Υποθέτω καλύτερη επεξεργασία και περισσότερους συνδυασμούς λόγω μεγαλύτερου εύρους και ας δείχνει μόνο τα 10 από αυτά
Εγώ θα ήθελα να μάθω τη γνώμη του Γιώργου για το frame interpolation της VT20...
Ήρθε και αυτός στο συγκριτικό; Δεν τον είδα...
Για το IFC της πανασόνικ δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν θα έλεγα ότι με ενόχλησε κάποιο από τα 2 IFC. Σε κανένα δεν παρατήρησα ενοχλητικά artifacts. Περισσότερο με ενοχλούσε η κούρο, που δεν τα είχε...
Σε τηλεοπτικό βέβαια μόλις είδα την VT είπα ότι έπρεπε να είχα αγοράσει την S20...
Ξέρω γω, καλό μου φάνηκε και αυτό. :a0210:
Εσένα έαν σου έδινα Ferrari θα μου έλεγες ότι είναι κόκκινη, τρέχει πολύ, δεν παρκάρει εύκολα και είναι κοντή.
Αναρωτιέμαι θα υπάρξει ποτέ τηλεόραση να σε καλύπτει?
Εσένα έαν σου έδινα Ferrari θα μου έλεγες ότι είναι κόκκινη, τρέχει πολύ, δεν παρκάρει εύκολα και είναι κοντή.
Αναρωτιέμαι θα υπάρξει ποτέ τηλεόραση να σε καλύπτει?
Ο μόνος τρόπος για να καλυφθεί ο Petasis είναι να μαζευτούμε όλοι στο forum από 10Ε και να του πάρουμε μια 105 ιντσών Bang&Olufsen.....![]()
Ο μόνος τρόπος για να καλυφθεί ο Petasis είναι να μαζευτούμε όλοι στο forum από 10Ε και να του πάρουμε μια 105 ιντσών Bang&Olufsen.....![]()
Ή "κάρτα απεριορίστων προβολών" στα village cinemas.![]()
Mε πάνελ Panasonic 9ης γενιάς (μαύρο ~0,1nits), πολύ χλωμό το βλέπω...![]()
Πλάκα κάνεις...
Τελευταία φορά που πήγα στα village είχε τον 3ο άρχοντα και ο λόγος που δεν έφυγα ήταν γιατί με κράτησαν οι υπόλοιποι... Και μετά την άθλια εκείνη προβολή, προσπαθούσαν να με πείσουν πόσο χειρότερη ταινία ήταν από το 1ο και 2ο μέρος... Άστα...![]()
Εγώ ξαναπήγα, αλλά όχι σε εκβιομηχανισμένο σινεμά. Μικρό, μιας αίθουσας, και πολύ καλύτερο. Με χρώματα και ήχο...
Εγώ ξαναπήγα, αλλά όχι σε εκβιομηχανισμένο σινεμά. Μικρό, μιας αίθουσας, και πολύ καλύτερο. Με χρώματα και ήχο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.