Εγώ πάντως με το Blue Sky που αγόρασα θυμήθηκα τα νιάτα μου που είχα φτιάξει μία EL504 με ανόρθωση δικτύου...
Έβαζα τη γυναίκα μου να συνδέσει τα RCA και αν σηκωνόντουσαν τα μαλλιά της όρθια άλλαζα την πολικότητα του φις... :BDGBGDB55:
Επίσης διαβάστε αυτό. Είναι από σοβαρό άνθρωπο, όχι χαϊεντά...
το θέμα είναι ότι με αυτό παίζω τα sacd και χρησημοποιώ και τη θύρα usb που έχει για κανένα mp3. τώρα προσωρινά το έχω εκτός.
όντως 80 είναι πολλά, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι είναι 80 ανεξάρτητα από το που δίνω τη φάση.
5. Βάζουμε την συσκευή στην πρίζα σε standby και μετράμε διαφορά δυναμικού μεταξύ της γείωσης της πρίζας και του σασί της συσκευής. Μπορούμε να βάλουμε τον ακροδέκτη πάνω σε μία βίδα του σασί που δεν είναι βαμμένη ή στο εξωτερικό των RCA.
Καλησπέρα
Δοκίμασα σήμερα την μέθοδο, που περιγράφεται στο πρώτο άρθρο του θέματος χρησιμοποιώντας ένα διπολικό βύσμα, ώστε να μην μπλέξω με τις μονωτικές.
Επειδή δεν μπορούσα να βρώ βίδες "αβαφτες" έβαλα τον ένα ακροδέκτη του πολύμετρου μέσα στο RCA και δεν διάβασα καμμία τάση ούτε έτσι ούτε αλλιώς (αναστρέφοντας το διπολικό βύσμα)!!!
Μήπως έπρεπε τον έναν ακροδέκτη να τον ακουμπούσα στο εξωτερικό του RCA???
Αντώνης Δραγώνας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.