Βαγγέλης Σ.
AVClub Addicted Member
- 20 June 2006
- 1,737
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στρατος για την αποκατασταση
Ενδεχομένως και να τον άρχιζα στις γρήγορες αν ήταν του χεριού μου. Αλλά πρώτον δεν είμαι αστυνομικός και δεύτερον προσπαθώ είπα να μην είμαι βάρβαρος. Και τι θα γινόταν αν τον ξάπλωνα, χωρίς να το θέλω φυσικά, κάτω για πάντα; Θα φορτωνόμουν έναν φόνο για όλη μου την ζωή για να υπερασπιστώ ένα κωλοάμαξο που κάνει δεν κάνει 4-5 χιλιάρικα; Κι αν με ξάπλωνε αυτός; Άσε ρε φίλε, καλύτερα κότα παρά...
Αν τον πλάκωναν οι μπάτσοι δεν θα τον υπερασπιζόμουν μεν αλλά θα μου έκανε σίγουρα αρνητική εντύπωση. Δεν ωφελεί σε τίποτα αυτή η βία παρά μόνο στην εκτόνωση του θυμού μας. Σε όλα τα άλλα που είναι και πολύ πιο σημαντικά μόνο κακό κάνει. Πολύ κακό θα έλεγα!
Ο send με κάλυψε με τις τοποθετήσεις του επί του θέματος.
ΥΓ
και συγνώμη για την εκτός θέματος εκτροπή!
Κύριε Βαγγέλη να το κάνω πιο απλό και πιο σύντομο...
Ένα βράδυ κάθεστε στο μπαλκόνι σας.. βλέπετε έναν τυπάκο που πάει στο αμάξι σας και το παραβιάζει! Τι κάνετε; Καλείς την Αστυνομία και κατεβαίνεις κάτω; Εαν σου ξεφύγει και τον πιάσει η αστυνομία και του ρίξουν τίποτα γρήγορες... θα μηνύσετε και τον δράστη και το όργανο; Εαν δεν καλέσετε αστυνομία για τον α-β λόγο θα τον αρχίσετε στις γρήγορες;
Ενδεχομένως και να τον άρχιζα στις γρήγορες αν ήταν του χεριού μου. Αλλά πρώτον δεν είμαι αστυνομικός και δεύτερον προσπαθώ είπα να μην είμαι βάρβαρος. Και τι θα γινόταν αν τον ξάπλωνα, χωρίς να το θέλω φυσικά, κάτω για πάντα; Θα φορτωνόμουν έναν φόνο για όλη μου την ζωή για να υπερασπιστώ ένα κωλοάμαξο που κάνει δεν κάνει 4-5 χιλιάρικα; Κι αν με ξάπλωνε αυτός; Άσε ρε φίλε, καλύτερα κότα παρά...
Αν τον πλάκωναν οι μπάτσοι δεν θα τον υπερασπιζόμουν μεν αλλά θα μου έκανε σίγουρα αρνητική εντύπωση. Δεν ωφελεί σε τίποτα αυτή η βία παρά μόνο στην εκτόνωση του θυμού μας. Σε όλα τα άλλα που είναι και πολύ πιο σημαντικά μόνο κακό κάνει. Πολύ κακό θα έλεγα!
Ο send με κάλυψε με τις τοποθετήσεις του επί του θέματος.
ΥΓ
και συγνώμη για την εκτός θέματος εκτροπή!