Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and others...

Ερώτηση: Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να έχουμε δύο λογαριασμούς, οπότε φτιάξαμε ένα username μαζί με την κοπέλα μου. Μετά είδαμε ότι γίνεται προσθήκη και δεύτερου χρήστη, οπότε τώρα θέλω να αλλάξω το όνομα. ΠΩΣ?

Το μόνο που βλέπω να αλλάζει από τις ρυθμίσεις είναι το ονοματεπώνυμο, αλλά πουθενα το "nickname".

Ερώτηση: Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να έχουμε δύο λογαριασμούς, οπότε φτιάξαμε ένα username μαζί με την κοπέλα μου. Μετά είδαμε ότι γίνεται προσθήκη και δεύτερου χρήστη, οπότε τώρα θέλω να αλλάξω το όνομα. ΠΩΣ?

Το μόνο που βλέπω να αλλάζει από τις ρυθμίσεις είναι το ονοματεπώνυμο, αλλά πουθενα το "nickname".

Κατάφερες την Amy να παίξει playstation? Μπράβο ρε Sheldon. :BDGBGDB55:

Το PSN ID δεν αλλαζει. Αναγκαστικα πρεπει να φτιαξεις νεο.

Σοβαρά μιλάμε ρε παιδιά; Χαζό δεν είναι αυτό;;;

Αν φτιάξω νέο, να υποθέσω ότι χάνω τα save μου; ή απλά τα trophies? Καναδυό έχω μόνο οπότε δε με πειράζει να τα χάσω (τα trophies), αλλά βαριέμαι να ξαναπαίζω 2 ώρες Assassin's Creed (για τα saves)....

Λοιπόν μετά από 1-2 μέρες χρήσης έχω να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Όλα τα παιχνίδια που δοκίμασα (full ή demos) είναι από αρκετά έως και ΠΟΛΛΑ σκαλιά πάνω σε σχέση με το PS3. Μελανό σημείο μάλλον η μπαταρία του controller, αν και ευτυχώς ο χρόνος μου είναι ελάχιστος οπότε δε με ενοχλεί στα μισάωρα που έχω διαθέσιμα για gaming.

Όσο για τη σύγκριση με PC και καλή κάρτα γραφικών έχω να διαφωνήσω σε κάτι:

Πόσοι από μας που αρκούμαστε να λέμε ότι το PC είναι αιώνες μπροστά έχουμε δοκιμάσει να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι από το PC σε ανάλυση 1080p στην 50άρα τηλεόρασή μας; Νομίζω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε την απόδοση ενός PC σε 24-27 ίντσες με την απόδοση ενός Playstation στην ίδια ανάλυση αλλά σε 50 ίντσες.

Για του λόγου το αληθές, βλέπω το PS4 ότι πραγματικά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ στην 24άρα οθόνη μου (γιατί δεν έχω τηλεόραση για την ώρα), ενώ αντίστοιχα η εντύπωση που μου άφησε στην 60άρα ΚΑΛΗ τηλεόραση φίλου ήταν η χείριστη.

Άρα, ναι, προφανώς ένα PC είναι καλύτερο, αφού αναβαθμίζεται (δυνητικά) κάθε μήνα, ενώ το PS κάθε 5ετία, αλλά τελικά ίσως οι διαφορές να μην είναι τόσο κραυγαλέες στην ίδια διάσταση οθόνης.

Οχι στην ιδια διασταση οθονης , αλλα σε μικρη διασταση οθονης.
Ενα σχετικα συγχρονο pc δειχνει κλασεις ανωτερο στην 60αρα του φίλου σου.
Το ps4 ειναι 3 σκαλια πανω απο το ps3 στα γραφικα.Αλλα τοσα ομως ειναι κατω απο το pc που ανεφερα.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει απαραίτητα και κάτι.Μπορεί να δωσει πολλες ωρες φοβερου gaming ...

Πιθανότατα έχεις δίκιο, αλλά μου έκανε εντύπωση η συγκλονιστικη διαφορά από τηλεόραση σε οθόνη.
Σκέψου ότι έπαιξα στο φίλο μου ενώ το είχα ήδη παραγγείλει και σκεφτόμουν σοβαρά απλά να το ανοίξω να το δοκιμάσω και μετά να το βάλω κατευθείαν στο ebay.

Last edited:

Οχι στην ιδια διασταση οθονης , αλλα σε μικρη διασταση οθονης.
Ενα σχετικα συγχρονο pc δειχνει κλασεις ανωτερο στην 60αρα του φίλου σου.
Το ps4 ειναι 3 σκαλια πανω απο το ps3 στα γραφικα.Αλλα τοσα ομως ειναι κατω απο το pc που ανεφερα.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει απαραίτητα και κάτι.Μπορεί να δωσει πολλες ωρες φοβερου gaming ...
Σιγουρα!!!αλλα παντα το δυνατο χαρτη των κονσολων,δεν ειναι η pure δυναμη αλλα η μεγαλη υποστιριξη!!!και τα αποκλειστικα παιχνιδια.

Λύστε μου μια απορία που το'χω περιέργεια...

...και στην Ελλάδα τα παιχνίδια είναι τσαμπατζίδικα όπως εδώ; Πλέον δεν υπάρχει ούτε καν user's guide στο κουτάκι. Μόνο ένα χαρτονάκι με κάποιο code για και καλά κάτι έξτρα μέσα στο παιχνίδι ή online pass. Νέα ήθη; Ή απλά οι Αμερικάνοι είναι τσαμπατζηδες;

...και στην Ελλάδα τα παιχνίδια είναι τσαμπατζίδικα όπως εδώ; Πλέον δεν υπάρχει ούτε καν user's guide στο κουτάκι. Μόνο ένα χαρτονάκι με κάποιο code για και καλά κάτι έξτρα μέσα στο παιχνίδι ή online pass. Νέα ήθη; Ή απλά οι Αμερικάνοι είναι τσαμπατζηδες;

Έτσι είναι παντού. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια όμως που έχουν βιβλιαράκι. Τι να το κάνεις όμως? Εδώ μας το φάγανε και στα μουσικά CD σχεδόν.

Δυστυχως ετσι ειναι παντου πια!!!τα κοψανε εντελως κυριος για οικολογικους σκοπους(αυτη ειναι και η επισημη θεση των εταιριων πανω σε αυτο το θεμα)

Παιδιά , ως έχουν τα πράματα αυτήν τι στιγμή με το ps4 , θέλω να μάθω καμια σημαντικά πράματα.
Επίση θα ήθελα να μάθω αν μπορούν αυτά να '' διορθωθούν '' με software update ( άλλο αν θα γίνει αυτό το update ).
Θέλω λοιπόν να μάθω τι τρέχει τώρα με το bluray το ps4.
Στο 3 , έπαιρνα την 1080p ταινία ( άσχετα αν η τηλεόραση μου ήταν CRT :p ) και έπαιζε αλλα τώρα που έχω ΚΑΙ τηλεόραση FHD είναι , όσο νάνε , σημαντικό.
Από όσο άκουσα , ( εδώ ) το bluray δεν παίζει 3D ( το ps4 ) , παίζει όμως FHD ταινίες ? και αν ναι , με τι fps.
Επίσης αν ΔΕΝ ( αλλα ακόμα και αν παίζει ) μπορώ να αναπαράξω , FHD υλικό ( ταινίες ) από USB stick ?
Οτιδήποτε και αν είναι το αρχείο , θα το κάνω convert , mkv , avi και τα λοιπά.
Ευχάριστο για την οποια ( και αν ) απάντηση.

4)Τρελό downgrade σε media αναπαραγωγή.Kαι το blu ray playback ειναι μόνο για 2D και κατώτερο του ps3.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξήγησης τι εννοείς λέγοντας '' κατώτερο '' πιο αναλυτικά μιας και έχεις και την κονσόλα ?
Εμενα το 3d δεν με ενδιαφέρει , θα μπορώ όμως να πεζό σε Full HD ταινίες από ενοικιάσεις από video club που κάνω όπως στο ps3?
Η εννοείς ότι ακόμα και στο 2d είναι χειρότερο όπως p.x. το FPS είναι μικρότερο η ότι αποδίδει μονο HD ready 720p ?

P.s. Συγγνώμη για double post , θα παρακαλούσα συμψηφισμό από διαχειριστές και να αναφέρω ότι ήταν έστω και από εξαναγκασμό , εσκεμμένα μιας και δεν έβρισκα τρόπο να κάνω το post μου EDIT , θα παρακαλούσα να μου κάνετε pm ( κύριοι διαχειρισταί ) πως να κάνω edit.
Ευχάριστο για την κατανόηση σας.

Last edited by a moderator:

Οσοι εχετε 3d τηλεοραση και Ps Plus στο Ps4 να κατεβασετε (τζαμπα) και να παιξετε το Trine 2.
Θα μεινετε με το στομα ανοιχτο!!