Spotify Lossless - Εντυπώσεις και συγκρίσεις

Αυτό είναι και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για μηχανήματα που ενσωματώνουν streamer ή όχι. Στην οποία υπάρχουν πτυχές που οι περισσότεροι δεν λαμβάνουν υπ' όψη. Αλλά ας την αφήσουμε για άλλο νήμα.
Αυτοί δεν είχαν άϋλα, τώρα τα ανακαλύπτουν! 😂

Σήμερα ακούσαμε με το Vlad στο καλό του σύστημα Tidal και Spotify.
Το Tidal έπαιζε σαφώς πιο δυνατά από το Spotify με γενικά καλύτερο ήχο σχεδόν παντού εκτός απο τα μπάσα,όπου μου άρεσε πιο πολύ το Spotify.
Ο Βλαδίμηρος δεν συμφωνούσε ,θεωρώντας τα πλουσιότερα μπάσα του Spotify "λάσπη".
Έτσι λοιπόν, για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι ακούμε με τα δικά μας αυτιά και μόνο.
Και φυσικά την μεγαλύτερη σημασία για μένα, παίζει της ποιο κομμάτι κάνεις της συγκρίσεις.
Ακούσαμε κομμάτια που τα ATC παίζανε σαν τενεκέδες και κομμάτια που σου έφευγε το τσερβελο.
Αυτήν την μανία να γίνονται συγκρίσεις με την "ξενερωτη" και "τα τραίνα που φύγαν αγάπες μας πήρανε " ποτέ μου δεν την καταλαβα.
Ακουσαμε bent και dcd και χορτάσαμε ήχο.
Φυσικά το Spotify είναι άπιαστο στο υλικό και την εύρεση του και απολύτως αποδεκτό στον ήχο του.....ότι πρέπει για μενα που δεν ψάχνω γωνιά στο δεκαρικο 😀

Σπυρε στο δικό μου δεν έφτιαξε τίποτα.
Όπως έπαιζε, παίζει.
Εξακολουθεί να μην γράφει το μοντέλο και το lossless και όταν πατάω πάνω στο τραγούδι που παίζει ,η οθόνη δείχνει το εξώφυλλο και τίποτα άλλο.
Σιγά σιγά ....μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους 😁

Όλα αυτά από το ενσωματωμένο app του Spotify στο A6.
Στο connect ΌΛΑ καλά!

Last edited:
Σήμερα ακούσαμε με το Vlad στο καλό του σύστημα Tidal και Spotify.
Το Tidal έπαιζε σαφώς πιο δυνατά από το Spotify με γενικά καλύτερο ήχο σχεδόν παντού εκτός απο τα μπάσα,όπου μου άρεσε πιο πολύ το Spotify.
Ο Βλαδίμηρος δεν συμφωνούσε ,θεωρώντας τα πλουσιότερα μπάσα του Spotify "λάσπη".
Έτσι λοιπόν, για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι ακούμε με τα δικά μας αυτιά και μόνο.
Και φυσικά την μεγαλύτερη σημασία για μένα, παίζει της ποιο κομμάτι κάνεις της συγκρίσεις.
Ακούσαμε κομμάτια που τα ATC παίζανε σαν τενεκέδες και κομμάτια που σου έφευγε το τσερβελο.
Προσπαθώ να θυμηθώ κάποιο τρακ με το οποίο τα ATC παίξανε σαν τενεκέδες και δεν μπορώ...
Αν θυμάσαι πες μου να το ξανακούσω..

Ακόμα και με mp3 υλικό από τον σκληρό, "τενεκεδένιο" ήχο δεν άκουσα.. ήχο με ψηφιακό "αποτύπωμα" ναι.. τενεκές όμως ;;;;

Αυτήν την μανία να γίνονται συγκρίσεις με την "ξενερωτη" και "τα τραίνα που φύγαν αγάπες μας πήρανε " ποτέ μου δεν την καταλαβα.
Από Hugh Masakela δεν ακούσαμε ούτε νότα !! :LOL:

Ακουσαμε bent και dcd και χορτάσαμε ήχο.
Φυσικά το Spotify είναι άπιαστο στο υλικό και την εύρεση του και απολύτως αποδεκτό στον ήχο του.....ότι πρέπει για μενα που δεν ψάχνω γωνιά στο δεκαρικο 😀
Σαφώς και είναι αποδεκτό ! και το YouTube σε μερικές εγγραφές αποδεκτό είναι.

Παρεμπιπτόντως, υπαρχει καμια οικογένεια που να θέλει να υιοθετήσει ενα ξέμπαρκο? Πήρα στην κόρη τα bose quietcomfort και ήρθε η ωρα και για το Spotify. Ας στείλει πμ

Σπυρε στο δικό μου δεν έφτιαξε τίποτα.
Όπως έπαιζε, παίζει.
Εξακολουθεί να μην γράφει το μοντέλο και το lossless και όταν πατάω πάνω στο τραγούδι που παίζει ,η οθόνη δείχνει το εξώφυλλο και τίποτα άλλο.
Σιγά σιγά ....μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους 😁

Όλα αυτά από το ενσωματωμένο app του Spotify στο A6.
Στο connect ΌΛΑ καλά!
Μιχαλιο, από την στιγμή που έφτιαξε το Κονέκτ δεν έχει νόημα το αππ του εβερσολο

• Like
Reactions: mdvq
Το τραίνο "τσουφ-τσουφ" το θυμάμαι, το έχεις ξαναπεί!
Η "ξενέρωτη" ποιά είναι; 🤔

Προσπαθώ να θυμηθώ κάποιο τρακ με το οποίο τα ATC παίξανε σαν τενεκέδες και δεν μπορώ...
Αν θυμάσαι πες μου να το ξανακούσω..
Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα αντιδρούσες με αυτόν το τρόπο, γι'αυτό έγραψα αυτή την λέξη.

Απλά το καθ' υπερβολή δεν φαίνεται να αγγίζει τους κατόχους των ATC.🤪😄
Φυσικά παρελειψες τεχνηέντως το "μας έφυγε το τσερβελο".
Και ναι.....έτσι είναι και έτσι ήταν πάντα τα πράγματα.
Τα κορυφαίας ποιότητας ηχεία, παίζουν ότι τους ταΐζεις.
Άκου λοιπόν ξανά το cyclone των bend ή το yalunga από τους dcd και ένα από τα πρώτα από τις Τρύπες ή τους Ramones πχ και έλα πες μου τα χαμπερια.
Ρώτα την Σία αν είχε ακούσει πολλές φορές τα ATC να κελαϊδανε έτσι στα συγκεκριμένα κομμάτια.

Αυτό για το MP3 δεν το ανέφερα για να μην έχουμε στεναχώριες....χαλιά ήταν το MP3... μακρυά από μας 😁

Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα αντιδρούσες με αυτόν το τρόπο, γι'αυτό έγραψα αυτή την λέξη.
Και που "αποσκοπείς" με την αντίδρασή μου ;;
Πλακίτσα δημοσίως ή κάτι άλλο ;;

Απλά το καθ' υπερβολή δεν φαίνεται να αγγίζει τους κατόχους των ATC.🤪😄
;;;;;;

Φυσικά παρελειψες τεχνηέντως το "μας έφυγε το τσερβελο".
Καθόλου τεχνηέντως ! Εσκεμμένα το παρέλειψα γιατί μετά το "τενεκέδες" (που εσύ άκουσες ενώ εγώ όχι), το "τσερβέλο" δεν μου λέει τίποτα...

Και ναι.....έτσι είναι και έτσι ήταν πάντα τα πράγματα.
Πως ;;;

Τα κορυφαίας ποιότητας ηχεία, παίζουν ότι τους ταΐζεις.
Ισχύει !
Πότε τα τάισες "τενεκεδένια" τροφή ;;
Εγώ που ήμουν ;;;

Άκου λοιπόν ξανά το cyclone των bend ή το yalunga από τους dcd
Που είναι αυτά ;;
Στο Tidal και στο spoti , δεν....

και ένα από τα πρώτα από τις Τρύπες ή τους Ramones πχ και έλα πες μου τα χαμπερια.
Λες να μην έχω Τρύπες ή Ramones ;;;;
Και τι χαμπέρια να σου πω ;;;
Θα "ανακαλύψω" τώρα τα ηχεία μου και μάλιστα μετά από την δική σου "συνδρομή" ;;; ...δεν είμαστε καλά....

Ρώτα την Σία αν είχε ακούσει πολλές φορές τα ATC να κελαϊδανε έτσι στα συγκεκριμένα κομμάτια.
Δεν ξέρω τι θες να πεις με αυτό.... πραγματικά....
(Λες και είμαστε μλκες τόσα χρόνια και δεν ξέρουμε να ακούσουμε τα ATC ή οποιαδήποτε άλλα ηχεία....)

Αυτό για το MP3 δεν το ανέφερα για να μην έχουμε στεναχώριες....χαλιά ήταν το MP3... μακρυά από μας 😁
Τι στεναχώριες να έχουμε ;;
Αν δεν σου άρεσε το mp3 (από τον δικό σου σκληρό δίσκο) γιατί δεν το είπες "επιτόπου" παρά συμφώνησες μαζί μου ότι και αυτό δεν το λες "για πέταμα" ;;;