Παιδιά , ως έχουν τα πράματα αυτήν τι στιγμή με το ps4 , θέλω να μάθω καμια σημαντικά πράματα.
Επίση θα ήθελα να μάθω αν μπορούν αυτά να '' διορθωθούν '' με software update ( άλλο αν θα γίνει αυτό το update ).
Θέλω λοιπόν να μάθω τι τρέχει τώρα με το bluray το ps4.
Στο 3 , έπαιρνα την 1080p ταινία ( άσχετα αν η τηλεόραση μου ήταν CRT

) και έπαιζε αλλα τώρα που έχω ΚΑΙ τηλεόραση FHD είναι , όσο νάνε , σημαντικό.
Από όσο άκουσα , ( εδώ ) το bluray δεν παίζει 3D ( το ps4 ) , παίζει όμως FHD ταινίες ? και αν ναι , με τι fps.
Επίσης αν ΔΕΝ ( αλλα ακόμα και αν παίζει ) μπορώ να αναπαράξω , FHD υλικό ( ταινίες ) από USB stick ?
Οτιδήποτε και αν είναι το αρχείο , θα το κάνω convert , mkv , avi και τα λοιπά.
Ευχάριστο για την οποια ( και αν ) απάντηση.
4)Τρελό downgrade σε media αναπαραγωγή.Kαι το blu ray playback ειναι μόνο για 2D και κατώτερο του ps3.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξήγησης τι εννοείς λέγοντας '' κατώτερο '' πιο αναλυτικά μιας και έχεις και την κονσόλα ?
Εμενα το 3d δεν με ενδιαφέρει , θα μπορώ όμως να πεζό σε Full HD ταινίες από ενοικιάσεις από video club που κάνω όπως στο ps3?
Η εννοείς ότι ακόμα και στο 2d είναι χειρότερο όπως p.x. το FPS είναι μικρότερο η ότι αποδίδει μονο HD ready 720p ?
P.s. Συγγνώμη για double post , θα παρακαλούσα συμψηφισμό από διαχειριστές και να αναφέρω ότι ήταν έστω και από εξαναγκασμό , εσκεμμένα μιας και δεν έβρισκα τρόπο να κάνω το post μου EDIT , θα παρακαλούσα να μου κάνετε pm ( κύριοι διαχειρισταί ) πως να κάνω edit.
Ευχάριστο για την κατανόηση σας.