djmnv81
AVClub Enthusiast
- 5 July 2017
- 755
Bασίλη το SNR και τα ντακς ήταν μια μόνο μερίδα της πίτας από ολο το συνολο των χαρακτηριστικών που έγραψα , όπως ρολογια , opa , φίλτρα κτλ για τα οποία δεν ανεφερες κάτι...Φάε μεγάλη μπουκιά καλύτερα.
Sabre ESS φοράει.
Τα επεξεργαστικά στο off στον Marantz σου και το Pure Direct πιθανότατα σου κάνει περισσότερη ζημιά στον ήχο από ότι οφέλη.
Ο Trinnov προφανώς και είναι fully balanced, roon ready
Το SNR των 128dB κλπ. είναι ωραίο μόνο σαν νούμερο. Ουσιαστικά δεν έχει κάτι να προσφέρει κόντρα σε ένα αντίστοιχα μηχάνημα με SNR 95+ (και με τις κλασικές σαλωνοκαταστάσεις και σπίτια εντός αστικού κλειού πάει άκλαυτο και αυτό).
Εννοείται πως αν θες να κάνεις "σοβαρή" 2κάναλη ακρόαση μπορείς να του βάλεις επάνω ένα DAC της επιλογής σου (και προφανώς όχι για το SNR του ή την υποστήριξη DSD, αλλά για τον ήχο που θα πάρεις).
Ολα αυτα μαζι σαν σύνολο έκαναν την συσκευη αυτη κορυφαία για pure δικαναλες ακροάσεις. Και φυσικά δεν μιλάω για τον μαραντζ των 7Κ αλλά το εβερσολο του σχεδόν 1Κ...Δεν ακουω από τον μαραντζ μουσική...θεωρω το εβερσολο μακραν ανωτερο του....!!!
Τι Ess φοράει ??
Ο τρινοφ έχει 1000000 κυκλώματα μέσα που θα επηρεαζουν έστω και εικονικά τους αρρωστημένους στερεο audiophiles από αποψη εισαγωγής θορύβου κτλ όπως εγώ!!
Επίσης δεν θέλω τεχνικές διορθώσεις και βελτιστοποιήσεις στον ήχο στην δικάναλη....μιλάμε για τερμα ανώμαλος!!!!
Μου αλλοιώνει τον χαρακτηρα του στρεαμερ και των ηχειων μου...θελω να παιζει οτι βγαινει από το κουτί...ατόφιο χωρίς διορθώσεις.....σε καμπύλες κτλ...αλλιώς θα μιλαμε για αλλες συσκευες και αλλα ηχεία...από αυτα που αγόρασα...