Spotify Lossless - Εντυπώσεις και συγκρίσεις

Αυτό είναι και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για μηχανήματα που ενσωματώνουν streamer ή όχι. Στην οποία υπάρχουν πτυχές που οι περισσότεροι δεν λαμβάνουν υπ' όψη. Αλλά ας την αφήσουμε για άλλο νήμα.
Αυτοί δεν είχαν άϋλα, τώρα τα ανακαλύπτουν! 😂

Σπυρε στο δικό μου δεν έφτιαξε τίποτα.
Όπως έπαιζε, παίζει.
Εξακολουθεί να μην γράφει το μοντέλο και το lossless και όταν πατάω πάνω στο τραγούδι που παίζει ,η οθόνη δείχνει το εξώφυλλο και τίποτα άλλο.
Σιγά σιγά ....μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους 😁

Όλα αυτά από το ενσωματωμένο app του Spotify στο A6.
Στο connect ΌΛΑ καλά!

Last edited:
Σπυρε στο δικό μου δεν έφτιαξε τίποτα.
Όπως έπαιζε, παίζει.
Εξακολουθεί να μην γράφει το μοντέλο και το lossless και όταν πατάω πάνω στο τραγούδι που παίζει ,η οθόνη δείχνει το εξώφυλλο και τίποτα άλλο.
Σιγά σιγά ....μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους 😁

Όλα αυτά από το ενσωματωμένο app του Spotify στο A6.
Στο connect ΌΛΑ καλά!
Μιχαλιο, από την στιγμή που έφτιαξε το Κονέκτ δεν έχει νόημα το αππ του εβερσολο

• Like
Reactions: mdvq
Μιχαλιο, από την στιγμή που έφτιαξε το Κονέκτ δεν έχει νόημα το αππ του εβερσολο
Καλημέρα φίλοι και καλά Χριστούγεννα 🎆
Έφτιαξε όμως Σπυρετο μου??
Σήμερα που έβαλα να παίξει το connect για να έχω μουσικουλα στο σπίτι , ένεκα μάζωξης,τα έχει κάνει μαντάρα.
Εμφάνισε πάλι το rg3655 και ένα άλλο,μου εμφανίζει δύο φορές το A6 που το ένα παίζει ενώ το άλλο όχι.
Βρηκα αυτό που παίζει και ακουγόταν πολύ χαμηλά,πάτησα το rg 3655 και ο ήχος ζωντάνεψε.
Σταμάτησε μετά από λίγο και όταν πήγα να το ξαναβάλω το ..... εξαφάνισε 😵‍💫
Του έκανα κάνα δυο restart... τίποτα
Το άφησα εκεί που έχει ήχο και ησύχασα .
Έχουν δουλειά να κάνουν τα τυπακια.
Και φυσικά εξακολουθεί να παίζει ψοφια.
Μετα από κάνα μπουκάλι κρασί όλα καλά θα ακούγονται 🍻

• Like
Reactions: vlad66
Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπασχοντες 🍻
Ποιος καλός άνθρωπος μπορεί να με βοηθήσει στο εξής:
Θέλω να γράψω ένα μύνημα στο φόρουμ του Eversolo,αλλά επειδή τα Αγγλικά μου είναι φτωχά διστάζω.
Αν γράψω εδώ το κείμενο που θέλω να τους στείλω, μπορεί κάποιος να το μεταφράσει και να το κάνω copy paste?
Η ιστορία έχει ως εξής.
Όταν φτιάξανε το connect στο Spotify ,τον πρώτο καιρό εμφάνιζε το Α6 ,σαν rk3566.
Όταν λοιπόν πατούσες τα μεγαφωνακια, σου εμφανίζε αυτή την συσκευή και συνδέσουν στο connect σε λειτουργία lossless.
Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε και το κανονικό λογότυπο του Α6 σαν συσκευή DMP A6 και συνδέσουν με αυτόν τον τρόπο.
Σε τηλέφωνο με το φίλο μου τον Vlad ,για να τον ενημερώσω ότι επιτέλους το έφτιαξαν,
διαπίστωσε ότι του έβγαζε και το παλιό rk3566 και το dmΑ6.
Το έβαλε να παίξει σαν rk3566 και μετά το συνέδεσε σαν dmpA6.
Έκπληκτος μου είπε ότι στην λειτουργία DMPA6 ,ο ήχος ψόφησε!!!
Όταν πήγε να το γυρίσει στο rk3566 το iPhone είχε εξαφανίσει την συσκευή rk3566.
Στο δικό μου τηλέφωνο δεν είχε εμφανιστεί το rk3566 ,από τότε που εμφανίστηκε το dmpA6 και δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αυτά που μου έλεγε ο Βλαδίμηρος.
Χθες που άνοιξα το Eversolo για να βάλω λίγη μουσικουλα στο σπίτι μιας και είχα κόσμο, διαπίστωσα ότι μου ξαναεμφανίστηκε το rk 3566 μαζί με 2 φορές το dmpA6 και μια άλλη συσκευή με όνομα πχ2436743.
Έχοντας κατά νου αυτό που μου είχε πει ο Βλαδίμηρος, πάτησα το rk3566 και έπαιξε κανονικά μια χαρά και lossless.
Η περιέργεια , λέει, σκοτώνει την γάτα....ε, εμένα μου σκότωσε τον ήχο.😸
Αλλάζοντας σε λειτουργία dmpA6 ο ήχος ψοφησε και όταν πήγα να το γυρίσω στο rk3566 ,το είχε εξαφανίσει και στο android κινητό.
Οι υπόλοιπες συσκευές που εμφάνιζε (δηλ.ξανα το dmpA6 και αυτή με τα νούμερα) δεν έβγαζαν καθόλου ήχο.
Η ερώτηση που θέλω να τους κάνω αφορά,στο αν έχουν υπόψην ότι η λειτουργία rk 3566 έχει σαφώς ανώτερο ήχο και για πιο λόγο την κατάργησαν.
Και αν θα προσπαθήσουν επιτέλους να δώσουν σωστό ήχο στο connect.
Υπόψην ότι ήταν παίζει το Spotify από το ενσωματωμένο app ,o ήχος είναι ίδιος με του connect στην λειτουργία dmpA6.
Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά κρίμα είναι να μην τους ξυπνήσουμε!!!

Last edited:
Θέλω να γράψω ένα μύνημα στο φόρουμ του Eversolo,αλλά επειδή τα Αγγλικά μου είναι φτωχά διστάζω.
Αν γράψω εδώ το κείμενο που θέλω να τους στείλω, μπορεί κάποιος να το μεταφράσει και να το κάνω copy paste?
Η ιστορία έχει ως εξής.
Όταν φτιάξανε το connect στο Spotify ,τον πρώτο καιρό εμφάνιζε το Α6 ,σαν rk3566.
Όταν λοιπόν πατούσες τα μεγαφωνακια, σου εμφανίζε αυτή την συσκευή και συνδέσουν στο connect σε λειτουργία lossless.
Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε και το κανονικό λογότυπο του Α6 σαν συσκευή DMP A6 και συνδέσουν με αυτόν τον τρόπο.
Σε τηλέφωνο με το φίλο μου τον Vlad ,για να τον ενημερώσω ότι επιτέλους το έφτιαξαν,
Όταν πήγε να το γυρίσει στο rk3566 το iPhone είχε εξαφανίσει την συσκευή rk3566.
Στο δικό μου τηλέφωνο δεν είχε εμφανιστεί το rk3566 ,από τότε που εμφανίστηκε το dmpA6 και δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αυτά που μου έλεγε ο Βλαδίμηρος.
Χθες που άνοιξα το Eversolo για να βάλω λίγη μουσικουλα στο σπίτι μιας και είχα κόσμο, διαπίστωσα ότι μου ξαναεμφανίστηκε το rk 3566 μαζί με 2 φορές το dmpA6 και μια άλλη συσκευή με όνομα πχ2436743.
Έχοντας κατά νου αυτό που μου είχε πει ο Βλαδίμηρος, πάτησα το rk3566 και έπαιξε κανονικά μια χαρά και lossless.
Αλλάζοντας σε λειτουργία dmpA6 ο ήχος ψοφησε και όταν πήγα να το γυρίσω στο rk3566 ,το είχε εξαφανίσει και στο android κινητό.
Οι υπόλοιπες συσκευές που εμφάνιζε (δηλ.ξανα το dmpA6 και αυτή με τα νούμερα) δεν έβγαζαν καθόλου ήχο.
Η ερώτηση που θέλω να τους κάνω αφορά,στο αν έχουν υπόψην ότι η λειτουργία rk 3566 έχει σαφώς ανώτερο ήχο και για πιο λόγο την κατάργησαν.
Υπόψην ότι ήταν παίζει το Spotify από το ενσωματωμένο app ,o ήχος είναι ίδιος με του connect στην λειτουργία dmpA6.
Πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, θα σου προτείνω να κάνεις μία καθαρή επανεκκίνηση και στις δύο συσκευές, έτσι που να εξαφανιστούν κατάλοιπα από προσωρινές μνήμες.
Για το Eversolo A6 δεν μπορώ να βοηθήσω, πρέπει να δεις το manual. Αν κάνεις αναζήτηση ψάξε για Reinitialization, ή κάτι παρόμοιο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις Log in από την αρχή με Username και Password.

Για το Android προτείνω πλήρη διαγραφή και επανεγκατάσταση. Ως εξής:
Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Spotify > Χώρος αποθήκευσης.
-Διαγραφή Cache
-Διαγραφή Δεδομένων.
-Απεγκατάσταση Εφαρμογής.
-Εγκατάσταση Spotify από την αρχή.

Ο σκοπός είναι να τρέχει το πιο πρόσφατο Software και στις δύο μεριές.
Επίσης να δεις αν στο Eversolo A6 είναι εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο Firmware.

Η ιστορία έχει ως εξής.

Για το κείμενο προς μετάφραση ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το ελληνικό κομμάτι πρώτα. Απλά και καθαρά για να καταλαβαίνουν εκείνοι που δεν μας ξέρουν.
Έπειτα θα δούμε τι θα κάνουμε με τη μετάφραση.

Θα κάνουμε 2 στήλες. Μία με το αρχικό αριστερά (προς μετάφραση) και μία με διορθωμένο (δεξιά). Αλλά χρειάζονται μερικές διευκρινήσεις.
Στο κείμενο στην αριστερή στήλη βάζω μέσα σε αγκύλες ([ ]) διευκρινιστικά ερωτήματα, τα οποία θα ήθελα να απαντήσεις για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Αφήνω επίτηδες ημιτελή τη δεξιά στήλη για να τη φτιάξουμε αργότερα, μετά τις διευκρινήσεις.

[Στο δικό σου κινητό Android εμφανιζόταν και τα δύο λογότυπα, ή μόνο το ένα?

[Ο Βλαδίμηρος όμως έχει iPhone, σωστά?]

[Τώρα τι ακριβώς εμφανίζει το κινητό σου?]
......................
Είμαι κατοχος του Eversolo A6.
Όταν το Spotify έγινε Lossless και έφτιαξαν τη λειτουργία Connect στο app του Spotify, στην αρχή το Eversolo A6 εμφανιζόταν στην εφαρμογή ως rk3566.

Πατώντας λοιπόν στην εφαρμογή του κινητού (Android) το εικονίδιο με το μεγαφωνάκι μετάδοσης (casting), εμφανιζόταν αυτή η συσκευή και συνδεόταν στο connect με το Eversolo A6 σε λειτουργία Lossless.

...........................

Μ

Και στο δικό μου android και στο iPhone του Βλαδίμηρου εμφανίζονταν και τα δύο λογότυπα στην αρχη.
Προτιμούσαμε το. Rk3566 γιατί σε αυτό έδειχνε ότι έπαιζε lossless.
Πρωτα το παρατήρησε ο Βλαδίμηρος ,που ακούει πολύ πολύ συχνά από μένα , ότι το rk3655 ακουγόταν καλύτερο.
Ξαφνικά του το εξαφάνισε και μάλιστα ήταν εξοργισμένος με την apple 🍎.
Όταν το άνοιξα μετά μερικές μέρες και μετά από ενημέρωση του Σπύρου ότι το φτιάξανε επιτέλους,μου έβγαζε μόνο το dmpA6.
Χθες ξαφνικά μου ξαναεμφανίστηκε και το rk3566 .
Το ένα να παίξει από εκεί και μετά από το dmpA6.
Μόλις έπαιξε το dmpA6 ο ήχος ψόφησε και όταν πήγα να το ξαναγυρίσω στο rk3566 το είχε εξαφανίσει.
Οπότε δεν έφταιγε το apple ούτε το android.
Κάποια μακακια πρέπει να έχει κάνει η Eversolo και δεν παίζει σωστά το Spotify.
Θα το ποσταρω και στο νήμα του Eversolo,μπας και έχουν κανένα νέο!

• Like
Reactions: vlad66
Οπότε δεν έφταιγε το apple ούτε το android.
Κάποια μακακια πρέπει να έχει κάνει η Eversolo και δεν παίζει σωστά το Spotify.
Θα το ποσταρω και στο νήμα του Eversolo,μπας και έχουν κανένα νέο!
Έκανες επανεγκατάσταση και reinitalization, όπως σου πρότεινα πιο πάνω;
Δηλαδή, θέλουμε software φρέσκο, σαν να μην υπήρξε προηγούμενο. Κι' εκεί θα δούμε πως συμπεριφέρεται.

Στο Eversolo έκανες τουλάχιστον τα βασικά;
Δηλαδή εκεί που είναι το βγάζεις από την πρίζα. Περιμένεις ένα-δύο λεπτά, ξαναβάζεις το ρεύμα και το ανοίγεις ξανά. Αν δεν περπατήσουν αυτές οι λύσεις, βεβαίως θα απευθυνθούμε στο Support και στα φόρουμ της Eversolo και της Spotify και θα βοηθήσουμε.