Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
επομενως θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειμαστε ενα φορουμ που χαρακτηριζετε απο ενα ανεβασμενο ποιοτικο επιπεδο ενεργων μελων που εχουμε αποδεχτει και σεβαστει τους κανονες..ασχετα αν μερικες φορες μπορει καποιοι να διαφωνουν και δεν εχει γινει καταχρηση της υστατης τιμωριας..:SFGSFGSF:

Αυτη η πληροφορια απο που ειναι διαθεσιμη?

Από τις εβδομάδες που είναι ανοικτό το φόρουμ. Για να ξεδώσουμε, μπανάρουμε έναν την εβδομάδα.

Μα είναι ερώτηση τώρα αυτή που να αξιώνει σοβαρή απάντηση? Πόσα μπαν έχουν επιβληθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του φόρουμ... Τι είναι, εγκληματολογικού τύπου στατιστική? Παρακαλώ κάποια σοβαρότητα.

Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Από τις εβδομάδες που είναι ανοικτό το φόρουμ. Για να ξεδώσουμε, μπανάρουμε έναν την εβδομάδα.

Μα είναι ερώτηση τώρα αυτή που να αξιώνει σοβαρή απάντηση? Πόσα μπαν έχουν επιβληθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του φόρουμ... Τι είναι, εγκληματολογικού τύπου στατιστική? Παρακαλώ κάποια σοβαρότητα.

Εξαρταται τον αριθμο...

Αν με θεωρεις μη σοβαρο, παρακαλω να μου το πεις ευθεως...

Τα ενεργα μελη που κρατανε το φορουμ και γραφουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σχεδον, ειναι μετρημενα, και.... συγκεκριμενα. Αν μαλιστα ληφθουν υπ'οψιν και καποιοι αλλοι παραμετροι που δεν επιθυμω να αναφερω, τοτε ισως αξιζει να δουμε αυτη τη στατιστικη.

Η ειρωνεια να λειπει παρακαλω και εγω...Καποιοι δεν ηξεραν καν αυτο το φορουμ οταν καποιοι αλλοι του δινανε ζωη...

Re: Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Αν με θεωρεις μη σοβαρο, παρακαλω να μου το πεις ευθεως...

Την ερώτηση περί που αριθμού, ναι την θεωρώ μη σοβαρή. Παρακαλώ να μην γίνονται λογικά άλματα και δημιουργικές ερμηνείες των γραφομένων.

Παντως λογικο αλμα (επι κοντω κι'ολας) εκανε και ο ιθύνων νους του banaρισματος του Browser. Στο thread με την ερωτηση για τα links δεν υπηρξε , κατα την αποψη μου, κατι που να το δικαιολογει. Αντιθετα θεωρω οτι η απορια του ηταν ευλογη.

Και για να πω την αποψη μου σε ενα forum οπως αυτο που κρατιεται μακρυα απο συμφεροντα, δε μπορει ο διαχειριστης των "τηλεορασεων" να πουλαει τηλεορασεις (οπως Δε συμβαινει), ο διαχειριστης της hi end να πουλαει hi end μηχανακια (οπως δε συμβαινει) και ο διαχειριστης στα dvd να πουλαει - νοικιαζει dvd (οπως συμβαινει). Ξεκαθαρα.

Με την σειρα μου θα ηθελα να ζητησω μιας και δεν εχω ιδια αποψη περι του τι εγινε , μια τοποθετηση για τους λογους που μπαναριστηκε ο Browser.
Ποιον κανονισμο απο αυτους που ολοι μας εχουμε αποδεχθει παραβιασε.
Επισης- αν και δεν εχω δικαιωμα σαν μη μελος -την συζητηση που προηγηθηκε σε pm φυσικα.

Παντως λογικο αλμα (επι κοντω κι'ολας) εκανε και ο ιθύνων νους του banaρισματος του Browser. Στο thread με την ερωτηση για τα links δεν υπηρξε , κατα την αποψη μου, κατι που να το δικαιολογει. Αντιθετα θεωρω οτι η απορια του ηταν ευλογη.

Το πρόβλημα είναι ότι, κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάστηκε, η πρόθεση δεν ήταν να συζητηθεί το θέμα, αλλά να κρεμαστεί ο διαχειριστής. Αν κάποιος έχει κατά νου το καλό του avclub, υπάρχουν ευγενικότεροι και αποτελεσματικότεροι τρόποι να το εκφράσει.

PanMan said:
Και για να πω την αποψη μου σε ενα forum οπως αυτο που κρατιεται μακρυα απο συμφεροντα, δε μπορει ο διαχειριστης των "τηλεορασεων" να πουλαει τηλεορασεις (οπως Δε συμβαινει), ο διαχειριστης της hi end να πουλαει hi end μηχανακια (οπως δε συμβαινει) και ο διαχειριστης στα dvd να πουλαει - νοικιαζει dvd (οπως συμβαινει). Ξεκαθαρα.

Υπάρχει όμως μια ουσιώδης διαφορά εδώ. Στις τηλεοράσεις και τη hi end μιλάμε για μηχανήματα που έχει ο ένας και όχι ο άλλος και με τριψήφιες διαφορές τιμών. Στα DVD μιλάμε κατά κύριο λόγο για τις ταινίες και τα transfer. Ελάχιστη η συζήτηση για καταστήματα, κάτι ενετελώς φυσικό, αφού όλοι έχουν σε γενικές γραμμές τα πάντα και σε αντίστοιχες τιμές. Για να γίνει κουβέντα για μαγαζί, πρέπει να μιλάμε για μια εξαιρετικά καλή ή κακή εξαίρεση.

ΜΟΝΟ ο διαχειριστης στην cafe μπορει να εχει καφετερια.:D

Στατιστικά, κάθε Γλυφαδιώτης έχει μια καφετέρια! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Υπάρχει όμως μια ουσιώδης διαφορά εδώ. Στις τηλεοράσεις και τη hi end μιλάμε για μηχανήματα που έχει ο ένας και όχι ο άλλος και με τριψήφιες διαφορές τιμών. Στα DVD μιλάμε κατά κύριο λόγο για τις ταινίες και τα transfer. Ελάχιστη η συζήτηση για καταστήματα, κάτι ενετελώς φυσικό, αφού όλοι έχουν σε γενικές γραμμές τα πάντα και σε αντίστοιχες τιμές. Για να γίνει κουβέντα για μαγαζί, πρέπει να μιλάμε για μια εξαιρετικά καλή ή κακή εξαίρεση.
Μα εγινε η κουβεντα με τις γνωστες συνεπειες ( διαγραφη link, απορια Browser, διαγραφη Browser).
Ετσι κι 'αλλιως Λευτερη δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση, παντως το θεμα δημιουργηθηκε.

γιατί, υπάρχει συνταγματικό ασυμβίβαστο?
Ή μήπως όλο αυτό το φόρουμ είναι μία κάλυψη για να νοικιάζει ο διαχειριστής τα ντιβιντί του? Πρακτικώς η ανισότητα μεγεθών δίνει μία αστεία διάσταση στον ισχυρισμό.

Εάν πάλι η συζήτηση γίνεται επί της αρχής, καταρχήν καθ' όλα θεμιτό, το κατηγορητικό ύφος αναιρεί οποιαδήποτε αγνότητα των προθέσεων.

Εχω την αίσθηση ότι είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ . Εσωστρέφεια , εμμονή στην λεπτομέρεια , γκρίνια , ατέρμονες συζητήσεις για τους "θεσμούς" και τα πρόσωπα , το "θεσμικό" πλαίσιο λειτουργίας , αμφισβήτηση για την αμφισβήτηση .

Επειδή ενδέχεται σε λιγο καιρό το ΠΑΣΟΚ να είναι μιά ανάμνηση , καλόν θα ήταν το avclub να μην ακολουθήσει την συνταγή της "επιτυχίας" του .

Πριν από περίπου 3-4 μήνες ήμασταν 7.000 μέλη .....
Τότε το AVClub ήταν στην 58 θέση της Ελληνικής κατάταξης .....

Σήμερα είμαστε 10.645 μέλη και το AVClub είναι στην 85 θέση της Ελληνικής κατάταξης .....

Γιατί άραγε??

Γιατί ενώ τα μέλη αυξήθηκαν κατά περίπου 50%, το forum έπεσε περίπου 50%???

Τι φταίει??

Οι γνωστοί "ταραξίες" ??? Η στάση συγκεκριμένων διαχειριστών σε κρίσιμα θέματα???

Θα ξαναμπώ σε μια εβδομάδα να διαβάσω τις απόψεις σας .... αν δεν σβηστούν.

Πάω να κάνω παρέα στον φίλο Χρήστο (Browser) που banαρίστικε τελείως άδικα ...

Το forum έχει σταματήσει να ''ασχολείται'' με τους νέους.

Μπαίνει ο άλλος κάνει μια ερώτηση και δεν παίρνει ποτέ απάντηση.
Λογικό είναι να μην ξαναμπεί.

Δημήτρη, θέλω να ελπίζω ότι, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, οι περισσότεροι από εμάς ασχολούνται κυρίως με την ουσία του avclub (μηχανάκια, μουσικές, ταινίες) και ελάχιστα με τα διαδικαστικά. Μερικοί δε, αποκλειστικά με αυτή, και τους ζηλεύω.

Το forum έχει σταματήσει να ''ασχολείται'' με τους νέους.

Μπαίνει ο άλλος κάνει μια ερώτηση και δεν παίρνει ποτέ απάντηση.
Λογικό είναι να μην ξαναμπεί.

Κώστα, είναι αρκετά σημαντικό αυτό που λες. Αν θέλεις στείλε μου ένα pm με το που βλέπεις να συμβαίνει αυτό. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε προσέξει, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

To θέμα δημιουργήθηκε γιατί έγινε σαφέστατη προσωποποίηση του ερωτήματος και υπήρξαν αιχμές.
Σαν ερώτηση έχει βάση.
Αλλά επειδή κάποιοι γνωριζόμαστε χρόνια, υπάρχουν τρόποι διαφορετικοί να ρωτήσεις ή ακόμη και να αμφισβητήσεις.

Και για να το βάλω σε προσωπικό επίπεδο, αν κάποιος που με ξέρει , αμφισβητήσει την ακεραιότητα μου δημόσια, θα κάνω service στη μπετονιέρα.

Ορισμένα πράγματα έχουν όρια.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Τελείωσαν τα ψέματα. Οποιαδήποτε κριτική έχει αποδυναμωθεί πλέον.
Οι διαδικασίες είναι γνωστές και ανοικτές σε όλους.

Υ.Γ Έχω σκυλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
Υ.Γ2 Το σωματείο πλέον αποφασίζει για το περιβάλλον που λειτουργεί η παρέα.

Status
Not open for further replies.