Λίγο πιο συγκεκριμένα; Γιατί, στους Προβολείς που έριξα μια ματιά μερικές σελίδες πίσω είδα ελάχιστες ερωτήσεις να περνάνε αναπάντητες, μονοψήφιο αριθμό, οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα όντας "ειδικές περιπτώσεις".
Το ήξερα πάντα ότι είμαι ''ειδική περίπτωση''........
Κάτι άλλο.
Οι προσβολές του dipie στον browser που σβήστηκαν,
1. Θα έχουν καμιά συνέπεια?
2.Πρέπει να γίνει συνέλευση του σωματείου γιαυτό ή ο ΓΔ μπορεί να αποφασίσει?
3.Αν κάποιοι απ το σωματείο δεν είδαν αυτές τις εκφράσεις, θα το μάθουν ποτέ ή κρύφτηκαν καλά μες τα κιτάπια?
Ρωτάω γιατί αν πχ θέλω να μπω στο σωματείο και με ενδιαφέρει να βλέπω τι έχει παιχτεί, θα μπορώ να βλέπω ότι μήνυμα έχει σβηστεί ή θα εξαρτάται μόνο απ την διαχείριση?
Και αν μπορώ να δω, αν κάποιος mod κάνει edit τι γίνεται?
Ποιές προσβολές λές;
Εννοείς την σύσταση να μην κάνει προσωπικές επιθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς;Δεν θίχτηκε ο ίδιος και θίχτηκες εσύ;
Οποιος πιστεύει ότι το avclub έχει να κερδίσει κάτι θετικό απο τέτοιου είδους κουτσιμπολίστικες αντιπαραθέσεις ας συνεχίσει.Εκτός και εαν μιλάμε με αποδείξεις γιά κάτι που βλάπτει το club οπότε αυτός που τις κατέχει είναι και υποχρεωμένος να της δημοσιοποιήσει προκειμένου να προστατευτούμε όλοι.
Προσωπικά και μέχρι να γίνει αυτό, αρνούμαι να ενταχθώ σε τέτοιες συζητήσεις......έχω πολύ πιό σημαντικά πράγματα να κάνω στην ζωή μου.
Τα έσβησες, αλλά κάτι "trollάκι" και "κομπλεξικό" και "αλητάκι" κλπ γράφτηκαν από σένα. Φυσικά αν κάποιος διαβάσει το τόπικ ΤΩΡΑ, ο browser είναι ο κακός κι εσύ ο σωστός που μιλάς καλά.
Τεσπα, περιμένω απάντηση για τα ερωτήματα που έθεσα πιο πάνω απ τον Lepton
Κατ' αρχήν εγώ δεν έσβησα τίποτα κι έγραψα για να μείνουν.
Επειδή εγώ τάγραψα ξέρω τι έγραψα:"Είσαι ενήλικας και δεν απευθύνεσαι σε 15χρονα αλητάκια".
Μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα όπως σε βολεύει.Πολύ θάθελα ο Λευτέρης να έφερνε μόνο το πόστ μου κι εσύ να ζήταγες συγνώμη,γιατί με την σειρά σου με συκοφαντείς.
Λευτέρη;
ΟΚ, να επανέλθουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, οκ?
Αν σου γράψω get a life θα παρεξηγηθείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.