Και που το έβαλες? Πριν το dac? Πριν το switch ή πριν το router?Με έβαλες σε έξοδα αλλά χαλάλι γιατί το έβαλα και γώ και έχει διαφορά.
Οπότε.... σε ευχαριστώ τα μάλα....![]()
Lol!
Καλό κουράγιο!
Και που το έβαλες? Πριν το dac? Πριν το switch ή πριν το router?Με έβαλες σε έξοδα αλλά χαλάλι γιατί το έβαλα και γώ και έχει διαφορά.
Οπότε.... σε ευχαριστώ τα μάλα....![]()
Και που το έβαλες? Πριν το dac? Πριν το switch ή πριν το router?
Lol!
Καλό κουράγιο!
Με έβαλες σε έξοδα αλλά χαλάλι γιατί το έβαλα και γώ και έχει διαφορά.
To κάρφωσα στην ethernet του streamer....
Δεν έχω switch από το modem φεύγει το καλώδιο κατευθείαν στο streamer...
Θενξ
Κάτσε να δεις που το Σάββατο θα γίνει του router το κιγκλίδωμα.
Αυτή τη στιγμή από το ZTE της inalan πάω στο mikrotik που θα αλλάξει με ένα ubiquity που θα δίνει σε ένα switch tplink, ένα switch της zyxel και δύο access points της tplink.
Το zyxel θα έχει πάνω του μόνο τα ηχητικά (streamer και nas) και το tplink τα υπόλοιπα.
Σε κάποια φάση είχα 3 router με 4 dhcp servers ανοιχτούς και μέχρι να το καταλάβω έσπαγα το κεφάλι μου να βρω γιατί τίποτα δεν έβλεπε τίποτα στο δίκτυο μου.![]()
Ψήνεσαι το Σάββατο να ακούσεις πως θα ήταν αν περνούσε από ένα μάτσο router και switch;![]()
Πάντως στο δικό μου σύστημα άκουσα διαφορά....μη με ρωτάς γιατί....
Θα ερχόμουν τρέχοντας αν δεν έπρεπε να λείψω εκτός Αθηνών για δουλειές.....
Θενξ για την πρόσκληση όμως...![]()
Μια χαρά τα έγραψες ,μπήκες στην ουσία και το εννοώ.Και τα streamers mini υπολογιστές είναι....τα περισσότερα με υλοποίηση κάποιου rpi ή κάτι παρόμοιο....με δικά τους dedicated λειτουργικά συνήθως μετατροπή κάποιου open source όπως το moode κτλπ που χρησιμποιούν το ίδιο software με τα laptops.
Είναι διαφορετικοί οι drivers ASIO από εταιρία σε εταιρία ,δεν είναι όλοι ίδιοι ,πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαφορετικά Dac .Απλά σε περιβάλλον windows οι drivers είναι το "asio" και στα περισσότερα stremers υλοποιείται το ''alsa'' δηλαδή το ανάλογο των linux όπου χρησιμποποιούν τα streamers. Και τα 2 επικοινωνούν με το dac στην ουσία για να επιτευθχεί το bit perfect.
Προφανώς δεν έχεις ακούσει το οικοσύστημα της ΜήλοΔε έχω ακούσει ποτέ διαφορές σε καλώδια ethernet αλλά η διαφορά ανάμεσα στο bt και το airplay...με το tidal connect είναι πολύ μεγάλη....και έχω καταλλήξει ότι ο καλύτερος τρόπος για να ακούσεις tidal-spotify είναι με το connect.
Απάντησα πιο πάνω έχω τρία λάπτοπ ,(που ακούγονται διαφορετικά )την νέα γενιά την δουλεύω με μπαταρία και αφήνω το Dac να κάνει την δουλειά του .Τα streamers επίσης έχουν προσεγμένη υλοποίηση στο θέμα θορύβου, τροφοδοτικού κτλπ...τα laptops δεν είναι προορισμένα για τέτοιο σκοπό.
όπου έχω διαβάσει, λενε οτι καλύτερα να μπεί στην έξοδο του ρούτερTo κάρφωσα στην ethernet του streamer....
Δεν έχω switch από το modem φεύγει το καλώδιο κατευθείαν στο streamer...
Θενξ
Μια χαρά τα έγραψες ,μπήκες στην ουσία και το εννοώ.
Εδώ όμως θα γράψω ότι στα laptops υπάρχει συνεχόμενη αναβάθμιση του λογισμικού ,πόσο μάλλον του προγράμματος που θα επιλέξουμε αλλά και η συνεχόμενη εξέλιξη του hardware .
Με λίγα λόγια υπάρχει υποστήριξη.
Διαφορετικά τρέχει ένα λάπτοπ που κατασκευάστηκε πριν από 10 χρόνια και διαφορετικά σήμερα στο έτος 2025 .
Είναι διαφορετικοί οι drivers ASIO από εταιρία σε εταιρία ,δεν είναι όλοι ίδιοι ,πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαφορετικά Dac .
Προφανώς δεν έχεις ακούσει το οικοσύστημα της Μήλοεταιρίας ,το streaming που μπορείς να κάνεις ακόμη από το κηνητό σε ψηφιακό ενισχυτή με υλοποίηση Bluetooth / aptX / NFC και φυσικά DDFA.
Τι να πουν δηλ και τα native DSD με δισκάκι που κανένα streaming δεν μπορεί να τα πιάσει .
Απάντησα πιο πάνω έχω τρία λάπτοπ ,(που ακούγονται διαφορετικά )την νέα γενιά την δουλεύω με μπαταρία και αφήνω το Dac να κάνει την δουλειά του .
Εχω ρίξει το βάρος στο usb hub και αργότερα θα ασχοληθώ με το ρουτερ μου .
Όλα αυτά στο θέμα τροφοδοσίας .
Υ.Σ Όλη αυτή η ιστορία με τα player streamer ξέρεις τι μου θυμίζει ;
Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που είχαν τότε με τα αμιγώς blu ray player τι και αν μια παιχνιδομηχανή της Sony που υποστηριζόταν στις αρχές από την εταιρία με λογισμικό έκανε θρύψαλα ένα αμιγώς player των 5000 ευρώ ,πουλήθηκε την επόμενη μέρα .
Ρώτησε με την επόμενη φορά να σου δώσω όνομα και διεύθυνση.
Δοκιμασε να το βαλεις στην εξοδο του μοντεμ, επισης, παρε σουιτς!To κάρφωσα στην ethernet του streamer....
Δεν έχω switch από το modem φεύγει το καλώδιο κατευθείαν στο streamer...
Θενξ
Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που είχαν τότε με τα αμιγώς blu ray player τι και αν μια παιχνιδομηχανή της Sony που υποστηριζόταν στις αρχές από την εταιρία με λογισμικό έκανε θρύψαλα ένα αμιγώς player των 5000 ευρώ ,πουλήθηκε την επόμενη μέρα .
Ρώτησε με την επόμενη φορά να σου δώσω όνομα και διεύθυνση.
P……QDEO το κορυφαίο μοντέλο της κάπου το 2008 αν θυμάμαι καλά ,εκείνη την εποχή το ps3 έπαιρνε την αναβάθμιση μια πίσω από την άλλη και φόρτωνε τον δίσκο πιο γρήγορα .Ξέρουμετη διεύθυνσητο μοντέλο του player;
P……QDEO το κορυφαίο μοντέλο της κάπου το 2008 αν θυμάμαι καλά ,εκείνη την εποχή το ps3 έπαιρνε την αναβάθμιση μια πίσω από την άλλη και φόρτωνε τον δίσκο πιο γρήγορα .
Η σύγκριση έγινε σε μεγάλη εικόνα και το καλιπράρισμα της έγινε από επαγγελματία.
Τυγχάνει να είναι πρώην συνάδελφος ο κάτοχος ,παλιότερο μέλλος του Av club .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.