσαρμογή Γαμμα:-1,-2

Αυτόματος περιοριστής φωτός:όχι
Καθαρό Λευκό:όχι
Ζωντανό Χρώμα:όχι

Ισορροπία λευκού:-

Βελτίωση λεπτομερειών:όχι
Βελτίωση περιγραμμάτων:όχι
Φυσικότητα χρώματος του δέρμ:όχι

Λειτουρ. κίνησ. LED:όχι

------------------

Φυσικά η σωστότερη ρύθμιση είναι να γίνει με καρτέλες ελέγχου ή από ειδικό για να πάρεις τα μέγιστα.

Τα εφαρμοσα ολα και ειλθε αρκετα (μπραβο για τον κοπο σου) αυτο που δεν καταλαβα ειναι οταν γραφεις eco τι ενοεις ναι η οχι εαν ναι τι κλιμακα, και λειτουργια κινησις led: οχι, παλι τι ενοεις. Ευχαριστω εκ των προτερω και παλι μπραβο βοηθας πιστευω αρκετους φιλους εδω.

Θα σου πρότεινα Panasonic σε αυτή τη τιμή αλλά εκτός του ότι δεν έχει 3d υποστήριξη (που δεν τη χρειάζεσαι νομίζω), δεν έχει και ενσωματωμένο wifi για updates και bd-live (αγοράζεις extra adaptor). Διαφερετικά πάει αρκετά παραπάνω.

Sony bdp-s5200
https://www.skroutz.gr/s/4440576/Sony-BDP-S5200.html
Για το sony bdp 5200 & toshiba bdx 4500e τι γνωμη εχεις.

agg70s ,αισθητήρας φωτεινότητας στο off.Για όλες τις διαστάσεις.

Το ρυθμιστικό για το αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού Λειτουρ. κίνησ. LED στο όχι.Βρίσκεται στις Προηγμ Ρυθμίσεις.Για την 42W70xB,32W70xB .

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για το sony bdp 5200 & toshiba bdx 4500e τι γνωμη εχεις.

Το toshiba δεν το ξερω, αλλα απο τα χαρακτηριστικά που κοίταξα ενώ εχει αρκετες smart λειτουργίες (εφαρμογή spotify κτλ) δεν έχει wifi και επίσης δεν αναφέρει τίποτα για τα χρώματα που βγάζει όπως της sony (16bit deep color, triluminus κτλ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το toshiba δεν το ξερω, αλλα απο τα χαρακτηριστικά που κοίταξα ενώ εχει αρκετες smart λειτουργίες (εφαρμογή spotify κτλ) δεν έχει wifi και επίσης δεν αναφέρει τίποτα για τα χρώματα που βγάζει όπως της sony (16bit deep color, triluminus κτλ).

Να βαλουμε στο παιχνιδι και το samsung bd-h6500?

Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα, μην το ψάχνεις πολύ. Οι περισσότεροι αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν media players για παρακολούθηση ταινιών γιαυτό και δεν έχεις απαντήσεις. Όποιον πιστεύω να ρωτήσεις για bluray player με καλές επιδόσεις, τρεις επιλογές θα σου προτείνει, panasonic, pioneer ή sony. Μετά αναλόγως τι σηκώνει το πορτοφόλι σου.

Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα, μην το ψάχνεις πολύ. Οι περισσότεροι αυτές τις μέρες χρησιμοποιούν media players για παρακολούθηση ταινιών γιαυτό και δεν έχεις απαντήσεις. Όποιον πιστεύω να ρωτήσεις για bluray player με καλές επιδόσεις, τρεις επιλογές θα σου προτείνει, panasonic, pioneer ή sony. Μετά αναλόγως τι σηκώνει το πορτοφόλι σου.

Τελικα πηρα το samsung bd-h6500.

Τι γνωμη εχετε για ηχομπαρα οχι τιποτα ακριβο απλως για αναβαθμιση του ηχου.

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι γνωμη εχετε για ηχομπαρα οχι τιποτα ακριβο απλως για αναβαθμιση του ηχου.

Επειδη τυχγανει να εχω ακουσει ηχομπαρα(χωρις subwoofer) αλλα και ηχομπαρα με subwoofer θα σου προτεινα το δευτερο.Η διαφορα ειναι αισθητη, βεβαια μην περιμενεις οτι θα ριξεις το σπιτι απο τα μπασα ουτε οτι θα ακους ηχους που δεν ακουγες πριν.Θα στην προτεινα μονο ως εσχατη λυση μιας και ετυχε προχτες να ακουσω τον ηχο μιας W605 και επαθα πλακα το ποσο κακος ηταν και αμφιβαλω αν και στην 705 ειναι κατα λιγον καλυτερος.Ειναι αναβαθμιση παντως αν και θα προτιμουσα ενα 2.1 η 5.1 αν στο επιτρεπει ο χωρος και η τσεπη σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τωρα κανω δοκιμη με ενα παλιο sub philips που ειχα, περνω σημα απο την εξοδο ακουστικων (εχει αυτη την δυνατοτητα) με καλο αποτελεσμα. Το προβλημα μου ειναι οτι εβαλα αλλη μια συσκευη στο χωρο κατι που δεν θελω με τιποτα,σκεφθηκα την ηχομπαρα επειδη μια που ειδα στο mediamarkt (PEAQ PSB 100BT-B)με ενσωματωμενο sub και η οποια μπορει να μπει πισω απο την tv με κατευθηνση του ηχου προς τα επανω απλως να ενισχυσει τον ηχο της tv που ειναι "αδειος" ειδικα οταν παιζει τανια απο εξ.πηγη (bd).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Καλησπέρα σε ολους κ από μενα. Εκανα online παραγγελεια την Sony KDL50W706 σε πολύ καλη τιμη στα 650ευρω. Αυτό που δεν φαινεται στη παραγγελια είναι αν είναι η σειρα a η b. Υπαρχει καποια διαφορα?
Επισης θα ηθελα να μαθω αν παιζει τελικα βιντεο flash από ιντερνετ και αν μπορω να δω αγωνες από Live streaming (sportlemon κλπ). Οποιος ξερει ας μου δωσει απαντηση πρωτου κανω την αγορα μεχρι αυριο το βραδυ που εχω προθεσμια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσ

Το b ειναι το αλουμινενιο πλαισιο (ανωδιομενο) το a ειναι το μαυρο, το αλλο δεν το εχω δοκιμασει.

sakis7 διάβασε εδώ post #4

Δεν υποστηρίζει flash .

Λύσεις: α)android tv box
β)blu ray player που να υποστηρίζει flash ,(aggs70s το BD-H6500,το υποστηρίζει; ).
γ)android smartphone ή tablet με υποστήριξη MHL.
δ)άλλη tv

Last edited:

Καλησπέρα μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρήκες αυτή την τιμή?
Ευχαριστώ