kleanthis1
AVClub Enthusiast
- 27 July 2013
- 932
Τους είχα πάρει την πρώτη φορά και με ρώτησαν αν είχε κακοκαιρία και ναι όντως είχε την προηγούμενη μέρα (αν και νομίζω ότι δεν παίζει κάτι με την κακοκαιρία) μου είπαν ότι η τηλεόραση έχει αυτόματο σύστημα προστασίας απο στατικό ηλεκτρισμό και τέτοια και μου είπαν να την βγάλω απο το ρεύμα καθώς επίσης να αφαιρέσω και το βύσμα της κεραίας για μια ώρα τουλάχιστον και αν το ξανακάνει με μιλήσω πάλι μαζί τους για ραντεβού με service να έρθουν να την δούνε. Σήμερα το πρωί που το ξαναέκανε να πω ότι χθες γινότανε ο κακός χαμός απο κεραυνούς αστραπές αέρα και καρεκλοπόδαρα απο βροχή. Μίλησα με ένα δικό μου ηλεκτρονικό και αναφέροντας το πρόβλημα μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί που οφείλεται απο την στιγμή που μέσα σε 2,5 μήνες το έχει κάνει 2 φορές μόνο και ότι μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και είναι κάτι που θα πρέπει να διαγνωστεί την ώρα που το κάνει πράγμα αδύνατον με τέτοια συχνότητα που το παρουσιάζει. Ακόμα μου ανέφερε ότι μπορεί να είναι και θέμα λογισμικού και ατέλειας του. Αν είναι πρόβλημα αυτό θα το βγάλει στον χρόνο της εγγύησης και κάποια στιγμή θα αρχίσει να το παρουσιάζει πολύ συχνά και θα είναι πιο εύκολο να διαγνωστεί το προβληματικό σημείο. Αρα εν αναμονή και βλέπουμε τι γίνεται .
Last edited: