Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

στο ps3 slim που είχα κάνει την ίδια ιστοριούλα μετά απο 1-2 εβδομάδες χρήσης (μην τυχών σκάσει doa), 3 χρόνια τώρα δουλεύει άψογα, οπότε μην χαλάσω την παράδοση :D

Τι είδους πάστα είχε επάνω αρχικά , και πόσο καλά ηταν τοποθετημένη ?
Στην θέση σου δεν θα ειχα λόγο να το κάνω τόσο νωρίς.
Έστω να πέρναγε κανα 8 μηνο μπας και έβγαζε κάνα άλλο κουσούρι η κονσόλα και άλλαζε εντός εγγύησης.
Τελος, απο τι βλέπουν την εγγυηση/παραβιαση του μηχανήματος?

Είχε αυτή που βλέπεις στην πρώτη φωτογραφία. Θα την έλεγα στόκο παρά πάστα, καθώς είχε ήδη αρχίσει να ξεραίνεται.
Η τοποθετηση φαίνεται να έχει γίνει center dropped (μικρή ποσότητα στο κέντρο και απλώνεται με την πίεση), γιαυτό και η μισή εχει βγει εκτός του πυρήνα.

για την τοποθέτηση της νέας πάστας, καθαρίστηκε καλά με ισοπροπυλική αλκοόλη και απλώθηκε ενα λεπτό στρώμα AS5 στη CPU και ενα παρα πολυ λεπτό απο την άλλη μεριά στην ψύκτρα.

Η εγγύηση χάνεται, αφού οι 2 βίδες στο πίσω μέρος είναι καλυμμένες με αυτοκόλλητο το οποίο χάνει τα γράμματα όταν το ξεκολλήσεις.

Μερικές φωτο ακόμα απο την επέμβαση. Παρατηρήστε πόσο grainy είναι η επιφάνεια της ψυκτρας.

uploadfromtaptalk1389186584209.jpg

uploadfromtaptalk1389186626303.jpg

uploadfromtaptalk1389186694225.jpg

Last edited:

Εγω αυτο παντως θα το εκανα 2 μερες πριν τελειωσει η εγγυηση του,
ρισκαρεις....
και δεν ειναι αξιοπιστες συσκευες.

Είμαι πλεον και γω ένας ευτυχής κάτοχος της κονσόλας ,τις επόμενες ημερες εντυπώσεις .
Α το playroom Όλα τα λεφτά αλλά βρε παιδάκι αυτός ο big brother μπήκε κυριολεκτικά στο σαλόνι μου , πλεον μας βλέπουν φάτσα Μόστρα!!!!!!!!😬😬😬

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and others...

Το ΝΒΑ 2Κ14 στο PS4 είναι απλά "αλλού" ..

Απορώ με το "θράσος" της ΕΑ να λανσάρει μπάσκετ φέτος..

Thanks γιατί ρε Σακ ,ποσο δύσκολο είναι νομίζεις να το κανουν ?όλες οι smart tv εχουν πλεον ενσωματωμένες cam.

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and others...

Παιδιά μην το γελάτε... το PS4 το είδα και στην Αμερική σε συνοικιακό κατάστημα και ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ. Εκεί ήμουν σίγουρος ότι κάτι τρέχει (είτε scart, είτε splitter, είτε τραγική οθόνη 15ετίας, καμιά φορά κάποια καταστήματα έχουν και CRT αφού κρατάνε το παλιό κουβούκλιο με οθόνη που χρησιμοποιούσαν κάποτε για το Super Nintendo :7SFGSFG: ).

...απλά στο Public δεν ήταν τραγικό, ήταν απλά πολύ κακό (σε σχέση με αυτό που περίμενα), γι'αυτό αναρωτιέμαι.

Sfortis το youtube που είδα ήταν πολύ θολό, μαλλον λόγω youtube. Αλλά αν λέτε ότι είναι καλό να σας πιστέψω, η αλήθεια είναι ότι το πιξέλιασμα που είδα σήμερα ούτε στο PS3 μου δεν το έβλεπα.

Το έχω συνδέσει πάνω στον προτζέκτορά μου , JVC X3 και παίζω σε πανί 106'' και η εικόνα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Εξαιρετική και η κίνηση επίσης. Τουλάχιστον στα 2 παιχνίδια που το έχω δοκιμάσει ΝΒΑ και Fifa είναι τρομερά τα γραφικά του. Ειδικά στο μπάσκετ.