μιας και απο βδομαδα μετακομιζω και αποκτω 300ara ftth
και χρειαζομαι 6 θυρες wlan παρηγγειλα σημερα αυτο

Όποιος θέλει ποιότητα, αγοράζει επώνυμο Wifi Network Player και το συνδέει μόνο με οπτική αν φοβάται τα (EMI)
Όποιος είναι της παλιάς σχολής και κόλλησε σε ενισχυτές και προενισχυτές με αναλογικές εισόδους και ψάχνει κάτι πιο οικονομικό υπάρχουν λύσεις σε Bluetooth
https://prostage.gr/epaggelmatikos-...dosis-lipsis/denon-professional-dn-200br.html
Αλλά πολύς ο θόρυβος για υπηρεσίες audio streaming μέτριας ποιότητας..
ειναι τοσο μικρο το κοστος του switch που δεν αξιζει να το συζητας. Με 25-30 € κανεις δοκιμη και αποφασιζειςπαίδες, εγω στο μοντεμ / ρούτερ της νοβα, (οπτική 300 μβπς) δεν έχω τίποτε κρεμασμένο... λάπτοπ / κινητό /τηλεόραση με wifi ...
με δεδομένα τα παραπάνω χρειάζομαι όντως σουίτς, ή μπορώ να βγάλω μία έξοδο λαν απ 'ευθείας στο Α8 ?
υγ .¨: δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, εγώ τώρα που έστησα στο χιλιοστό τα μάρτιν λόγκαν στις σωστές αποστάσεις, και ακούω με το Α8 / purifi μόνον Κομπίζ, ακούω εξαιρετικά ... αν ανέβω και ένα σκαλάκι με αυτά που λέμε τώρα με τροφοδοτικά και σουίτσις, θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος ...
Αν προλαβαινεις ακυρωσε το και παρε 8πορτο κατα προτιμηση το DLink η το Netgearμιας και απο βδομαδα μετακομιζω και αποκτω 300ara ftthκαι χρειαζομαι 6 θυρες wlan παρηγγειλα σημερα αυτο
Αν προλαβαινεις ακυρωσε το και παρε 8πορτο κατα προτιμηση το DLink η το Netgear
dlink 108 , netgear gs108Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δεν χρειάζονται οι θύρες, υπάρχει λόγος ( ποιοτικός εννοώ ) να πάρει κανείς το οκταπορτο ?Αν προλαβαινεις ακυρωσε το και παρε 8πορτο κατα προτιμηση το DLink η το Netgear
Ε πες μας και μας ...Εμείς πάντως σήμερα μαζευτήκαμε, κάναμε τα πειράματα μας, τις δοκιμές μας και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα που μάλλον στενοχώρησαν τον συντονιστή της κατηγορίας γιατί κάθισε σε μια γωνιά και χάιδευε το πουλί μου...
View attachment 251276
View attachment 251277
Εχω αυτο https://silentangel.com/n8/ , Τωρα ειναι μετα απο το ρουτερ της cosmote με καλωδιο 20μ (γυρω γυρω στα ντουβαρια μεχρι να φτασει στη θεση του συστηματος!) και απο αυτο φευγουν 3-4 καλωδια για συνδεση των ψηφιακων. Αν το βαλω αμεσως μετα απο το ρουτερ και στο τελος του 20μετρου καλωδιου βαλω ενα απλο switch (σαν αυτο https://www.bestprice.gr/item/21558...ged-l2-switch-me-5-thyres-ethernet-1gbps.html ) θα χασω τα οποια. υποτιθεμενα η οχι, πλεονεκτηματα που εχω τωρα απο το Bonn 8; Δηλ το τελικο switch θα το ακυρωσει;
Ακριβώς αυτό! Το παιχνίδι που παίζατε ονομάζεται ζωγραφίζοντας με τα Electromagnetic interference!!! (EMI)Φαίνεται ότι η χρήση ενός καλού router μετά το modem βελτιώνει την κατάσταση δραματικά.
Εχθές δοκιμάστηκε ένα mikrotik που έδινε σε ένα zyxel μόνο για τις Audio συσκευές και αργότερα το αντικατέστησε ένα ubiquity.
Μεταξύ τους δεν ακούστηκε κάποια διαφορά, αλλά η βελτίωση ήταν τέτοια που έφτασαν την ποιότητα του Esoteric.
Σε επίπεδο "νομίζω ότι εδώ..."
Το να λέμε όμως ότι το ένα dac έχει π.χ. λίγο περισσότερο μπάσο μπορεί να είναι ακόμη και θέμα φίλτρου του dac. Όχι απαραίτητα καλύτερο ή χειρότερο dac.
Από τη στιγμή που πήραμε με τόσα λίγα λεφτά τέτοια βελτίωση, σημαίνει ότι τα ψηφιακά έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που πλέον η επιλογή βινύλιο / ψηφιακά είναι θέμα πιο πολύ γούστου παρά ποιότητας.
Ξέρω, φλερτάρω με ban, αλλά στην εξίσωση των cd βλέπω και τα βινύλια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.