djmnv81
AVClub Enthusiast
- 5 July 2017
- 755
Συμφωνώ....δεν μέτρησε το ΑΙ κάτι πάντως λαθος.... Κάποιος καπου κάποτε από ολο το διαδύκτιο έτυχε να κανει μετρησεις , σωστες λαθος τις έγραψε καπου και αυτες σου πάσαρε σαν αποτελεσμα γιατι δεν βρηκε κάτι αλλο απο μετρησεις...Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να αναπαράγει ότι του λέει η AI...
Είναι δικαίωμα του καθένα καιντοναφηνω στην κρίση του..
Για τον Trinnov έχω αναφέρει και ποιο πάνω ότι είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα, ένας εξαιρετικός επεξεργαστής με κορυφαίες δυνατότητες για Πολυκάναλο ήχο..
Σε αυτόν τον τομέα απλά δεν έχει αντίπαλο..
Για δικαναλο δεν κανει, εχει συγκριθει σε πολυ ακριβο και κορυφαιο δικαναλο setup και δυστυχως δεν τα καταφερε..
Για την ιστορία.. Επειδή ασχολούμαστε πολύ με κατασκευές ηχείων, έχω κάτι μονάδες Scanspeak , καμπίνες και υλικά crossover για να φτιάξω ένα ζευγάρι για μένα..
Κάθομαι έτσι για πλάκα και δίνω όλα τα στοιχεία στην ΑΙ, στοιχεία μεγαφώνων, καμπίνας, και τι τάξη θέλω το παθητικό κύκλωμα διαχωρισμού συχνοτήτων..
Της λέω λοιπόν να μου βγάζει ένα σχέδιο crossover..
Μετά από πολύ κόπο και αφού στην ουσία της βοηθούσας να με καθοδηγήσει στο να καταλήξει σε ένα σοβαρό σχέδιο που μου προέκυψε (το οποίο είχε ένα καθαρό hiend audiophile αποτέλεσμα), με το που κάθομαι και ακούω βάζω τα γέλια..
Ουτε για κλωτσιες δεν ηταν το αποτελεσμα που μου πρωτεινε..
Απλα ήθελα να δω τι γνώσεις έχει, και πόσο θα μπορούσε να καταφέρει ένα ορθό ακουστικό αποτέλεσμα...
Με τα πολλά, δεν ασχολήθηκα μαζί της σε τεχνικά θέματα διότι δεν τα καταφέρνει..
Έκατσα και έφτιαξα το ηχείο όπως πρέπει και θέλω εγώ και έβγαλα άριστο αποτέλεσμα, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά..
Θέλει ακόμα πολύ δουλειά η ΑΙ για να μπορεί να πάρει κάποιος στα σοβαρά..
Η πλάκα είναι ότι μου έδειχνε και μετρήσεις των ηχείων οι οποίες ήταν εντελώς λάθος..
Οπως εμπιστευομαι τον Βασίλη για το τεχνικο κοματι έτσι εμπιστευομαι και σεβομαι και την δικια σου αληθινή ιστορία!!