Antretng
New member
- 29 December 2014
- 25
Re: Το νήμα των Sony RX100 - mkII - mkIII και mkIV
Καλα το αυτοματο για point & shoot ειναι αρκετα κακο. Και οχι μονο για τους χρονους που επιλεγει (σε σχεση με το stabilization) αλλα για την αγαπη της για το f-stop 1.8. Ευτυχως βεβαια που ο κυριοτερος λογος που την πηρα ηταν το manual mode... αν την ειχα παρει για Point & shoot θα ειχα απογοητευτει.
Οποτε μαλλον δεν ειναι ελαττωματικη η καμερα, απλα εχει ψοφιο stabilization. Εχεις δοκιμασει να βγαλεις με απενεργοποιημενο;
Παντως τυχον HDR ή Multiframe το φοβαμαι.
Έχω και εγώ την πρώτη. Όταν την είχα πρωτοπάρει είχα απογοητευτεί από το αυτόματο της και το 1/30. Και εγώ πίστευα πως θα έχω θέμα όταν την δίνω σε άλλους να με βγάλουν.
Αυτό με ώθησε να διαβάσω 2 βιβλία για την φωτογραφία, να μάθω πράγματα και να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες. Όταν την δίνω σε άλλους την βάζω στο πράσινο i και τους λέω να τραβήξουν 2-3 πόζες. Πάντως η μηχανή περιμένει να πέσει κατω από το 1/30 για να βγάλει φλας.
Καλα το αυτοματο για point & shoot ειναι αρκετα κακο. Και οχι μονο για τους χρονους που επιλεγει (σε σχεση με το stabilization) αλλα για την αγαπη της για το f-stop 1.8. Ευτυχως βεβαια που ο κυριοτερος λογος που την πηρα ηταν το manual mode... αν την ειχα παρει για Point & shoot θα ειχα απογοητευτει.
Οποτε μαλλον δεν ειναι ελαττωματικη η καμερα, απλα εχει ψοφιο stabilization. Εχεις δοκιμασει να βγαλεις με απενεργοποιημενο;
Παντως τυχον HDR ή Multiframe το φοβαμαι.
Last edited: