Σταματαει ο Πετριδης

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,208
Αλιμος
Στο τελος του μηνα σταματαει. Ειναι με συμβαση και ο Γιαννης και ο Κωστας και η ΕΡΤ διωχνει οσους ειναι με συμβαση. 35 χρονια εκπομπης, με συμβαση.

Ας μην πω περισσοτερα γιατι ειμαι στεναχωρημενος και μπορει να πω μαλακιες.

A ρε Πετρίδη, πόσο σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια... θα μου λείψεις!

Μπήκα στα γρήγορα και άκουσα 5 λεπτά.
Σαν να μην πέρασε μιά μέρα από το 90 που άκουσα τελευταία φορά.

Και Παρασκευή σήμερα, το μόνο κομμάτι που άκουσα ...ενδιαφέρον.

Κι εγω απο το 90κατι και μετα εχω να τον παρακολουθω τακτικα.

Μαθαμε μαζι του ομως κυριολεκτικα.

το ελληνικο μουσικο ραδιοφωνο δεν εχει αλλον

δεν το πιστευω οτι μπορει να κανουν και αυτο !!!

.

αν επιβεβαιωθεί ντροπή τους

προσωπικα θα τους ταράξω στα τηλεφωνα διαμαρτυρίας, έλεος!

Last edited by a moderator:
Παρότι προδίδομαι, εγώ τον άκουγα κυρίως τη δεκαετία του 80, 4 με 5 το απόγευμα.....

Πάντως είναι λυπηρό ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο Ελληνικό ραδιόφωνο και τη μουσική να μην σταματάει μόνος του αλλά να τον σταματούν.....

Απάντηση: Re: Σταματαει ο Πετριδης

Η διοίκηση της ΕΡΤ, θα δώσει βαρύτητα στην ειδική εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι απασχοληθέντες με σύμβαση έργου στην εταιρία.

...και με τετοια κριτηρια διωχνουν τον Πετριδη και τον Ζουγρη? Και θα κρατησουν το ζωον την Μπιλιω????????????????????

Η Μπηλιω ειναι με συμβαση ή ειναι μονιμη ?

Καποιοι απο αυτους ειναι μονιμο προσωπικο και δυστηχως δεν αγγιζονται.....

Απάντηση: Re: Σταματαει ο Πετριδης

Η Μπηλιω ειναι με συμβαση ή ειναι μονιμη ?

Δεν ξερω και δε με νοιαζει. Να πανε να ρωτησουν τον Μανο Χατζιδακη για ποιο λογο και υπο ποιες συνθηκες εδωσε εκπομπη στο Γιαννη. Να δουμε και με ποια κριτηρια εχουν προσληφθει ολοι αυτοι που πληρωνουμε αδρα ολα αυτα τα χρονια.

Ειναι μεγαλη ντροπη, και συγνωμη αλλα ποσως με ενδιαφεροθν οι υπολοιποι συμβασιουχοι της ΕΡΤ που σε γενικες γραμμες αμειβονται πολυ περισσοτερο απο τους αλλους συμβασιουχους. Ας τον κανουν μονιμο. Ας βρουν κατι αλλο.