Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
Μπορείς να γράψεις αναλυτικά πόσα και ποια πράγματα δεν σου άρεσαν σε σχέση με την κλασική τριλογία μπας και βγάλουμε καμμια άκρη?
Με αέρίνες μεγαλοπρεπεις πατάτες δεν χορταίνω ...
τα'χω γραψει ηδη,αλλα να στα ξαναπω.
Η ταινια δεν ειχε ιστορια,καν.
Ποια ηταν η ιστορια,να βρουν τον χαρτη που οδηγει στον Λουκ;
Κρυφτηκε να μην τον βρουν,αλλα αφησε χαρτη,ειμαστε σοβαροι;
Σε μη χαρτογραφημενη περιοχη του γαλαξια,ξαναειμαστε σοβαροι;
Ποιο ηταν το σεναριο;
Τι το καινουριο ειχε,που δεν ειχαμε ξαναδει;
Που ηταν οι καινουριοι κοσμοι που θα μας αφηναν με το στομα ανοιχτο,οπως εγινε με το Αβαταρ;
Που ειναι τα σκηνικα μεσα στο σκαφος των κακων;
Ενα προχειρο στησιμο σκηνικων στο ποδι(δε μ'ενδιαφερει τι λενε για το κοστος και τις μπουρδες τους).
Εγω περιμενω ενα φουτουριστικο σκαφος,τιγκα στη τεχνολογια με συστηματα ασφαλειας κι αυτοματισμους περα απ'τη σημερινη γηινη τεχνολογια.
Μιλαμε για ενα σκαφος κολοσσο,σ'ενα συμπαν υπερτεχνολογιας κι οχι το υποβρυχιο Παπανικολης που μπαινει και βγαινει οποιος θελει μ'ανεση.
Φυλακισμενος εχθρος πιλοτος που τον φυγαδευει για πλακα ενας καθαριστης τουαλετων!
Γιατι ξεφυγε το σκαφος με τους δυο,αφου θα μπορουσαν απλα να το αιχμαλωτισουν,ακινητοποιωντας το,οπως γινεται με το αλλο σκαφος αργοτερα;
Σου αρεσε η μουρη του κακου,πως το λεγαν,αυτου που μοιαζει με τον Διαμαντιδη;
Ειναι δυνατον αυτη η μουρη να ειναι γιος του Σολο;
Να σχολιασω τη μαχη στο δασος;
Ημαρτον,μιλαμε για εναν Τζενται εναντιον δυο ασχετων,ελεος,επρεπε να τους ειχε καθαρισει επι τη εμφανισει τους.
Το ολο στορυ εδειχνε να ειναι γραμμενο στο γονατο,φωναζε απ'το πρωτο λεπτο.
Κι ολα αυτα στα γρηγορα,αν το ψαξουμε,δε θα μας φτασει ουτε η χωρητικοτητα του σερβερ.
Αν ρε παιδια αντι θα εκθειαζετε οτι μας σερβιρουν,κραζατε,θα μας σεβονταν περισσοτερο ως θεατες και θα εφτιαχναν καλυτερες ταινιες.
Λακη, αν βρήκες το episode 7 "μεγαλοπρεπή πατάτα", προφανώς αντίστοιχες πατάτες (ίσως όχι τόσο μεγαλοπρεπείς) θα θεωρείς και τα τρία παλιά όποτε τι συζητάμε. Γιατί αν θες να κράξεις και στα παλιά θα βρεις πολύ υλικό.
Πάντως στο rotten tomatoes έχει βαθμολογία 94%, όποτε δεν μπορεί, κάτι καλό θα προσφέρει η ταινία...
αν δεν μου αρεσαν τα τρια προηγουμενα ρε Τακη,δε θα πηγαινα στο σινεμα.
Θα περιμενα να κυκλοφορησει,να το δω σπιτι μου και να κοιμηθω με την ησυχια μου.
Το οτι δε γραφω στα νηματα,δε σημαινει οτι δεν ειμαι φαν.
Ακριβως γι αυτο το λογο ξενερωσα,επειδη ειμαι φαν και περιμενα πως και πως τοσα χρονια για να βγει ενα καινουριο επεισοδιο.
Οχι αυτο το εκτρωμα.