Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Δεν γίνεται να φταίνε για όλα οι συντονιστές.

Φταίνε όλοι εκτός από μένα.

Τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι περισσότεροι.
Flamewars έχω δει πολλά.
Είναι ελάχιστες οι φορές όμως (για να μην πω καμία μιας και δεν διαβάζω όλα τα μηνύματα) όπου χρήστης ζήτησε συγνώμη.

Οπότε μάλλον για όλα φταίει το γκαζόν...

Ειναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν τη θέληση να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη.

Λευτέρη το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό πάντως, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Θυμάμαι πάντως την αντιμετώπιση των νέων όταν μπήκα κι εγώ (επί avforum ακόμη). Υπήρχε πιο άμεση απάντηση και βασικό (για μένα) από τους διαχειριστές πρωτίστως. Αυτό έδινε μια εγκυρότητα και μια ώθηση στον νέο (εμένα) να συνεχίσει. Προσωπικά πάντως νομίζω πως "ψάχνω" τους νέους, για να τους πω μια κουβέντα, εκτός του "καλωσήλθες" που δεν το κάνω.

Από την άλλη, διάφοροι λόγοι προφανώς υπάρχουν. Πιθανών πολύ περισσότερες εγγραφές/ μέρα είτε/ και αλλαγή νοοτροπίας ή απλώς μια κακή περίοδος.

αν και στην κατηγορια που συνηθως διαβαζω δεν εχω δει να συμβαινει κατι τετοιο,δεν ξερω.

παντως οταν το καθε νεο μελος ή και παλιο μελος δεν κανει τον ''κοπο'' να κανει μια αναζητηση στα προηγουμενα θεματα που μπορει να βρισκονται και ακριβως διπλα και ανοιγει ενα νεο θρεντ κανοντας μια χιλιοειπωμενη ερωτηση η οποια εχει απαντηθει σε πολλα αλλα θρεντ τοτε εγω προσωπικα δεν προκειται να απαντησω ακομα και να γνωριζω την απαντηση και να ειναι μιας σειρας.

Last edited:
Παιδιά προσοχή δεν χρεώνω τους συντονιστές.
Και βέβαια δεν μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα.

Εγω απλά επισήμανα καλοπροαίρετα μια κατάσταση.

Δεν ζήτησα ευθύνες.

Μα ούτε εγώ είπα για ευθύνες. Αλλά αν κάποια κατηγορία χρειάζεται λίγο περισσότερη ενθάρρυνση και εμείς δεν έχει τύχει να το προσέξουμε, στείλτε ένα pm. Όχι για να τα ψάλλουμε στο διαχειριστή, αλλά για να βρούμε λύσεις (διαχειριστές, συντάκτες, εκδηλώσεις κ.λπ.).

To θέμα δημιουργήθηκε γιατί έγινε σαφέστατη προσωποποίηση του ερωτήματος και υπήρξαν αιχμές.
Σαν ερώτηση έχει βάση.
Αλλά επειδή κάποιοι γνωριζόμαστε χρόνια, υπάρχουν τρόποι διαφορετικοί να ρωτήσεις ή ακόμη και να αμφισβητήσεις.

Και για να το βάλω σε προσωπικό επίπεδο, αν κάποιος που με ξέρει , αμφισβητήσει την ακεραιότητα μου δημόσια, θα κάνω service στη μπετονιέρα.

Ορισμένα πράγματα έχουν όρια.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Τελείωσαν τα ψέματα. Οποιαδήποτε κριτική έχει αποδυναμωθεί πλέον.
Οι διαδικασίες είναι γνωστές και ανοικτές σε όλους.

Υ.Γ Έχω σκυλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
Υ.Γ2 Το σωματείο πλέον αποφασίζει για το περιβάλλον που λειτουργεί η παρέα.
Ωραια θα ηταν ολα αυτα, αν το Σωματειο κινουνταν και λιγο, δηλαδη, γινοταν και καποια γενικη συνελευση, ισως πιο συχνα κλπ.

Απο την ωρα που μπηκαν νεα μελη μεσα,δεν εχει γινει τιποτα. Με τι τροπο λοιπον τα νεα μελη που μπηκαν μεσα θα βοηθησουν? Οταν υπαρχει μια διαχυτη εντυπωση πως δεν γινεται τιποτα γιατι καποιοι δεν θελουν να αλλαξουν τα πραματα?

Δημητρη, καλα ολα οσα λες, αλλα ολα και ολοι κρινονται εκ το .. αποτελεσματος

Ρε παιδιά σοβαρολογείτε ?
Τον Χρηστο τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι και μας γνωρίζει και αυτός.
Επίσης ο Χρηστος ξέρει πολύ καλά τι αγγούρι τρώνε οι διαχειριστές … και το ξέρει και το πιστεύει.

Του ηρθε ένα ωραίο πρωινό μετά από 2.5 μήνες να εκφράσει κάποιες ερωτήσεις.
Προσοχή μετά από 2.5 μήνες σε θέματα που δεν συμμετείχε τότε, απλά παρακολουθούσε χωρίς να πάρει θέση.

Μετά από 2.5 μήνες, αραδιάζει τα λινκ και εκφράζει κάποιες απορίες.
Να το δεχθώ ότι ήταν τυχαία η χρονική στιγμή διότι οι απορίες είναι εύλογες.

ΑΛΛΑ να εμπλέκει την επαγγελματική δραστηριότητα του Κ. Ποτακιδη με την διαγραφή των λινκ πάει πολύ !!!!
Δηλαδή το να πιστεύει κάποιος ότι ο διαχειριστής διέγραψε τα λινκ για να νοικιάσει καμιά ταινιούλα μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο.

Είναι ομως ακρως σοβαρό να θίγετε η επαγγελτική δραστηριότητα του διαχειριστή.
Αντί να λεμέ και ένα ευχαριστώ, να τον κατηγορούμε κιόλας.

Και θα ηθελα να επισημανω και κατι αλλο: Μιλησε ο Χρηστος (Browser) για μια φραση του τυπου "Θα σας σκισω ολους" σε καποια κρυφη κατηγορια....

Επειδη ξερω και ξερουν και μερικοι τι απο αυτα ειναι αληθεια και τι οχι, μπορει να βγει καποιος και να το διαψευσει? Αλλα λεγοντας αληθεια παρακαλω. Διοτι μπορει να μην υπαρχει μεν ασυμβιβαστο, αλλα αν οντως υπαρχει τετοια αντιληψη και αν ειναι την επομενη φορα που θα πω οτι βρηκα το Χ Bluray στο Χ μαγαζι να με σκισει καποιος, να κοιταξω να φορεσω το τσιγκινο βρε παιδι μου πρωτα,...

Αλλωστε ως γνωστον... ΟΥΔΕΝ κρυπτον κατω απο τον ηλιο...

Last edited:

Και θα ηθελα να επισημανω και κατι αλλο: Μιλησε ο Χρηστος (Browser) για μια φραση του τυπου "Θα σας σκισω ολους" σε καποια κρυφη κατηγορια....

Επειδη ξερω και ξερουν και μερικοι τι απο αυτα ειναι αληθεια και τι οχι, μπορει να βγει καποιος και να το διαψευσει? Αλλα λεγοντας αληθεια παρακαλω. Διοτι μπορει να μην υπαρχει μεν ασυμβιβαστο, αλλα αν οντως υπαρχει τετοια αντιληψη και αν ειναι την επομενη φορα που θα πω οτι βρηκα το Χ Bluray στο Χ μαγαζι να με σκισει καποιος, να κοιταξω να φορεσω το τσιγκινο βρε παιδι μου πρωτα,...

Αλλωστε ως γνωστον... ΟΥΔΕΝ κρυπτον κατω απο τον ηλιο...

Βασιλη μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ τι είπε ποιος και αν το είπε και πως το είπε και σε τι φάση το είπε … σπασμένο τηλέφωνο έπαιζα στο δημοτικό.

Εκτός αν πρέπει να γίνει και μια άλλη κατηγορία rummors & gossip?

Πιστευεις οτι θα επρεπε ?

Ε οχι και αδιαφορο επειδη αν βγει προς τα εξω θα ειναι σκανδαλο ολκης. Οχι οτι δεν μας συμφερει....

Και δεν μιλαμε για Gossip, ετσι Ακη...Μην κανουμε οτι δεν γνωριζουμε..
Αφου σου γραφω οτι μερικοι... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.. μην κανεις φαουλ μεσα στην περιοχη, παει για πεναλντι..

Κρειτον το σιγαν....ελεγε και καποιος αρχαιος

Βασιλη έχεις κάποια απόδειξη, κάποια ηχογράφηση κρυφής συνομιλίας … είναι της μόδας ο Μακης.
Επίσης αν δεχθώ ότι ο Χρηστος άκουσε από κάποιον αυτό ,τότε βεβαιώνει την ξαφνική επίθεση και την εύλογη διαγραφή του θέματος ως προσωπικής επίθεσης και όχι απορίας.

Επίσης τι αφορά το υπόλοιπο club οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν μπορώ να καταλάβω.

Τελείωσε το Euro για την Εθνική μας και το ανοίξαμε εδώ ?

Καλα, συνεχισε εσυ να κανεις οτι δεν γνωριζεις..

Βασίλη αφού γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν πράγματα από τις κρυφές κατηγορίες, πες μας τις πηγές σου να τις μάθουμε κι εμείς.

Βασίλη αφού γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν πράγματα από τις κρυφές κατηγορίες, πες μας τις πηγές σου να τις μάθουμε κι εμείς.

+1

Status
Not open for further replies.