Στις γενικές ρυθμίσεις εμένα δεν έχει επιλογή Bluetooth.
Αν εννοείς ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις συστήματος/Ρυθμίσεις Bluetooth, εκεί μου βγάζει επιλογή για καταχώρηση/κατάργηση συσκευών Bluetotth, όχι για απενεργοποίηση του bluetooth της tv.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Για παιχνίδια δεν χρειάζεσαι το motionflow γιατί σου ανεβάζει το input lag(καθυστέρηση).Επιλογή σκηνικόυ παιχνιδια επιλέγεις και όχι cinema 1.
Η KDL-42W8xxB είναι 50 Hz panel +αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού,δεν έχει ρυθμιστικό Motionflow για εισαγωγή νέου καρέ εικόνας μέσω MCFI.Για παιχνίδια είναι από τις πιο γρήγορες.
Για το 2) μπορείς να τη ρυθμίσεις να μη το κάνει.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Ωραια μια τελευταια απορια 50hz ....... αν ενα παιχνιδι ειναι 60 frames τοτε θα το απεικονιζει η θα κοβει τα 10 frames ωστε 50=60-10? (ηλιθια απορια αλλα με τρωει)
Υ.Γ αρα αυτη να επιλεξω και θα εχω game mode οταν παιζω και για ταινιες το cinema 1 (το οποιο cinema 1 εχει απο μονο του καποιο motion flow σε default?)
σε ιδια χρηματα να παρω αυτην την 42 Η μηπως την 48605B? Βασικα θελω να αντικαταστησω την πανασινικ πλασμα μου που μου πεθανε ξαφνικα (Σαν πλασμα καμια:guitarist: ρε παιδια ομως)
δε μου το επιτρεπει το budget μου. 42 ειχα και πριν και μου ηταν μια χαρα, αποσταση 2.1μετρα περιπου.Θα κλειδώνει στα 60Hz.
Δέν εχει ρυθμιστικό Motionflow η KDL-42W8xxB
Αν είσαι πάνω από 1,9m πάρε την KDL-48W605B ή την KDL-48W585B.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.