Haagenti
AVClub Fanatic
Ο Τσιμισκής το έχει χύμα εγώ γιατί να χρειαστώ βάση;Θα χρειαστείς μια διόλου φτωχική βάση γι αυτό.
Μια χαρά του πέφτει το μπαμπού.
Ο Τσιμισκής το έχει χύμα εγώ γιατί να χρειαστώ βάση;Θα χρειαστείς μια διόλου φτωχική βάση γι αυτό.
Με τάμπλετ κυρίως.Ερώτηση: πως χειρίζεστε το raspberry; Με κινητό/tablet;
Mε το volumio .....τουλάχιστον έγω έτσι το είχα .Το volumio βέβαια μπορείς να το βάλεις και σε windows pc και ένα λάπτοπ ,έστω μεσαίων επιδόσεων ακόμα και δεκαετίας είναι καλύτερο από το raspberry .Όταν παίζετε τοπικά αρχεία με τι software; Έναν χύμα file manager;
σίγουρα όχι σε ήχο.Mε το volumio .....τουλάχιστον έγω έτσι το είχα .Το volumio βέβαια μπορείς να το βάλεις και σε windows pc και ένα λάπτοπ ,έστω μεσαίων επιδόσεων ακόμα και δεκαετίας είναι καλύτερο από το raspberry .
θεωρω δεδομένη την χρήση usb dacσίγουρα όχι σε ήχο.
έχεις δοκιμάσει-συγκρίνει λαπτοπ με rapsberry για ήχο?θεωρω δεδομένη την χρήση usb dac
Θεωρώ πως το rpi θα είναι καλύτερο, γιατί δεν έχει επάνω απολύτως τίποτα εκτός από αυτά που χρειάζεται για να παίξει μουσική. Το distro που φτιάχνει ο Tzimiske είναι 400 kb όλα κι όλα. Αμέσως αμέσως έχεις εξαλείψει ένα σωρό πιθανές πηγές θορύβου. Ακόμα και το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό.Mε το volumio .....τουλάχιστον έγω έτσι το είχα .Το volumio βέβαια μπορείς να το βάλεις και σε windows pc και ένα λάπτοπ ,έστω μεσαίων επιδόσεων ακόμα και δεκαετίας είναι καλύτερο από το raspberry .
Ναι, αυτό έχω κι εγώ.Εχω το Raspberry Pi 4 model B, αξιζει να ασχοληθώ ?
επειδή πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση και η λειτουργικότητα είναι το 50% της επιτυχίας ενός προϊόντος, αυτό μπορεί να το φτιάξει κάποιος;
![]()
Selling a Raspberry streamer KIT
*** NOTE: THIS IS NOT A FINISHED GOOD, NEED TO ASSEMBLE IT BY YOURSELF. SEMI-FINISHED AND FINISHED GOODS ARE ALSO AVAILABLE. PLEASE PM FOR MORE DETAILS *** The KIT includes all of the necessary parts to build a Raspberry Pi Player / Streamer with built-in linear power supply. You will need some...community.volumio.com
Το να έχεις ρίξει χρήμα για ένα σοβαρό σετάπ και κάπου στην άκρη να βλέπεις μια πλακέτα με καλώδια χυμα, το θεωρώ το λιγότερο αστείο. Ας έχει τον καλύτερο ήχο του πλανήτη.

Άσχετο: τι γίνεται με το switch v.2;Τάσο, έβαλα το switch σε σένιο κουτί..
Είδες να ενδιαφέρεται κανένας ;;;;
Αν "ακούγεται" το σένιο κουτί ;;;
Φυσικά !! και με στοίχημα!!
Άσχετο: τι γίνεται με το switch v.2;
καλά και ένα λάπτοπ δεν έχει σχεδόν τίποτα παραπάνω......το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό επίσης. Επειδή έγινε ερώτηση απο τον Στέργιο πιο πάνω......για ένα διαστήμα (σχεδόν δύο ετών) είχα και laptop και raspberry σαν digital transport και συνδεδεμένα με τα ίδια usb dac δεν άκουγα ουσιαστικές διαφορές ή αυτές που νόμιζα ότι άκουγα να ήταν απλα placebo. Σίγουρα δεν ήταν placebo όταν το raspberry είχε για τροφοδοτικό ένα γραμμικό 5V απο audiophonics......δεν μπόρεσα να αποκτήσω κάτι ανάλογο για το λαπτοπ. Όλα αυτά βέβαια έφυγαν όταν ήρθαν τα Wiim ........Θεωρώ πως το rpi θα είναι καλύτερο, γιατί δεν έχει επάνω απολύτως τίποτα εκτός από αυτά που χρειάζεται για να παίξει μουσική. Το distro που φτιάχνει ο Tzimiske είναι 400 kb όλα κι όλα. Αμέσως αμέσως έχεις εξαλείψει ένα σωρό πιθανές πηγές θορύβου. Ακόμα και το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.