γεια σας και παλι ! μετα απο πολλες βολτες στην ντοπια αγορα απογοητευτικα απο τις τιμες ... 700 ε μινιμουμ ( για το πακετο με τον 18-55 ) και ηθελα να σας ρωτησω για το σερβις... ρωτησα σε ενα καταστημα για την μεγαλη διαφορα τιμης (απο 499 στο skroutz) και μου ειπε οτι ειναι απο παραλληλες εισαγωγες και χανεις το σερβις !! εαν δηλ. εχει το παραμικρο ελατωμα δεν γινετε τιποτα εαν δεν ειναι απο την sony hellas !!!! παιζει αυτο?
Εγώ φίλε μου την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα την NEX-5 (499 ευρώ) και τους ρώτησα τι παίζετε με την εγγύηση. Μου είπαν χαρακτηριστικά "1 χρόνο εγγύηση, την φέρνεις σε εμάς ή την πας στην αντιπροσωπεία. Προτιμητέο να την πάτε εσείς στην αντιπροσωπεία γιατί γλιτώνετε χρόνο. Σε αντίθετη περίπτωση την παραλαμβάνουμε και την στέλνουμε εμείς στην αντιπροσωπεία."

Αν δεν καταλαβα κατι λαθος, μιλας για την μεμβρανη προστασιας που ερχεται μαμα.
Αυτες οι μεμβρανες δεν ειναι για χρηση αλλα μονο για ''συσκευασια / μεταφορα''.
Παντα τις βγαζουμε (κι αν θελουμε προστασια βαζουμε κατι σαν κι αυτο που είπες).
Αναμένεται καινούργιο firmware τον Ιούνιο. Πληροφορίες εδώ
που μπορω να βρω το τελευταιο firmware και υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες?
ευχαριστω
Φίλε Χιώτης στείλε με pm αν μπορείς το μαγαζί που αναφέρεις για future reference...
Διαθέσιμο Και φακους περιμενουμε, αλλα δεν ελπιζω πλεον σε κατι καλο και οικονομικο.
Εγω θα ηθελα ενα καλυτερο 18-55 f/2,8 , εναν 55-200 f/4 με stabilizer ,κι ενα πολυ φωτεινο φακο πορτραιτου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.