Spotify Lossless - Εντυπώσεις και συγκρίσεις

Επειδή έχω βρει κάποια album Remastered που θα ήθελα να τα έχω, να σας ρωτήσω εσείς που είστε συνδρομητές.

Αν γραφτώ (με αυτό το τρίμηνο δωρεάν) και κατεβάσω όλη την playlist μου με κάτι χιλιάδες τραγούδια και ξεγραφτώ, τι θα γίνει;
-θα συνεχίσω να έχω τα τραγούδια στον σκληρό μου ή με κάποιο "μαγικό" τρόπο θα κλειδώσουν όταν ξεγραφτώ;
-θα πρέπει υποχρεωτικα να τα παίζω μέσω της spotify εγφαρμογής ή είναι απλά αρχεια .mp3 που τα παίζω απ' όπου θέλω;
ειναι κλεοδωμενα....αλλιως ολοι μας θα καναμε ενα 3μηνο συνδρομη και μετα θα καναμε ακυρωση

Καλησπέρα

είδα στο φόρουμ της Εβερσολο ότι λύθηκε το περίφημο θέμα για να παίζουν οι συσκευές σποτιφάι λοσλες από την διαδικασία κονέντ (ήτοι χωρίς να χρειάζεται το κόλπο για έναρξη μέσω της οθόνης των Α6 ή Α8, κλπ )

θα το ελέγξω το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά ...

επιβεβαιώστε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του σποτιφάι στα κινητά σας, και αναβαθμίστε στο τελευταίο φιρμ στα εβερσολο σας ...

Έχω την έκδοση 9.0.82.1008

Ποιός ξέρει αν είναι η τελευταία ή αν θέλει update ;;

Οκ.. δεν υπάρχει αυτό με το Spotify σε μένα..
2 τηλέφωνα το ελέγχουν, το καθένα με διαφορετική έκδοση...
Και στην συσκευή η έκδοση που έγραψα πιο πάνω...

Κατά τα άλλα τίποτα δεν άλλαξε.

Last edited:
Αν έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση στο κινητό σου, θα είσαι στην τελευταία έκδοση ... αν όχι, πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα ...

Τότε μην ασχοληθείς με το σποτιφαι ...

Κάνε την ενημέρωση στο φιρμ του Α6 ..

κανονικά μετά θα παίζεις λόσλες και από το κινητό μέσω κοννέκτ ...

Δεν αρκεί να το δηλώνει. Πρέπει να επαληθεύεται και μέσω του DAC. Στο γειτονικό Tidal αυτό ισχύει.
Δυστυχως εχεις δικαιο. Στο spoti 24/192 στο eversolo A6 ...44.1! Μαλλον καποια ρυθμιση θα θελει

Attachments

• 20251217_181008.jpg
    20251217_181008.jpg
    922.6 KB · Views: 10
  • Screenshot_20251217-180938_Spotify.jpg
    Screenshot_20251217-180938_Spotify.jpg
    98.9 KB · Views: 8
Δώσε ροή στο Eversolo από το App του κινητού, χωρίς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο του Spotify Connect.
Για να δούμε τι θα προκύψει.

Edit: Προφανώς θα έχεις ρυθμίσει την ποιότητα από το App του κινητού στη μέγιστη που επιτρέπει το Spotify.

24/192 το Spotify?

Το τραγούδι που παίζεις είναι από μια playlist που λέγεται "FLAC 24bit 192kHz". Αυτό είναι απλά το όνομα που έδωσε κάποιος πονηρός στο playlist του. Δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα ήχου.

Το lossless του Spotify πηγαίνει μέχρι 24-bit/44.1 kHz, ούτε Hz παραπάνω.