Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασικά κατάλαβα τι έφταιγε , το παρουσιάζει οταν βλέπω ταινία με κλίση και δεν είμαι πίσω απο την TV ,. Δοκιμάστε το να δείτε και δεις ? η μονο σε μένα το κανει ?
Σε ευθεία γραμμή με την TV (0') ειναι ανεπαίσθητο το φαινόμενο

Ποιες ρυθμισεις χρησιμοποιείτε για ταινίες ?

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις εγώ τελικά έφτιαξα τις δικές μου

Scene Select: Cinema

Picture Mode: Cinema 1

Backlight: 4 (Make sure you turn the Light Sensor off in System Settings/Eco)

Contrast: 80

Brightness: 50

Colour: 50

Hue: 0

Colour Temperature: Warm 1

Sharpness: 50

Noise Reduction: Low

MPEG Noise Reduction: Low

Dot Noise Reduction: Low

Reality Creation: Off

Smooth Gradation: Low

Motionflow: True Cinema

Film Mode: Auto

Advanced Settings

Black Corrector: Low

Advanced Contrast Enhancer: Low

Gamma: -1

Auto Light Limiter: Off

Clear White: Off

Live Colour: Low

Detail Enhancer: Off

Edge Enhancer: Off

Skin Naturaliser: On

κατι τετοιο εχω φτιαξει, ακομα παλευω καποια πραγματα γιαυτο λεω φτιαξε τα δικα σου να δεις τι σου αρεσει περισσοτερο

Στις γενικές ρυθμίσεις εμένα δεν έχει επιλογή Bluetooth.
Αν εννοείς ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις συστήματος/Ρυθμίσεις Bluetooth, εκεί μου βγάζει επιλογή για καταχώρηση/κατάργηση συσκευών Bluetotth, όχι για απενεργοποίηση του bluetooth της tv.

mitsarasss το απενεργοποίησες;

Έτσι είναι η διαδρομή (πας πιο κάτω και όχι στο Bluetooth): Ρυθμίσεις /Ρυθμίσεις συστήματος/Γενικές ρυθμίσεις /Bluetooth /Όχι

SONY KDL W805B

Ξερει καποιος αν υπαρχει αλλη εξοδος ηχου πλην της εξοδου των ακουστικων στο μοντελο αυτο της sony?

Καλημερα παιδια, ξερει κανεις να μου πει, αν ειναι η 50w805 ειναι πολυ καλυτερη της 48w605 ωστε να αξιζουν τα 250 παραπανω? Καθαρα και μονο σαν ποιοτητα εικονας και κατασκευης.

Κυρίως η 50w805 έχει motionflow ρυθμίσεις και είναι edge led. Η 48w605 δεν έχει motionflow και είναι direct led.

Ρε παιδια εχω διαβασει πολλαααααα απο εδω και ενδιαφερομαι για αυτην την τιβι ΑΛΛΑ την 42 ιντσων kdl42w805B
Την θελω για gaming κατα 95%
2 αποριες σας παρακαλω!
1) Διαβασα οτι το μοντελο των 42 ιντσων ΔΕΝ εχει επιλογη για settings στο motionflow. ισχυει;
Δηλαδη οταν επιλεγω το cinema1 Η το game mode θα εχω το ενοχλητικο εφε σαπουνοπερας; Η απλα δεν μπορω να εχω ρυθμισεις για αυτο; Κοινως μπορω να το βγαζω τελειως off κατα βουληση;;
2) Εχει το αλλο ενοχλητικο feature των ledlcd το autodimming? απενεργοποιηεαι αυτο; το εχει ενας φιλος μου στη σαμσουγκ του και δε απενεργοποιειται και ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει αυτο αναβοσβημα, οχι μονο δε κανει το μαυρο πιο βαθυ αλλα σου σπαει τα νευρα.

Για παιχνίδια δεν χρειάζεσαι το motionflow γιατί σου ανεβάζει το input lag(καθυστέρηση).Επιλογή σκηνικόυ παιχνιδια επιλέγεις και όχι cinema 1.

Η KDL-42W8xxB είναι 50 Hz panel +αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού,δεν έχει ρυθμιστικό Motionflow για εισαγωγή νέου καρέ εικόνας μέσω MCFI.Για παιχνίδια είναι από τις πιο γρήγορες.

Για το 2) μπορείς να τη ρυθμίσεις να μη το κάνει.

Για παιχνίδια δεν χρειάζεσαι το motionflow γιατί σου ανεβάζει το input lag(καθυστέρηση).Επιλογή σκηνικόυ παιχνιδια επιλέγεις και όχι cinema 1.

Η KDL-42W8xxB είναι 50 Hz panel +αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού,δεν έχει ρυθμιστικό Motionflow για εισαγωγή νέου καρέ εικόνας μέσω MCFI.Για παιχνίδια είναι από τις πιο γρήγορες.

Για το 2) μπορείς να τη ρυθμίσεις να μη το κάνει.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :grinning-smiley-043
Ωραια μια τελευταια απορια 50hz ....... αν ενα παιχνιδι ειναι 60 frames τοτε θα το απεικονιζει η θα κοβει τα 10 frames ωστε 50=60-10? (ηλιθια απορια αλλα με τρωει)

Υ.Γ αρα αυτη να επιλεξω και θα εχω game mode οταν παιζω και για ταινιες το cinema 1 (το οποιο cinema 1 εχει απο μονο του καποιο motion flow σε default?)
σε ιδια χρηματα να παρω αυτην την 42 Η μηπως την 48605B? Βασικα θελω να αντικαταστησω την πανασινικ πλασμα μου που μου πεθανε ξαφνικα (Σαν πλασμα καμια:guitarist: ρε παιδια ομως)

δεν ξερω για την συγκεκριμενη αλλα εγω με την παλια που ειχε 50αρι πανελ στο φιφα και στο προ αφηνε σκιαση στην μπαλα ενω τωρα με το 100αρι πανελ δεν εχω τετοιο θεμα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :grinning-smiley-043
Ωραια μια τελευταια απορια 50hz ....... αν ενα παιχνιδι ειναι 60 frames τοτε θα το απεικονιζει η θα κοβει τα 10 frames ωστε 50=60-10? (ηλιθια απορια αλλα με τρωει)

Υ.Γ αρα αυτη να επιλεξω και θα εχω game mode οταν παιζω και για ταινιες το cinema 1 (το οποιο cinema 1 εχει απο μονο του καποιο motion flow σε default?)
σε ιδια χρηματα να παρω αυτην την 42 Η μηπως την 48605B? Βασικα θελω να αντικαταστησω την πανασινικ πλασμα μου που μου πεθανε ξαφνικα (Σαν πλασμα καμια:guitarist: ρε παιδια ομως)

Θα κλειδώνει στα 60Hz.

Δέν εχει ρυθμιστικό Motionflow η KDL-42W8xxB

Αν είσαι πάνω από 1,9m πάρε την KDL-48W605B ή την KDL-48W585B.

Θα κλειδώνει στα 60Hz.

Δέν εχει ρυθμιστικό Motionflow η KDL-42W8xxB

Αν είσαι πάνω από 1,9m πάρε την KDL-48W605B ή την KDL-48W585B.
δε μου το επιτρεπει το budget μου. 42 ειχα και πριν και μου ηταν μια χαρα, αποσταση 2.1μετρα περιπου.
Θα προβω σε νεα τηλεοραση αν δε επιδιορθωθει η πανασονικ πλασμα μου με σχετικα χαμηλο κοστος.την ειχα 5.5 χρονια. αν ειναιγια επισκευη κανα 200αρι λεω να παω σε καινουρια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

συγνωμη,η τωρα ειδα τα μοντελα που εγραψες. Ομως η 805b δεν εχει αισθητα καλυτερο πανελ απο την 605b??