ναι στα UPS ( αλλα μονο στα online )
Απο τα πιό σωστά πράγματα που έχω ακούσει τελευταία σχετικά με ρεύμα..
Και πάλι δεν είναι όλα τα Online καλά..
παιδια σε σπιτι που εχει τριφασικο ρευμα απο τη ΔΕΗ πρεπει να μπει και τριφασικος σταθεροποιητης η αρκει ενας μονοφασικος?
ποσα VA πρεπει να παρω για εναν onkyo609,μια vt30,ενα panasonic 310 brplayer και καναδυο ακομα μικροσυσκευες? γυρω στα 3000 ειμαι καλα?
power conditioner τι ειναι?
Και εγώ. Το θεωρώ απόλυτα λογικό να δώσεις 1000 ευρώ, για να προστατεύεις μια τηλεόραση των 1600 ευρώ.
...
ναι στα conditioner
οχι σταθεροποιητες
οχι ups back up η line interactive ....
αν διαβασες το νημα δεν χρειαζεται καμμια αλλη πληροφορια οτι χρειαζεσαι υπαρχει εδω .....
Εχω φαει περισσοτερο απο το μισο νημα να εξηγω οτι οι σταθεροποιητες τασης κλασσικης τοπολογιας με μετασχηματιστες , ρελεδες , και αναλογικους συγκριτες δεν εχουν να προσφερουν απολυτως τιποτα σε ασφαλεια σε μια συσκευη που εχει την δυνατοτητα να προσαρμοστει σε τασεις απο 100 -250 βολτ και εσυ ρωτας για την ψευδοενδειξη που παρεχουν οι σταθεροποιητες αυτοι ?
Δεν εχεις τιποτα να κανεις .... το μονο που εξυπηρετει ενας τετοιος σταθεροποιητης ειναι τον ψυχισμο σου που πιστευει οτι επειδη δαπανησε καποια χρηματα στην ασφαλεια τοτε τα μηχανηματα θα ειναι ασφαλη ...
Αρκει να διαβασεις τα ταμπελακια απο τις συσκευες σου και θα καταλαβεις οτι η διακυμανση της τασης τους ειναι παγερα αδιαφορη ....
-Δεν με αφηνε το συστημα να κανω edit-
Υ.Γ2 Δινω επισης βαρυτητα σε φυσικο μεγεθος και διακριτικοτητα, θα προτιμουσα εαν γινετε να ειναι ενσωματομενο σε πολυμπριζο π.χ κατι τετοιο η εαν δεν ειναι εφικτο καποιο σαν αυτο (116x214x141 mm).
Εχω το εξεις προβλημα και ελπιζω να με διαφωτισετε...
Ανα τακτα χρονικα διαστηματα σβηνουν 2 "dreambox"(αποκωδικοποιητες,καινουργιοι,την ιδια συμπεριφορα ειχε και το ματζαφλαρακι της nova) που βρισκοντε στον ιδιο χωρο αλλα σε διαφορετικες μπριζες.Οπως επισης προσφατα(αλλα οχι ταυτοχρονα) καηκαν 2 τηλεορασεις στις ιδιες παροχες ρευματος.
Οποτε για την δικη μου περιπτωση τι προτεινετε?
Aισθηση μου ειναι το προβλημα προερχετε απο υποταση...
Υ.Γ Οποτε μαλλων χρειαζομαι 2 μηχανηματακια (υποθετω 1000Va θα με καλυψουν,ενα σε καθε digibox+Plasma 50αρα) για να λυσουν το προβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.