AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,704
Γι αυτο και για πολλους αλλους λογους το ειπα.Πιασ'τ'αυγο και ξύρισε το![]()
Γι αυτο και για πολλους αλλους λογους το ειπα.Πιασ'τ'αυγο και ξύρισε το![]()
Μα αφού υπάρχει και δικαναλος της εταιρείας,γιατί να πάρεις τον πολυκάναλο?
Τώρα αν παίζει καλύτερα ή χειρότερα από έναν αντίστοιχης τιμής δικαναλο χωρίς τα κόλπα του trinnov ,μένει να αποδειχτεί.![]()
Trinnov Amethyst Stereo Preamplifier Reviewed - Future Audiophile Magazine
Trinnov Amethysts Stereo Preamp with a 32 bit internal DAC, Trinnov's high end room correction and more reviewed by Brian Kahn.futureaudiophile.com
Δεν φτάνουν τα outputs. 2 speakers, 2 subs...Τον είχα βάλει και εγώ τον συγκεκριμένο, πριν λίγες μέρες.
Δεν μας κάνει γιατί δεν υποστηρίζει WaveForming.
Το γιατί δεν υποστηρίζει το ξέρει μόνο η Trinnov.
Δημήτριε,
Πάντα ήθελα να σου κάνω αυτήν την ερώτηση και πάντα το ξεχνάω.
Έχω ένα κολλητό που η δουλειά του είναι στα computer.
Μου είχε πει λοιπόν ότι **********η" χειρότερη "σύνδεση που υπάρχει, είναι η usb .
Και μόνο το όνομα της , φτάνει.
Όπου βλέπεις την λέξη universal,σημαίνει ότι τα κάνει όλα και συμφέρει αλλά δεν κάνει τίποτα τέλεια.
Usb =universal serial bus.
Η καλύτερη σύνδεση είναι η FireWire, συμπλήρωσε ***********
Ισχύει αυτό και αν ναι, γιατί δεν την προκρίνουν έναντι της usb??
Δεν είναι απάντηση αυτή. Τα outputs είναι όσα επιλέξει η Trinnov να βάλει. Γιατί δεν έβαλε για 4 ή 6 subs?Δεν φτάνουν τα outputs. 2 speakers, 2 subs...
Δεν είναι απάντηση αυτή. Τα outputs είναι όσα επιλέξει η Trinnov να βάλει. Γιατί δεν έβαλε για 4 ή 6 subs?
Εκτός αν το μηχάνημα βγήκε πριν βγάλουν την τεχνολογία WaveForming.
Με τα ποσά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι στο δικάναλο δεν έχει νόημα να μπει subwoofer επειδή το κόστος για να παίξει σωστά είναι μεγαλύτερο από το να αγοράσεις απλά ηχεία που έχουν μπάσο;
Με τα ποσά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι στο δικάναλο δεν έχει νόημα να μπει subwoofer επειδή το κόστος για να παίξει σωστά είναι μεγαλύτερο από το να αγοράσεις απλά ηχεία που έχουν μπάσο;
Περίπου. Αν απλά αγοράσεις ηχεία που έχουν μπάσο μπορεί ο χώρος να στα χαντακώσει.
Ενώ αν αγοράσεις 4 με 6 sub και έναν Trinnov λογικά θα έχεις καλύτερο μπάσο.
Όλα τα άλλα θα είναι χειρότερα βέβαια..![]()
Μακάρι να μπορούσαν όλοι (ή να ήθελαν, γιατί ξέρω άτομα με 100.000€ κόστος ηχείων/ενισχυτή/προ και δεν έχουν μισό πάνελ για treatmentΑπ' ότι λέτε εσείς, όλοι τους θα έπρεπε!
Με τα 9k του AltitudeCi ?Αν τα ίδια λεφτά τα δώσεις για ηχεία που έχουν μπάσο και περιποίηση του χώρου θα τα έχεις όλα καλύτερα όμως.
Δεν μιλάμε να ακούς σε συναυλιακό χώρο αλλά σε λογικό οικιακό.
Καλό... Σαν meme. Σαν πραγματικότητα, πήγαινε σε ιδιοκτήτη που πέρασε σε waveforming και πες του λίγο να το βγάλεις και να παίζει όπως πριν να δούμε κάτιΟπότε για να κάνουμε το ωραίο το WaveForming ξεκινάμε από τα 9Κ + 4x3.5K = 23K
View attachment 264022
Με τα 9k του AltitudeCi ?
Δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη του άλλου.Με τα 9k του AltitudeCi + τα subwoofers + τα ηχεία.
Γιατί, μην μου πεις ότι θα πάρεις τέτοιο βελτιωτικό και θα το χώσεις σε ηχεία των 2-3k!
Θα μιλάμε για μία συνολικό επένδυση της τάξης των 30k; 60k; Παραπάνω;
Όπου πρακτικά θα χαίρεσαι απόδοση στο χαμηλό της τάξης των 30-60k αλλά οι άλλες συχνότητες των 2-3k;
Με τα 9k του AltitudeCi + τα subwoofers + τα ηχεία.
Γιατί, μην μου πεις ότι θα πάρεις τέτοιο βελτιωτικό και θα το χώσεις σε ηχεία των 2-3k!
Θα μιλάμε για μία συνολικό επένδυση της τάξης των 30k; 60k; Παραπάνω;
Όπου πρακτικά θα χαίρεσαι απόδοση στο χαμηλό της τάξης των 30-60k αλλά οι άλλες συχνότητες των 2-3k;
Δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη του άλλου.
Υπάρχουν και πολύ καλά ηχεία σε λογικά χρήματα.
Όπως πχ τα Kef R11![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.