Sony PlayStation 5 Pro

Εγώ έχω PC οπότε δεν παίρνω πια κονσόλες.
Ειδικά Μ αυτές τις τιμές που έρχονται.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Και εγώ για αυτό δεν πήρα το Xbox τότε. Είχα pc που άντεχε να παίξει. Όπως και τώρα πήρα laptop που θα μου βγάλει 2-3 χρονια . Αλλα προσωπικά θα αγόραζα ένα laptop στα 500-600 για τις δουλειές γραφείου και μια κονσόλα top που θα ήξερα ότι στο gaming θα με βγάλει περισσότερο σε υποστήριξη από το laptop που πήρα.
Μη το βλέπεις υπερβολικό το 1000€ αν αναλογιστείς πόσο θα κοστίζουν τα pc . Δεν είμαστε όλο elit να πουσαρουμε στο high τις 5090...

Εντάξει το τερμάτισες 15 εκατομμύρια κόπιες έχει πουλήσει το ORI και συνεχίζει να πουλάει μετα απο χρονια ενώ είναι franchise που δεν θα βγάλει συνέχεια.

Ε αφού θεωρείς και το expedition 33 κοτσάνα κάτι θα ξέρεις καλύτερα
Μήπως τελικά εσύ μπερδεύεις τις προσωπικές σου προτιμήσεις με το τι συμβαίνει πραγματικά στην αγορα;

Αυτά που έχει πετύχει το expedition 33 δεν θα τα δει ποτέ κανένα exclusive.

f9312f172b3f5f8fa04158f98eed2087.jpg

Η φάτσα του Hideo Kojima όταν προτάθηκε σε 7 κατηγορίες και δεν πήρε τίποτα μετά τις 9 νίκες του expedition 33
91d58492243f10adce9850bf34d7bc3d.jpg
60εκ κομμάτια έχει πουλήσει το Mario Kart 8…για πες μου πόσα πούλησε το expedition 33 με τα τόσα βραβεία? Και στην τελική σου είπα στον κόσμο αρέσει άλλο που έχω δεν το άντεξα…δεν μπερδεύω τι αρέσει σε εμένα και τι στον κόσμο όπως κάνει συνεχώς εσύ που νομίζεις ότι ο κόσμος θα πάει να πάρει κάτι steams box και Windows pc για το σαλόνι του.
Δεν το συνεχίζω άλλο και αποχωρώ….παντως στο ξαναλέω ότι έχεις πει εδώ και χρόνια πάντα τα ανάποδα συμβαίνουν! Και επίτηδες να το έκανες κάτι θα έπιανες…αν κάτσω να ψάξω τι έχεις γράψει εδώ και χρόνια για Xbox series X κι Nintendo Switch θα κλάψεις και εσύ με αυτά που έγραφες και πόσο έξω έπεσες σε όλα όμως…

60εκ κομμάτια έχει πουλήσει το Mario Kart 8…για πες μου πόσα πούλησε το expedition 33 με τα τόσα βραβεία? Και στην τελική σου είπα στον κόσμο αρέσει άλλο που έχω δεν το άντεξα…δεν μπερδεύω τι αρέσει σε εμένα και τι στον κόσμο όπως κάνει συνεχώς εσύ που νομίζεις ότι ο κόσμος θα πάει να πάρει κάτι steams box και Windows pc για το σαλόνι του.
Δεν το συνεχίζω άλλο και αποχωρώ….παντως στο ξαναλέω ότι έχεις πει εδώ και χρόνια πάντα τα ανάποδα συμβαίνουν! Και επίτηδες να το έκανες κάτι θα έπιανες…αν κάτσω να ψάξω τι έχεις γράψει εδώ και χρόνια για Xbox series X κι Nintendo Switch θα κλάψεις και εσύ με αυτά που έγραφες και πόσο έξω έπεσες σε όλα όμως…

Μέσα βαζεις και αυτά που πούλησε bundle με την κονσόλα και από εποχής switch 1 τα τελευταία 10 χρονια ;

5 εκατομμύρια πούλησε το exp33 και εγώ το έπαιξα με το game pass . Δηλαδή δεν το αγόρασα όπως και αρκετά εκατομμύρια άλλοι χρήστες. 1εκ downloads σε 3 μέρες είχε όταν βγήκε στο game pass . Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ήταν κανένα exclusive θα ειχε πουλήσει μέσα σε 1 χρόνο πάνω από 30 εκατομμύρια. Αλλά δεν χρειάστηκε να δώσω το 60αρι Θα το έδινα; Άνετα.

Τις πρώτες 12 μέρες είχε πουλήσει 2 εκ. Κόπιες και είχε 1.3 εκ. Game Pass downloads.

Μέσα βαζεις και αυτά που πούλησε bundle με την κονσόλα και από εποχής switch 1 τα τελευταία 10 χρονια ;

5 εκατομμύρια πούλησε το exp33 και εγώ το έπαιξα με το game pass . Δηλαδή δεν το αγόρασα όπως και αρκετά εκατομμύρια άλλοι χρήστες. 1εκ downloads σε 3 μέρες είχε όταν βγήκε στο game pass . Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ήταν κανένα exclusive θα ειχε πουλήσει μέσα σε 1 χρόνο πάνω από 30 εκατομμύρια. Αλλά δεν χρειάστηκε να δώσω το 60αρι Θα το έδινα; Άνετα.

Τις πρώτες 12 μέρες είχε πουλήσει 2 εκ. Κόπιες και είχε 1.3 εκ. Game Pass downloads.
Καταλαβαίνεις και εσύ ότι τα νούμερα αυτά είναι αστεία για παιχνίδι που το βαφτίσεις το καλύτερο της δεκαετίας, εδώ γελάμε!…το Animal Crosing της Nintendo σαν παράδειγμα έχει πουλήσει 45εκ. Κομμάτια! Το RDR 2 85εκ!! Μην το πας μακριά δες και της Microsoft πλέον τα Call of duty τι πουλάνε που είναι και στο Game pass…βασικά είναι τόσο χαμηλά τα νούμερα που και εμένα που δεν μου άρεσε σαν παιχνίδι με τόσα βραβεία που πήρε περίμενα να σαρώσει…..τελικά μάλλον δεν άρεσε και σε τόσο πολύ κόσμο με τέτοια νούμερα…χιχι

Υ.Γ. Για να μείνω στα της Microsoft το Black Ops 6 πούλησε πάνω από 20εκ κομμάτια και ήταν και αυτό στο Game pass…αν δεν ήταν πόσο θα πούλαγε με την δική σου λογική 200εκ?

Υ.Γ. Το τελευταίο Residen evil που είναι και το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων 2 ετών, εύκολα μάλιστα, πούλησε 5εκ μέσα σε 5 μέρες κυκλοφορίας! Ενώ το το Expedia 33 με τα δικά σου λεγόμενα σε 12 μέρες και με Gamepass μέσα μόλις 3,3εκ….καμια σχέση βασικά….ναι θα πούλαγε και 30εκ…..ότι να ναι…

Last edited:
Το Mario kart 8 έχει πουλήσει 12εκ. Από Bundles και 60εκ σκέτα, σύνολο 72εκ πωλήσεις….σου έβαλα πριν το καθαρό νούμερο από σκέτα παιχνίδια και πιάστηκες στην φάκα…αν είσαι άσχετος από την αγορά του gaming βέβαια την πατάς…και ούτε βραβεία πήρε και ούτε το βαφτίσαμε καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας…περίεργο πως ένα παιχνίδι που είναι και exclusive πούλησε τόσο πολύ αφού όπως λες δεν πιάνουνε στην αγορά αυτά τα παιχνίδια, δεν αρέσουν στον κόσμο και δεν είναι λόγος αγοράς κονσόλας….X Files η υπόθεση….

Το Mario kart 8 έχει πουλήσει 12εκ. Από Bundles και 60εκ σκέτα, σύνολο 72εκ πωλήσεις….σου έβαλα πριν το καθαρό νούμερο από σκέτα παιχνίδια και πιάστηκες στην φάκα…αν είσαι άσχετος από την αγορά του gaming βέβαια την πατάς…
πωλήσεις 12 ετών και σε τρις γονείς κονσολών της Nintendo, κόντρα σε παιχνίδι που είναι 11 μήνες στην αγορά; Τραγικός
Και δε το βάφτισα εγώ παιχνίδι της 10ετιας. Είναι .

Εσύ κοιτάς τις πωλήσεις και οχι ότι 35 εκατομμύρια game pass χρήστες είχαν πρόσβαση δωρεάν σε αυτό
Τα 1 εκ. Game Pass τις 3 πρώτες μέρες δεν μετράνε στις πωλήσεις. Φαντάσου τι έχει γίνει τους επόμενους 11 μήνες κυκλοφορίας. Εγώ το παιχνίδι το έπαιξα όταν βγήκε το DLC .

Ποιο παιχνίδι έριξε όλες τις πλατφόρμες όταν βγήκε. Όχι φυσικά κάποιο exclusive πάλι Αλλά για εσένα θα είναι και αυτό αποτυχία επειδή πούλησε μόνο 7 εκ. Σε 6 μήνες

Last edited:
πωλήσεις 12 ετών κόντρα σε παιχνίδι που είναι 11 μήνες στην αγορά; Τραγικός
Και δε το βάφτισα εγώ παιχνίδι της 10ετιας. Είναι .

Εσύ κοιτάς τις πωλήσεις και οχι ότι 35 εκατομμύρια game pass χρήστες είχαν πρόσβαση δωρεάν σε αυτό
Τα 1 εκ. Game Pass τις 3 πρώτες μέρες δεν μετράνε στις πωλήσεις. Φαντάσου τι έχει γίνει τους επόμενους 11 μήνες κυκλοφορίας. Εγώ το παιχνίδι το έπαιξα όταν βγήκε το DLC .

Ποιο παιχνίδι έριξε όλες τις πλατφόρμες όταν βγήκε. Όχι φυσικά κάποιο exclusive πάλι Αλλά για εσένα θα είναι και αυτό αποτυχία επειδή πούλησε μόνο 7 εκ. Σε 6 μήνες
Ότι νάναι…σου έγραψα το resident evil τι έγινε…σου έγραψα και στο Call of duty….τωρα αφού την πάτησες πάλι σαν άσχετος για το Mario Kart μου λες για 12 χρόνια…που σχεδόν όλες οι πωλήσεις του παιχνιδιού έγιναν μέσα σε 2-3 χρόνια…δεν το συνεχίζω…χρόνια τώρα γράφεις ότι ναναι για το Gaming και δεν πετυχαίνεις ούτε ελέφαντα…..αφού δεν το έχεις, άστο το ρημάδι για αυτούς που ξέρουν και 2 πράγματα παραπάνω, κάτσε και παίξε Ori κι άσε τις προβλέψεις, αφού δεν πιάνεις τίποτα και δεν ξέρεις ούτε τα βασικά…

Υ.Γ. Resident evil 5εκ. Σε 5 μέρες…αν το Xpedia 33 ήταν επιτυχία, το resident evil τι είναι, που είναι κι κλάσεις καλύτερο παιχνίδι σαν σύνολο από το Xpedia 33 για αυτό και σάρωσε και σε πωλήσεις.

Υ.Γ. 7εκ σε 11 μήνες δεν είναι αποτυχία αλλά κάτι μέτριο. Και αν βάλουμε στην εξίσωση όσα λες για παιχνίδι δεκαετίας, βραβεία κλπ. Είναι χάλια σαν πωλήσεις. Που να μην έπαιρνε και βραβεία δηλαδή…το Black ops 6 είχε 15. Εκ πωλήσεις σε 11 μήνες και ήταν και αυτό στο Gamepass…αν έριξε τους server το Xpedia 33 το Call of duty τι έκανε, τους ανατίναξε ;

Last edited:
Συγνώμη παιδιά, συγκρίνετε τώρα την απλότητα και την ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ των κονσολών εναντι του τρύπιου κουμπαρά που λέγεται PC;
Ακόμα και 1000 ευρώ να κάνει το νέο ps6 θα σου αντέξει για χρόνια παιχνιδιού χωρίς να δώσεις 1 ευρώ παραπάνω.
1000 θα θες μόνο για νέα κάρτα γραφικών στο PC κάθε φορά που θα βγαίνει νέο παιχνίδι που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ κάθε νέο παιχνίδι με θα απαιτεί και περισσότερα specs.Το έχουμε δει το έργο της απάτης στα PC εδώ και δεκαετίες.
Κονσόλες και piece of mind.

• Like
Reactions: djx33 and karamela
Ότι νάναι…σου έγραψα το resident evil τι έγινε…σου έγραψα και στο Call of duty….τωρα αφού την πάτησες πάλι σαν άσχετος για το Mario Kart μου λες για 12 χρόνια…που σχεδόν όλες οι πωλήσεις του παιχνιδιού έγιναν μέσα σε 2-3 χρόνια…δεν το συνεχίζω…χρόνια τώρα γράφεις ότι ναναι για το Gaming και δεν πετυχαίνεις ούτε ελέφαντα…..αφού δεν το έχεις, άστο το ρημάδι για αυτούς που ξέρουν και 2 πράγματα παραπάνω, κάτσε και παίξε Ori κι άσε τις προβλέψεις, αφού δεν πιάνεις τίποτα και δεν ξέρεις ούτε τα βασικά…
Ποιες πωλησεις έγιναν σε 2-3 χρονια; Μέσα βαζεις και τα 8.5 εκ. που πούλησε στο wii
Από το 2017 στο switch σιγά μην είχε πουλήσει μόνο λίγα εκατομμύρια και ξαφνικά το θυμήθηκαν το 2023 ή μήπως πούλησε 60 εκ κόπιες με 17 εκ. Switch 2?

Κατσε παιξε εσύ Mario kart

2d52c8bb0f211fd98667af1144868a91.jpg

• Haha
Reactions: karamela
Συγνώμη παιδιά, συγκρίνετε τώρα την απλότητα και την ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ των κονσολών εναντι του τρύπιου κουμπαρά που λέγεται PC;
Ακόμα και 1000 ευρώ να κάνει το νέο ps6 θα σου αντέξει για χρόνια παιχνιδιού χωρίς να δώσεις 1 ευρώ παραπάνω.
1000 θα θες μόνο για νέα κάρτα γραφικών στο PC κάθε φορά που θα βγαίνει νέο παιχνίδι που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ κάθε νέο παιχνίδι με θα απαιτεί και περισσότερα specs.Το έχουμε δει το έργο της απάτης στα PC εδώ και δεκαετίες.
Κονσόλες και piece of mind.
Ισχύουν αυτά που λες για αυτό και πουλάνε και οι κονσόλες, απλά αν ανεβάζουν τόσο το κόστος οι κονσόλες, αρχίζει και γίνεται πιο δύσκολη η επιλογή…αν ειναι να δώσεις 1.200 ευρώ για κονσόλα γιατί να μην δώσεις λίγα παραπάνω να παρεις PC που θα κάνεις και 100 όλες δουλειές και δεν θα είναι μόνο για Gaming? Κάθε νέο παιχνίδι απαιτεί, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα βάζεις όλα στο Ultra, γιατί στις κονσόλες τι κανεις νομίζεις. Όσο παλαιώνουνε κατεβάζουν τις ρυθμίσεις για να σηκώνουν τα νέα παιχνίδια…Π.Χ. To εκπληκτικό Resident Evil σε PS5 και Seroes X, δεν παίζει σε 4Κ, έχει και θεματάκια με frames rates, οι σκιές δεν έχουν καμία σχέση με PC, το ray tracing είναι μέτριο, τα textures κατεβασμένα και άλλα πολλά..μοιάζει σε κονσόλες σαν πιο παλιάς γενιάς παιχνίδι..μια χαρά παίζεται μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση τα γραφικά του με ένα καλό pc.

Ισχύουν αυτά που λες για αυτό και πουλάνε και οι κονσόλες, απλά αν ανεβάζουν τόσο το κόστος οι κονσόλες, αρχίζει και γίνεται πιο δύσκολη η επιλογή…αν ειναι να δώσεις 1.200 ευρώ για κονσόλα γιατί να μην δώσεις λίγα παραπάνω να παρεις PC που θα κάνεις και 100 όλες δουλειές και δεν θα είναι μόνο για Gaming? Κάθε νέο παιχνίδι απαιτεί, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα βάζεις όλα στο Ultra, γιατί στις κονσόλες τι κανεις νομίζεις. Όσο παλαιώνουνε κατεβάζουν τις ρυθμίσεις για να σηκώνουν τα νέα παιχνίδια…Π.Χ. To εκπληκτικό Resident Evil σε PS5 και Seroes X, δεν παίζει σε 4Κ, έχει και θεματάκια με frames rates, οι σκιές δεν έχουν καμία σχέση με PC, το ray tracing είναι μέτριο, τα textures κατεβασμένα και άλλα πολλά..μοιάζει σε κονσόλες σαν πιο παλιάς γενιάς παιχνίδι..μια χαρά παίζεται μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση τα γραφικά του με ένα καλό pc.

Διότι στα 10 χρόνια που θα κρατήσεις μια κονσόλα θα έχεις δώσει ΧΑΛΑΡΑ άλλα τόσα σιγά σιγά σε αναβαθμίσεις στο PC.

Κι έτσι κι έχεις ξεχωριστό home Cinema σε ξεχωριστό χώρο θες άλλο PC για gaming και άλλο PC για δουλειές.
Όπως και να το κάνουμε πάντα μα πάντα είναι πολύ πιο κοστοβορο ένα PC σε σχέση με κονσόλα.
Στην κονσόλα τα κάνουν έτσι optimized που δεν σου λείπουν ούτε σκιές ούτε τίποτα με αποτέλεσμα να μην σου φαίνεται κάτι άσχημο και να μην ψάχνεσαι.
Στο PC βλέπεις εύκολα τις ατέλειες και σε τρώει συνέχεια το μικρόβιο με αποτέλεσμα να είσαι συνέχεια insert coin.

Διότι στα 10 χρόνια που θα κρατήσεις μια κονσόλα θα έχεις δώσει ΧΑΛΑΡΑ άλλα τόσα σιγά σιγά σε αναβαθμίσεις στο PC.

Κι έτσι κι έχεις ξεχωριστό home Cinema σε ξεχωριστό χώρο θες άλλο PC για gaming και άλλο PC για δουλειές.
Όπως και να το κάνουμε πάντα μα πάντα είναι πολύ πιο κοστοβορο ένα PC σε σχέση με κονσόλα.
Στην κονσόλα τα κάνουν έτσι optimized που δεν σου λείπουν ούτε σκιές ούτε τίποτα με αποτέλεσμα να μην σου φαίνεται κάτι άσχημο και να μην ψάχνεσαι.
Στο PC βλέπεις εύκολα τις ατέλειες και σε τρώει συνέχεια το μικρόβιο με αποτέλεσμα να είσαι συνέχεια insert coin.
Κοιτα αν το PC το έχεις αποκλειστικά για gaming ναι συμφωνώ δεν συμφέρει, καλύτερα κονσόλα…αν όμως με αυτό κάνεις και άλλη δουλειά το βλεπεις αλλιώς…π.χ. Το pc μου το έχω πέρα από gaming, και για την δουλειά μου, και για επεξεργασία φωτός και βίντεο, και για ένα σκασμό ακόμα δουλειές…έτσι και αλλιώς δηλαδή ήθελα ισχυρό pc και gamer να μην ήμουν.

Τα κάνουν Optimised αλλά αν τα δεις δίπλα δίπλα σε καλό PC σε πιάνει μια απογοήτευση. Είναι πιο κοστοβόρο ένα PC αλλά έχεις και εντελώς άλλο επίπεδο γραφικών…και μια τηλεόραση απλή μια χαρά κάνει την δουλειά της, αλλά αν τα σκάσεις για Oled είναι άλλο επίπεδο…ότι πληρώνεις παίρνεις δυστυχώς…

Σορυ αλλά προτιμώ να πάρω ένα καλό προβολικό που θα πιάσει τόπο παρά να ρίχνω συνέχεια λεφτά στον τρύπιο κουμπάρα. Εξάλλου προσωπικά το PC μου το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για δουλειές office,internet,email και δεύτερον δεν θέλω καμία σχέση να έχει η λέξη PC με το dedicated cinema μου.

Μέσα βαζεις και αυτά που πούλησε bundle με την κονσόλα

Άμα πουλάνε, γιατί να μην μετράνε;

Πρέπει να σε έχω από μια γωνιά να ακούς τις παραγγελίες σε bundle. Θα σοκαριστείς...