Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Και στον ενισχυτή του....
Ο αντιπρόσωπος είχε βάλει ένα λαμπάτο (σχετικά δυνατό) με τον οποίο οδηγούσε τα YG.
Τα οποία ως συνδυασμός δεν, καθότι τα YG τρώνε ωμό κρέας....
Αυτά υπέρμυγα πεστα στο Δράκουλα,που απέκλεισε το γεγονός σε τέτοιας εμβέλειας συστήματα ,γίνονται λάθη.
Και κατέληξε με το εξόχως προσβλητικό ""μην λέμε βλακείες "'

Και επειδή θίχτηκα βαρέως και ανεπανόρθωτα,του λέω και γω με την σειρά μου, ότι τη τελευταία φορά ο καφές του ήταν κουρκούτι και την άλλη φορά που θα πάω σπίτι του,θα ανοίξω το κλουβί να το σκάσει ο Ρικο,που τον έχει νηστικό και οπότε πάμε εκεί ,το πουλί από την πείνα πάει να μας κόψει κομμάτι από το δάχτυλο.
Τα είπα και ξαλαφρωσα 😝😄😄

Last edited:
Πώς προκύπτει ότι ένα YY Audio των 60-70 ευρώ έχει ελάχιστη διαφορά σε ήχο με ένα τον 650 ευρώ;
Θες να το εξηγήσεις αυτό;
Ένα σετ βύσματα να αλλάξεις στο καλώδιο σου και θα λες αλλά μετά..
Τουλάχιστον ο Παναγιώτης (και τον παραδέχομαι σε αυτό) είναι γνώστης τον σοβαρών καλωδίων και πληρώνει για να μάθει... (Πολύ σημαντικό αυτό)
Λευτέρη,καλά τα λέει ο Βλαδίμηρος.
Απευθύνεται σε φίλο που ρωτάει και δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι άσχετος.
Οι διαφορές λοιπόν για τέτοιου είδους αυτιά είναι μεν υπαρκτές ,αλλά "δεν τρέχει και τίποτα" ειδικά όταν είναι να εκταμιευσει ο χριστιανός Χ10.
Και σε καμμία των περιπτώσεων δεν είναι 10 φορές καλύτερο.
Είναι και στο πώς εκφράζεται ο καθένας.
Μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο μπορεί εσύ να την ονοματίσεις ""η μέρα με την νύχτα "" και γω ""δεν τρελάθηκα κιόλας ""
Τώρα το τι μαθαίνει ο καθένας στη πορεία του,είναι άλλη ιστορία.
Το έχω ξαναπεί.....και οι νταλίκες πάνε κάθε μέρα στην Γερμανία, γερμανικά δεν μαθαίνουν όμως 😀

Απλά είναι τα πράγματα, αλλά δεν πιάνεις το νόημα :) Ναι, επηρεάζει τις χαμηλές... Η οκτάβα πχ που παίζει εξασθενημένη λόγω της απόκρισης των κυρίως ηχείων, πλέον παίζει κανονικά.
Τέτοια διαφορά δεν υπάρχει περίπτωση να την δείς με κανένα καλώδιο στον κόσμο.
Η τέως αναιμικη αυτή οκτάβα ακούγεται πλέον υγιής.Ουδεμια αντίρρηση όμως ως εκεί φθάνει η δικαιοδοσια του sub.
Όταν μπορώ να έχω πολύ περισσότερες βελτιώσεις(καλώδιο) γιατί να εμμεινω σε μια;

Οι διαφορές λοιπόν για τέτοιου είδους αυτιά είναι μεν υπαρκτές ,αλλά "δεν τρέχει και τίποτα" ειδικά όταν είναι να εκταμιευσει ο χριστιανός Χ10.
Μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο μπορεί εσύ να την ονοματίσεις ""η μέρα με την νύχτα "" και γω ""δεν τρελάθηκα κιόλας ""
Τώρα το τι μαθαίνει ο καθένας στη πορεία του,είναι άλλη ιστορία.
Το έχω ξαναπεί.....και οι νταλίκες πάνε κάθε μέρα στην Γερμανία, γερμανικά δεν μαθαίνουν όμως 😀
Πρώτα προκαταλαμβανεις το μέγεθος της διαφοράς χωρίς να έχεις κάνει συγκριτική δοκιμή και ύστερα επικαλείσαι τον "μεταφραστή" της διαφοράς.
Όταν ο "μεταφραστής" είναι ο πληρώσας και κάτοχος του εκάστοτε συστήματος,η αποψη του είναι αυτή που μετρά τελικά.

Οι διαφορές λοιπόν για τέτοιου είδους αυτιά είναι μεν υπαρκτές ,αλλά "δεν τρέχει και τίποτα" ειδικά όταν δεν εκταμιεύει ο χριστιανός Χ10.
Μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο μπορείς εσύ να τις ονοματίσεις ""η μέρα με τη νύχτα "" και γω ""δεν τρελάθηκα κιόλας ""
Τώρα το τι μαθαίνει ο καθένας στην πορεία του,είναι άλλη ιστορία.
Το έχω ξαναπεί.....και οι νταλίκες πάνε κάθε μέρα στη Γερμανία, τα γερμανικά δεν μαθαίνουν όμως😀
Δεν είναι έτσι τα πράγματα Μιχάλη, Το ΥΥ καλώδιο ρεύματος το άκουσα στον Βλαδίμηρο και δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα άλλο καλώδιο των 400/600 ευρώ .
Δεν λέω, τιμιώτατο για τα λεφτά του αλλά μέχρι εκεί...
(Όχι ότι δεν παίζει συμπαθητικά)...

Το τι ακούει ο καθένας με τα αυτιά του (διότι όλοι μας ακούμε διαφορετικά) το δέχομαι και έχουμε διαφορετικά κριτήρια όταν ακούμε κάτι, όμως ο Βλαδίμηρος έλεγε ότι ο τελικός του δεν "ακούει" σε καλώδια ρεύματος κάτι που δεν ισχύει και το άκουσε όταν πήγα στο σπίτι του και δοκιμάσαμε καλώδιο ρεύματος στον τελικό του..
Παντως σε όσα χρόνια ασχολούμαι με αυτό το άθλημα δεν έχω συναντήσει ποτέ καλώδιο ρευματος των 70 ευρώ να παίζει καλύτερα από κάποιο άλλο των 600 ευρώ που αναφέρει ο Βλαδίμηρος...
Πίστεψε με αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα δεν θα πλήρωνε κανένας κάποιο ακριβό καλώδιο, ο Βλαδίμηρος έχει μια ιδέα ότι δεν θέλει να πληρώνει κάποιο ακριβό καλώδιο διότι δεν έχει νόημα, έχει όμως, υπάρχουν καλώδια που αξίζουν τα λεφτά τους χωρίς να δίνεις πολλά. χρήματα...