Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Κύριε Μπέλλο δεν το λένε μόνο για τους δεκάδες ανεγκέφαλους(που δεν είναι αυτόνομοι αλλά μαριονέτες άλλων)Το λένε γιατί βλέπουν ότι δεν έχουν χρήμα στη τσεπη,δεν έχουν μελλον τα παιδιά τους , δεν έχουν στήριξη από κανέναν(βλέπε αγρότες),εγκληματικότητα στα ύψη! Και δεν πιστεύω ότι θέλουν και την σκληράδα των ενόπλων σωμάτων του τότε... να το πούμε αυτό!

Re: Απάντηση: Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Στο Πακιστάν ευνουχίζουν τους βιαστές.
Έχει προσφορά η PAKISTAN AIRLINES για όποιον θέλει να πάει να ζήσει εκεί.

Τους τιμωρούν με κάτι παρόμοιο της πράξεως τους... Όπως αυτοί βιάζουν ψυχή και σώμα έτσι κρίνει το κράτος τους ότι τους αξίζει...

http://www.zougla.gr/news.php?id=21649

Ενας μητροπολίτης,στρατιωτικός,αστυνομικός.....στο κύκλωμα.

Αντε να τους κατεβάσεις στο δρόμο,εκτός απο τις γυναίκες θα κινδυνεύσουν κι άλλοι.

Είδες που στα έλεγα;

http://www.zougla.gr/news.php?id=21649

Ενας μητροπολίτης,στρατιωτικός,αστυνομικός.....στο κύκλωμα.

Αντε να τους κατεβάσεις στο δρόμο,εκτός απο τις γυναίκες θα κινδυνεύσουν κι άλλοι.

Είδες που στα έλεγα;

"Εντοπίστηκαν 137 ηλεκτρονικά αποτυπώματα Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι ήταν χρήστες των συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Από τα ίχνη αυτά, ταυτοποιήθηκαν 35 χρήστες"

Αυτό είναι το μέγιστο κακούργημα; Ότι ήταν συνδρομητές σελίδων από τις οποίες αποθήκευαν στους δίσκους τους παιδικό πορνογραφικό υλικό;
Όχι ότι σαν πράξη δεν έχει την απαξία της, αλλά συγγνώμη που θα το πω, τη θεωρώ πταίσμα μπροστά σε άλλες. Και τον ντόρο που γίνεται, σημείο της υστερίας της εποχής. Συχνά θα δείτε το επιχείρημα "να προστατεύσουμε τα παιδιά μας", μπροστά-μπροστά από ο,τιδήποτε θέλουν να περάσουν κάποιοι. Για σκεφτείτε μόνο τι παρακολούθηση του διαδικτύου γίνεται ώστε να πιάσουμε τους άτιμους που ευφραίνονται κατεβάζοντας ασελγείς εικόνες με παιδάκια (πιθανότατα κάποιοι από τα παραπάνω "τέρατα" να μην έχουν κάνει κάτι παραπάνω από αυτό)... Θεάρεστο το έργο των αρχών.

Απάντηση: Re: Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Kαι 2 γιατροί... Μήπως είναι και αυτοί στερημένοι;;

Τι προτείνεις;
Να κατεβάσουμε το ΕΣΥ στους δρόμους με όπλα-παλάσκες;

Μα στο στο συγκεκριμένο νήμα έχω γράψει ότι δεν χρειάζεται να κατέβει ο στρατός...
Απλά δεν βρίσκω σωστό να γενικεύουμε τα πράγματα... και να τους παίρνει όλους η μπάλα!

και βλεπω βρε παιδι μου οτι ο Ελληνισμος του Εξωτερικου εχει πολλη χουντα αποθηκευμενη στο παρασκηνιο........

Του εσωτερικού να δεις... ας το πάρουμε χαμπάρι, άλλος ο στρατός που εκτελεί εντολές ενός δικτάτορα, κι άλλος αυτός που είναι όργανο μιας δημοκρατίας.

Αν χρειαστεί ο στρατός, φυσικά και να αναλάβει δράση. Καλύτερα εκπαιδευμένος στρατός με συντονισμένη δράση παρά χάος.

Γνώμη μου είναι ότι καμιά κυβέρνηση μετά την ''επταετία'' δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να διαθέσει τμήματα των ενόπλων δυνάμεων για να επιβάλει την τάξη.
Υπάρχουν τρόποι να γίνει σωστά η δουλειά αυτή με την αστυνομία.
Οι ένοπλες δυνάμεις δεν εκπαιδεύονται για ''ειρηνικές καταστολές''........

Εγώ θα προτιμούσα αντί να εμπλέκεται και να ταλαιπωρείται το στράτευμα,να επιτραπεί η ελεύθερη οπλοφορία των πολιτών.Αφού λειτουργεί στην μητρόπολη της δημοκρατίας,γιατί να μην το κάνουμε κι εδώ;Να αυτοπροστατευθούμε απο τις βιαστές και τα υπόλοιπα κακοποιά στοιχεία.

Νομίζω,είναι η λύση και για τον Μπερλουσκόνι.

Εγώ θα προτιμούσα αντί να εμπλέκεται και να ταλαιπωρείται το στράτευμα,να επιτραπεί η ελεύθερη οπλοφορία των πολιτών.

Αλήθεια πιστεύεις ότι είναι το ίδιο?

Μια κι έχουμε και επίκαιρο θέμα... Τώρα που είναι επί μέρες "δημοκρατικά" κλειστή η εθνική οδός... η αστυνομία δε μπορεί να κάνει κάτι, δεδομένου ότι πολύ απλά θα γίνει πόλεμος... θα κάνουν 5-10 συλλήψεις, θα αρχίσει να ορύεται ο κάθε Τσίπρας για ασφαλίτες και αστυνομοκρατία, θα βγαίνει με τη ντουντούκα ο αξιωματικη αντιπολίτευση να ψαρέψει ψήφους κλπ.... θα αρχιζαν δικαστικές διαμάχες κλπ..

Αν έβαζαν 5-6 τανκς και άνοιγαν το δρόμο...χωρίς τίποτα άλλο, ούτε συλλήψεις ούτε τίποτα, απλά να έκαναν το προφανές που ορίζει το Σύνταγμα: ανοιχτούς δρόμους για τους πολίτες... όπως κάνουν όταν χιονίζει! θα ήταν τόσο απαράδεκτο ή παράλογο??

Γιατί εμένα προσωπικά... πιο παράλογο, φασιστικό και αντισυνταγματικό μου φαίνεται να κλείνει ο καθείς που γουστάρει το δρόμο... και ειδικά την εθνική οδό...

Γιατί εμένα προσωπικά... πιο παράλογο, φασιστικό και αντισυνταγματικό μου φαίνεται να κλείνει ο καθείς που γουστάρει το δρόμο... και ειδικά την εθνική οδό...

Συμφωνώ απόλυτα!

Αυτό που γίνεται συνεχώς στη χώρα μας είναι ότι όποια μειοψηφία έχει κάποια δύναμη, παίρνει ότι μπορεί, αδιαφορώντας για το αν καταπατά τα δικαιώματα της πλειοψηφίας. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι κατάλυση της δημοκρατίας.

Είναι... δεν έχεις άδικο!

Πειράζει εάν δεν επιθυμώ να αυτοπροστατευτώ απο τίς βιαστές.???:flipout::flipout:

Κάτι ´κακό´είχες στο νού σου μού φαίνεται.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Προσωπικά, μη σου πω ότι θα τις προκαλώ κιόλας! :D

Κύριε Σπύρο αν επιτρέπεται να σας διορθώσω σε κάτι...

Η Ελλάς δεν χρειάζεται την αστυνομία του τότε... ΑΛΛΑ χρειάζεται την παραγωγικότητα του τότε όσον αφορά τα δημόσια έργα! την μικρή εγκληματικότητα του τότε, την καλύτερη οικονομία του τότε, την στήριξη των αγροτών του τότε την λιγότερη ανεργία του τότε!! και τέλος πρότυπα του πιο παλαιού παρελθόντος(π.χ)!

Το "τότε" στο οποίο αναφέρεσαι είναι μια πολύ συγκεκριμένη περίοδος (τέλη 60's αρχές 70's) κατά την οποία συνολικά στην Ευρώπη οι ρυθμοί πραγματικής ανάπτυξης βαρέσαν το απόλυτο peak. Μιλάμε για πάνω από 15% στη Γερμανία και μέσο όρο πάνω από 8%. Η Ελλάδα και να ήθελε, δεν μπορούσε να μείνει τραγικά πίσω. Το 5% που έπιασε εκείνη την περίοδο, θεωρείται ακόμα και σήμερα πολύ υψηλό ποσοστό, όμως παραμένει το χαμηλότερο της Ευρώπης για εκείνη την περίοδο.

Και αυτό το ποσοστό όμως, ήταν αρκετό για να υπάρξει μια οικονομική ευημερία την περίοδο εκείνη. Σε αυτήν οφείλονται και όλα όσα αναφέρεις. Υπήρχαν και άλλα θέματα βέβαια που δεν αναφέρεις, και καλώς κάνεις γιατί δεν άπτονται της συζήτησης αυτής. Αλλά μην παραμυθιαζόμαστε ότι χάρη στη Χούντα, περνάγαμε καλύτερα. Γιατί είναι ψέμα και το ότι περνάγαμε καλύτερα, και ότι το χρωστάγαμε στη Χούντα.

Last edited: